- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem sem Atari néven futott, hanem TV Games volt a neve, de gondolom az elv, meg a tartalom nagyjából hasonló. Elvileg ilyen játék-kazettákat vagy miket is lehetett volna hozzá venni, de minek, mikor volt benne egy halom, amiken soha nem értem végig, mikor elkezdtem körbelapozni. A hozzávaló joyt meg ripszropsz el sikerült törni, aztán meghekkeltük egy alulappal, de nem volt az igazi, úgyhogy vettünk hozzá egy párt külön, az már elég okés volt. Jut eszembe, lehet hogy azt a pc-hez is hozzá tudnám valahogy applikálni?

De némelyik játéknak rosszabb volt a grafikája, mint a Spectrum egyes gémjeinek. A Jet Pac az szerintem nagyon el volt találva, ráadásul a cég saját játéka volt, órákig el lehetett lődözni az űrhajóssal, miközben az egyre futurisztikusabb űrhajót építette az ember. Néha apámmal négykezest játszottunk, ő tartotta a levegőben(izé, űrben, és irányította a rakéta darabokhoz, én meg lődöztem a meteorokat.
Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom.. 
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom..