Hirdetés
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát de azért ácsi!
Ha már egy csomó mindent nem tudnak, akkor hagy legyen az én jogom, hogy ott és olyan ''fórumon'' alázzam őket porrá, ahol csak akarom. Persze. Hülyék és én még fogjam is be a pofámat. Hát nem. Az ''értelmiségnek'', ami én is szeretnék lenni az a feladata, hogy nem a bulvárvilág szintjén harcoljon ezekkel a pontagyú celebekkel. Ott van fábry. Nyíltan kivonja magát a bulvárból. A saját showján kívűl, nem igen látod. Őt nem tartom celebnek. Évekig volt dramaturg. Egy komoly ember, akinek van humora és van/volt komoly szakmálya. Pénzért persze mindent lehet. Ám ne felejtsük, ha visszagondolunk általánosiskolai nagy körkérdéseinkre. 1000000 forintért megennéd a szarodat? Na ezek a celebek megennék. Pont. Ezt kell elvetni és ahol csak lehet alázni őket. Tudod. Táncolj ribanc. Itt egy tizes.
Nem nézek kereskedelmit és nem olvasok bulvárt. Büszke vagyok rá. Nem is tudok semmit a világról ez igaz. És az is megesik, hogy átkapcsolások között megpillantok ezt-azt. Nem nevezném magam nagy ker.műsor fogyasztónak. Egyszerűen ezzel bojkottálom, mégha tudom is hogy ez semmit sem számít. Engem ezért nem lehet hibáztatni. Szívből gyűlölöm az értéktelen műsoraikat és a kiszel győzikés agyatlan bunkó valómegasztáros balettet a szőrös hátfájós kurva annyukkal együtt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Robotporszívók
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest