Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Én meg nem használom, jelenleg nem nyújtana annyi pluszt, hogy azt is megvegyem. A gyári win98 CD -t ráadásul elfelejtettem elhozni az albiba. A 2k esetében ez nem gond, de ott az installt baftam el valahol. A ráadás nyavaja az, hogy a 98 olyan régi, hogy még matricát sem osztogattak vele és a kézikönyvét is elő kell túrnom, ha installnál kell a serialom.
Bakker, két hétig cd -kről installálgattam a frissítéseket, progikat kis részletekben a w2k alá, erre sz@r, és most lusta vagyok újra kezdeni. Inkább együtt élek az őskövület w98 baromságaival. -
Pacák
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Szegény ember nem vesz új gépet xp -vel. Szegény ember használja a régi gépét a régi 98se -vel, ill. 2k -val.

Közérdekű közlemény: Panther, Vlad esetleg Peliscan, ha erre jártok. Kora délután, ha hazajutok felteszem a Starcraftot a win98 installom alá is. A w2k -t ugyanis annyira sikerült levédenem mindenféle földi jóval, hogy nem engedte ki az explorert sem a netre, se a chello oldalára regisztrálásra. Még szerencse, hogy egy kis vinyón volt a win98 -ról egy viszonylag szűz install.
Ha minden klappol, akkor a Ma este Starcraft Brood War topikba is beszólok. Jó?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ugy, hogy Incognito beirt egy ilyen kozismert tenyt, aztan erre valaszolgattunk hasonlo fontos inmeretekkel....es ezek kozt szerepel egy olyan is, hogy ''minden jegesmegve balkezes'' (meg olyan is, hogy a macskahugy vilagit a sotetben), s Gh0sT belekevert Teged is, mint balkezes jegesmedvet

-
tiv83us
veterán
Kedveskedek mar en is egy kicsit akkor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
Szőrös
veterán
csak Neked csak most Bővebben: link vehehe
-
PuFFoK
tag
Uh, köszönöm, akkor így ebbe a sorrendbe fogok végig inni őket

[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Kaptam ingyen egy 3c595-tx -et. Nem ismeritek a típust? Most találtam hozzá drivereket, pci 10/100 -as kártya, a (c)1995 a nyákon engem arra enged következtetni, hogy elég régi darab. A w2k mégsem ismeri fel driver nélkül. Nagy betűvel a driver mellett persze UNSUPPORTED felirat van a 3com oldalán. Otthon kipróbálom estefelé, csak furcsának tartom.
-
PuFFoK
tag
Uraim!
Olaszországnak létezik valami nemzeti itala? Töményben. -
Integra
titán
pulp fiction in 30 seconds
Bővebben: link
ott van!
-
ngabor2
nagyúr
A vérboci transzparensére való téma: PÉNTEK VAN!!

Ritka sz*r hetem volt, a főnököm rosszabb volt, mint a sokévi átlag. Az offot elnézegetve, nem csak én voltam így.
mod: ráadásul már hejjesen se tudok írni
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszi, közben én is rájöttem. Aztán arra is rájöttem, hogy az explorer mellé telepített pcfórum féle beépülő modul is blokkol pár dolgot a popup -okon kívül. Többek között az oldalban előforduló png kiterjesztésű képek sem jöttek. A párom az nlc fórumba nem tudott beírni miatta. Hibát okozott a pcforum dll -je az iexplorer.exe -ben. Pedig jópofa dolog volt. A javascriptek meg rendbe is jöttek egy kiadós win update után. Hm, lehet, hogy nem is olyan rossz a 98 böngészésre? Minden esetre az NT alapú os -ek hibáit kihasználó vírusoktól nem kell félni.
A másik, hogy a q3 demót megint ki akartam próbálni neten, de nem él a szervere. Túl sokat akartam.
Háhá a starcraftot még fel sem installáltam erre a win -re!. Lehet, hogy holnapra marad, mert kezdek összeesni.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Terminust nézegettem és ott is 1000 Ft körül van egy éjszaka. Ennél többet már nem szívesen fizetnék... Kérdés, hogy mennyire lepattant a hely?!
-
Gh0sT
addikt
Fővárosiak ötleteire lenne szükségem:
Nem tudtok Pesten olyan helyet, ahol olcsón meghúzhatom magam néhány hétig? Nem biztos, hogy szükségem lesz rá, de szeretnék erre is felkészülni. Jövő héttől lenne aktuális. Gyakorlatilag elég egy olyan hely, ahol alhatok, csak ne legyen drága. Koleszokban van ilyen lehetőség? Mit javasoltok? -
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
:-X és :-x és :-# számon lakat, vagy teljesen össze vagyok zavarva
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
ha egy nő az sms végére rak pár ''x''-et az mit jelent? ezt tudnom kellene?
kedvel/szeret vagy a testemet akarja?
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
A jegesmedvék balkezesek. -->

Szerk.: és a bizonyíték --> Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Az ostorcsattanás igazából egy miniatűr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.
-
Pacák
senior tag
Most éppen a winupdate -en keresztül töltögetem a 98se frissítéseit. Eddig minden rendben, kivéve a javascriptes dolgokat. Azok valamiért nem mennek, pedig telepítettem már az ms félét.
-
Motion_Blur
félisten
Holnap mentünk volna haverral rövidezni, de meggondoltam magam és inkább a bnőmmel leszek

Az ivászat vasárnapra marad, F1 alatt benyomunk
-
Pacák
senior tag
Sziasztok!
Itt vagyok végre otthonról, chello alól.
Nem úgy ahogyan terveztem, nem úgy ahogyan akartam. Az előre CD -ről frissített w2k, minden földi jóval bevédve nem akarja az igazságot, ezért a félretett eredeti w98se -t kellett egy másik vinyómról bevetni.
Csak avast és opera van felrakva egyelőre. -
-
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Soproni lesz a menü

-
erdeya
senior tag
Jön az este...
Már hűl a söröm...
Integra bátyó mit iszik??? -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
naja, de nem igazán érdekel, 300gb-nál ne legyen már gond 100mb
a lényeg a klavi, és az ms hardverek azért nem éppen fosok.
a logitech klavikat simán verik szvsz
bár aki szereti a takony billenytűket annak biztos bejönnek -
MarKoo
addikt
Megy-e valakinek a következő NEPTUN: neptun.nyf.hu vagy neptun2.nyf.hu
Bővebben: link -
Pacák
senior tag
Az aranyköpések rovat #856 -os hozzászólásában linkelt topikot elolvastam.
Ez nálam teljesen kiverte a biztosítékot. 19 évesen egy 6-8 éves gyermek értelmi szintjén élő ember már nagyon fárasztó.
Gondoltam valami dobjon már fel a mai napon, ezért szerettem volna aranyköpéseket olvasgatni, de ez halálos.
Megyek haza, mert állítólag volt nálunk a chellós muki, és közölte a feleségemmel, hogy szerinte a hálókártyát át kell rakni másik slotba vagy rossz.
Lásd második konfig adatoknál. Két éve abban a slotban van, nem egy márka, de nekem teljesen megfelelt néhanapján Starcraftozni abban a slotban. 
Felmentem egy kollégának elpanaszolni a bánatomat, erre kezembe nyomott a fiókjából egy 3com c959TX -et, hogy vigyem, az enyém lehet, hátha mégis rossz a Realtek. Ennek legalább örülni lehet
Minőségi csere ingyen. 
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Romániában mekkora az infláció? Csakhogy volt-e hosszútávon valami értelme ennek a vágásnak, vagy csak időlegesen kozmetikázták a dolgot?
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Mivel a szemüvegkeret elég dinamikusan változó készletű dolog, nem hiszem, hogy találsz. Szét kell nézni, megnézni a kereteket, árakat, jegyzetelni. Rámegy egy nap, de érdemes.
Nekem -2,75-ös szemüveg van, ha nagyon alarok, nélküle is nagyjából elboldogulok. A -0,5-öst hordani is akarod? Vagy olyan a munkakör? Ennyire gyenge szemüveget nem igazán szoktak hordani, csak speciális esetben. -
aDM|RaL^
őstag
valaki nemtud valami optikát aminek van weblapja és esetleg keretek árai is fentvannak?
sajnos kapok egy feles minuszos szemüveget, és valami jólkinéző minőségi keretet akarok... :\ sok pénz lesz már látom. -
ngabor2
nagyúr
Néha felturbózzák magukat. Azt nem tudom, miért nem tudnak 1 állandó sebességre beállni. Oké, elsőbbséggel adtam fel, tehát másnapra valóban meg kellett érkeznie. De UV-s cuccot is küldtem, volt, ami 3 napra, vaolt ami másnapra megérkezett. És mikor kérdezik, hogy mikorra fog odaérni a csomag... passz.
-
Bibby
addikt
Utálok vitázni, fórumokban meg aztán még jobban.Úgysem vagyok elég harcos hogy elfogadtassam az igazamat.Csak úgy mondtam,nem tesz semmit. (by Füles)
-
Integra
titán
hali
tudja valaki hogy lehet e ezt már itthon kapni és mennyiért?!
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ma délután 5re megyek Győrbe a Porsche-ért.
Szurkoljatok, h feljöjjön pestig a lábán, és ne kelljen egy mozgásképtelen kocsiban éjszakáznom vhol a pusztában, szervízszámlák rémképét vizionálva!
-
net84
őstag
tiv! thx a gyors reagálást... kicsit megnyugodtam, ha nem jössz, lehet leállok vele megint ''vitatkozni''... Még1szer thx!
That's why i'm here for buddy
- tiv -
net84
őstag
Jó reggelt/napot mindenkinek!
Remélem mindenkinek kellemes napja van, jobb mint nekem...
El felejtettem, hogy mit is akartam...de leesett oszt rájöttem, hogy mind1 és nem áll szándékomban vele foglalkozni...
Előreláthatólag ez egy zehr sz*r nap...
Tud valaki valami hivatalos honlapot, hogy hol tudom meg pontosan, hogy mennyibe fáj nekem egy fegyverviselési (gáz-riasztóra) engedély minden járulékos költséggel együtt??? Ja és hova/kihez is kellene mennem pontosan? -
tildy
nagyúr
Márk: A tied már meg is érkezett

-
Sanya
nagyúr
valaki hívott hajnalok hajnalán. DE MINEK? ÚGYSE EMLÉKSZEM RÁ? AKÁRMIT ÍGÉRTEM MEG NEKI TELEFONBA, ÉRVÉNYÉT VESZTI.
ki érti az embereket? -
ngabor2
nagyúr
Nézegetem a Metabond termékeket, minden szép és jót írnak róluk (persze, mindenki a saját lovát dícséri). Valakinek van velük tapasztalata?
Elsősorban a Metabond Gold olajadalék (vagy ahogy ők mondják, felületnemesítő), és a Megalene benzinadalék érdekelne. Ez utóbbinál az is, hogy 2-ütemű motorokba is tehető-e (pl. robogó, láncfűrész). Sajnos közvetlenül nem lehet vásárolni, csak ügynökön keresztül, de megoldom. -
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
lóreál...

mert megérdemlem...!
-------------------------
a nők a legjobb vásárlók, ugye, és ezért a női öntudatra, egóra, büszkeségre építiő reklámok aranykorát éljük
(''mert megérdemlem!'' , ''mert itt érzem, hogy fontos vagyok'' stb.)
nők nélkül összeomlana a világgazdaság, mert senki nem venné meg a sok gügyülübügyülü dolgot...
-
escie
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
nézd:
ez valami dolgozat a lóreál párizs reklámairól.
ez lesz az.
---------------------
jó éjt mindenkinek, én is megyek vízszintbe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/e03d278598a1a9205235cebab6025618.png)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/a4b541acfe3bee452fb8f2f275c3cabd.png)