Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
''kemény vagyok, kibírom''
Mindenki azt gondolja, addig amig nem bukik egy komolyabbat /es tul is eli/.
''hát én tuti, hogy nem fogok felvenni nyáron hosszú nadrágot, pulcsit
amúgy sokat nem ér, mert pillanatok alatt kilyukad''
Ja a hosszu nadrag meg a pulcsi pillanatok alatt kilyukad, kepzeld el a borod milyen konnyen kilyukad pillanatok alatt. Az kicsit jobban faj.
''sztem a bukósisak lehet veszélyes is, mivel nagyon összeszűkíti a látómeződet''
Nekem ugy tunik meg nem volt a fejeden normalis bukosisak. Probalj meg motorozni egy fouton mondjuk nyaron /ne is street bike-al, hanem csak egy kis robogoval/ mondjuk 60-70 km/h-val es eld at azt a kellemes erzest, mikor a szemedbe repul egy bogar. Ha dobtak mar fejen egy marek kaviccsal, akkor ismeros lesz az kejes erzes.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Progressive, Breakbeat & Nightlife topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest