Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Rájöttem milyen megvénült, nosztalgiázó öregember vagyok. Winampban a ''DJ Shuffle'' bekeverte nekem a Surda-dalt, és egész elérzékenyültem. Gyerekkorom nagy-nagy meghatározó élménye volt a sorozat. [link] [link] [link] Pár éve is már meghatott nosztalgiával néztem az újraadott részeket, de most eszembejutottak az egyes jelenetek, és annyira beugrott a 70-es 80-as évek világa, hogy akaratlanul is összehasonlítom a mostanival, és hát lehet hogy egyre fejlettebb világban, helyzetben, korban, stb-ben élünk, lassan itt a nanokor, de néha az az érzésem, hogy túl későn születtem. Biztos az is benne van, hogy gyerekkoromban éltem meg még annak a korszaknak a végét, és alighanem csak a jót láttam meg benne, de akármikor kerül szembe egymással a ma és a közelmúlt, számomra valahogy mégis olyan kellemesebb, nyugodtabb korszak volt. Mintha minden régi emlékképemben sütne a nap.
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.
Vissza akarok menni az időben!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.