- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Rájöttem milyen megvénült, nosztalgiázó öregember vagyok. Winampban a ''DJ Shuffle'' bekeverte nekem a Surda-dalt, és egész elérzékenyültem. Gyerekkorom nagy-nagy meghatározó élménye volt a sorozat. [link] [link] [link] Pár éve is már meghatott nosztalgiával néztem az újraadott részeket, de most eszembejutottak az egyes jelenetek, és annyira beugrott a 70-es 80-as évek világa, hogy akaratlanul is összehasonlítom a mostanival, és hát lehet hogy egyre fejlettebb világban, helyzetben, korban, stb-ben élünk, lassan itt a nanokor, de néha az az érzésem, hogy túl későn születtem. Biztos az is benne van, hogy gyerekkoromban éltem meg még annak a korszaknak a végét, és alighanem csak a jót láttam meg benne, de akármikor kerül szembe egymással a ma és a közelmúlt, számomra valahogy mégis olyan kellemesebb, nyugodtabb korszak volt. Mintha minden régi emlékképemben sütne a nap.
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.
Vissza akarok menni az időben!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.