- VR topik
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Vágtam én eddig is, drága Vérboci.

Csak azt gondoltam, az összeköltözni akarás erősebb annál, mintsem ilyen apró dolgok, mint mosás és egyebek gátat szabhatnának neki.
Én arra gondoltam, hogy azokat a dolgokat, amkiet a szüleid, most biztosítanak, (kaja, mosás, stb.) szerintem azután is tudnák segítségül nyújtani, hogyha összebútorozol a kedveseddel. Legalábbis nálunk így volt.
Volt egy időszak, amikor nekem nem volt melóm, suliba jártam, akkor sem haltunk éhen, mert a szülők, bár már rég nem laktunk otthon, segítettek, ahogy tudtak.
De lezárom, mert nem szeretnélek megbántani, az okoskodásommal.
Csak nálunk így mentek a dolgok, gondoltam, másnál is...
Aktív témák
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest