Hirdetés

Aktív témák

• Dufresne
    addikt

Megint sikerult felbaszni az agyam az indexen! Nem tudom mindek olvasom...

Szóval nemrég ránéztem, hátha van valami botrány, esetleg Nócisztárka majdnem leejtette a mobilját, vagy valami hasonlóan important astounding informésön.
    Erre látom, hogy mencseszter debrecen meccs, és egy ''online közvetítés'' link.
    Amit ott a ''szim'' nevű ''szakkomentátor'' művelt közvetítés címén... hányok. Nah nem is pofázok, olvassátok: Bővebben: link.

Egy kis ízelítő:
    ''szakkommentár:
    Valahogy nincs kedvem nézni ezt a meccset. Túl esélytelenek vagyunk.

szakkommentár:
    Hagyják már abba...

szakkommentár:
    Hajlandó lennék megnézni a Gálvölgyi-show-t, ha nem lenne második félidő.''

Normális ez a szim? :Y Nah és az index.hu portál mint magyarország vezető portálja kienged egy ilyen anyagot? Éljen...

[Szerkesztve]

Ez nem az index-re nézve szomorú, hanem a szakira.
    Bár számomra is kicsit nevetséges volt ez a nagy beharangozás, hogy majd a LOKI így, meg úgy, azzal együtt, hogy semmi sem elképzelhetetlen, elvégre ez játék és láttunk már ilyenbe is érdekességeket.
    DE akkor is egy honfitárs szakiban legyen már annyi, hogy nem cikizi, meg járatja le a srácokat. Rosszabbak papíron, meg a gyepen is, de ez van. Tudja ezt mindenki, de tényleg nem kell ezt még kihangsúlyozni. Na most énis felkaptam kicist a vizet, megütném a szakit most hirtelen, aztán mennék aludni:)

Aktív témák