Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szavaidbol arado setitseg merhetelen mejseges szakadekaban elveznek az emberek az ma besztos. /Nemi gyakorlat nem artana ket kereken hogy ennyire tugyad, de haz az meglenne akkor nem beszelnel ijjeneket:- (((/ mod: de rolleren kezd: - )))
Biciklihez: Vagy 15 evvel ezleott kisse lemntunk erre-arra tekerni, az osveny egy savosra valott, es mire felkaptuk a fejunket a ket barends mar ossze is akadt. En szokas szeritn klips nelkul /mindig is utaltam/ gyunyuruszepen atszalltama kormanyon / maig emleszem az osszes megmaradt kepre:- ))) / a ket tenyeremen landoltam, amin egy agyonerositett kesztyu volt, sajna nem ugy a terdemen, amit azota is erezgetek /tobbek koztt ezert is:- )))/ majd nemi atfordulas utan ahatamon csusztam meg egy eveset, vegul is masfel ev utan az ossze kavics es foldmaradvany is eltavozott a hatambol:- )))
udv
neduddki
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest