Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
basszameg, de szar ilyen egyedül itthon
eddig itt voltak a barátim, bográcsoztunk, meg bnőm is itt volt
most elmentek, mert mindenki suliba megy holnap
mások is vannak így, hogy várják, hogy övék legyen a ház, oszt elveszve érzik magukat? -
Szituáció:
A bátyám meg én is szeretünk számítógépezni. Egy gép van, sokszor adódik úgy, h. mindketten nyomnánk, de ez így nem működik.
Kérdés:
Van-e olyan megoldás, amivel megoldható, h. két, egymástól független egér/bill. páros legyen a gépre kötve? A két monitor nem gáz, mert a vid.kártya két kimenetes.
Remélem, érthetően fogalmaztam...
-
Rez_Grof
őstag
Hát van benne valami, mert én azért kedvelem meg őket, mert angolul voltak(Discovery meg a NatGeo), és legalább egy kis idegen nyelvet is hallottam.
Ha me mondod, hogy melyik az utolsó dátum amit küldtem, akkor küldök még mert azóta lett vagy 200MB új cucc.
Néz be a bloggomba ott is van most egy jó.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
A lényege, hogy , tévedtem
Legalábbis úgy tűnik
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Meg aludni.

-
-
Rez_Grof
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
''Nem kell nézni.'' Ott a pont.
Nekem gyakolatilag 2 éve nincs tévém, nem hiányzik. Egyedül csak a Discovery+Spektrum+NatGeo trió miatt vérzik egy kicsit a szivem (marha jókat tudtam délutánonként szunditani az esti műsor ismétlésére
) -
tildy
nagyúr
Mi a manó. Pedig párom is meg akarta ismerni Kidust
(csak vicceltem
) Ez így most már füstbe ment terv... -
Motion_Blur
félisten
Hmm...mire nem jó a PH!...
-
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
''Találkoztatok már?''
Ezen fogunk valtoztatni az elkovetkezendo par heten belul
Kidus -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Ó de aranyosak vagytok
Na ha nem gond, táborban egy jó kis sörre, vagy kettőre, háromra a vendégem vagy
viktor0610 : Hát bazzeg ez LOL
De még mekkora... Én valamennyire ismerem Kidust, de vvagy én vagyok vak, vagy nem tudom, de nekem szimplán eddig csak az jött le, hogy jóban vannak egymással , és ennyi. Hogy esetleg több lenne köztük? Hát az meg nem rám / rátok tartozik
De amit leírtál.. .Hát persze, biztos iderepült már tiv amcsiból, mi?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Nade az alábbi pár hozzászólást látva már magam sem vagyok biztos magamban
[Szerkesztve] -
-
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ido kerdese

-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
De hát itt az internet. Nyomj be valami zenét háttérnek, és irány a világ!

p -
válasz
parandroid
üzenetére
Pl. ha csak három fogható adó van, abból is csak kettő élvezhető minőségű -vétel tekintetében...
-
Incognito
senior tag
Cunámi, tájfun meg ilyenek tombolnak a Földön, az RTL Klub -on meg (z kategóriás) katasztrófafilmet adnak le
.
Gratulálok a programszerkesztőnek... -
-
ladybug
őstag
Még, még. Romantika.

Édesek vagytok.
-
tiv83us
veterán
No chat plz

Bővebben: link
Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Hát ez az ígyjárás esete. Sajnos msot hiába ma kaptam fizut , semmi pénzem nicns ilyesmire költeni, hiszen rögtön ki kell fizetni az albit, akkor a vezetést is, na meg a suliba is 75 ezret.
Tényleg csak egy 8 cm-es zalman ventit tudok felajánlani... na kérdezősködök tovább. -
tildy
nagyúr
Senkinek sincs otthon elfekvőben egy hangkártya? ngabore sajna messzi van.
-
ngabor2
nagyúr
Igen értelmes melót csináltam az előbb. Frakciószedőbe (kromatográfiához) való rackekbe kellett csöveket betárazni, amik tulajdonképp mérőhengerek. Csakhogy mivel mérőhengerek, ezért van nekik műanyag talpuk. Gondosan kettessével papírdobozba csomagolva, ezek 6-ossával összefogatva, így egy szép nagy papírdobozban.
A kis dobozokat ki kellett nyitni, kivenni a csöveket, talpat le, bele a rack-be. 4 rack, összesen 120 cső... nem 2 perces meló, de legalább unalmas
Ja, és hogy ne 3 köbméter papírhulladék maradjon utánam, a kisdobozokat visszazárni, és szépen bele a nagydobozba, a talpak meg a maradék helyre. Így már kisebb helyen elfért.
Másnál is van ilyen értelmes munka? -
Integra
titán
okay

okt 10-én a frei dossziéban lesz egy kevés km is, a frei terrorizmus-antiterrorizmus kapcsán csinált riportot és így került ki izraelbe. az edzőm intézte neki a dolgokat.
benne lesz a thsahal parancsnoka is, a netanyai rendőrség kiképzői is és samuel bashan, több miniszterlenök testőre is. és természetesen eyal is
-
Integra
titán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
persze, de messze nem lesz ilyen szigorúan pc-hez kötött szerencsére

-
Integra
titán
válasz
Polacheck
üzenetére
megyek újra multizni, értékesítési osztályvezetőnek
igen jó kondíciókkal, és ha bejön az új rendszer és jól teljesítek az embereimmel, akkor minden út nyitva előttem
a legviccesebb az, hogy kb két hét alatt lement minden. felhívtak egy nagy fejvadász cégtől (valamikor korábban valahogy bekerült a cv-m hozzájuk), hogy elküldenék az önéletrajzom a cégnek (600 másikkal együtt), mondtam ok, két nappal később visszahívtak, hogy menjek interjúra, következő héten elmentem, egy külső tanácsadó, marketinges és hr-es főnökökkel nagy interjú pénteken. szerdáig ígérték a visszahívást, ma hívtak. derült égből villámcsapás kb ahogy jött az egész, de azt hiszem véletlenek nincsenek, amit most dolgozom az kezd bekampózni, szvsz csak idő kérdése hogy utcára raknak...
itt még agyalok, hogy hogy adjam be hogy felállok, biztos nem veszik jó néven és morogni fognak, de döntöttem, az én életemről van szó, fekete melóra nem lehet alapozni..
ne tudd meg mennyivel nyugodtabb vagyok most..
jövő héten már indul a 2 hónapos tanulás, egy hónap áruház és igazgatóság, utána pedig az egyik legnevesebb sales tanácsadó, oktató mukinál szintén egy hónap könyvbújás és tanulás. furcsa lesz megint az iskola padot nyomni, de egyáltalán nem bánom, nagyon komoly dolgokat fogok újra tanulni!
és amire különösen büszke vagyok, hogy semmi ismerős, semmi protekció semmim nem volt, az utcáról vadidegenként kerültem be! és ez adjon mindenkinek erőt, hogy igenis meglehet csinálni még mindig ebben a világban és a tudást és a személyiséget még igenis értékelik! szóval hajrá mindenkinek!!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
FELVETTEK, munkát váltok!!!!!!!!!!!
-
tiv83us
veterán
Lori: majd bannolom en ot, csak szojjon be meg egyet /veled egyutt/

Grafiqs: mifimafko
-
Bazsesz
őstag
Üdv!
Hatalmas nagys a probléma.
Szal adott egy HP Scanjet 3970 szkenner, aminek behalt a tápja. Hosszas gondolkodás, és kérdezgetés után sikerült szert tennem egy állítható feszültségű, 2000mA-es tápra. Azt mondták, az zsír lesz, mivel 1250mA-es a gyári, és sehol nem találok olyant.
Szal ma sikerült megvennem a cuccot, örültem is, hogy végre tudok szkennerelni majd. összedug, működik. Juppí. Szkennberelnék, megáll felénél a fej, és semmi. innentől kezdve nem tudtam életet lehelni bele.
Mi lehet a prob, illetve gariidőn kívüli hp cuccokat mennyiért javítanak? -
Loretto
veterán
#1491 tiv:
Gőzöm sincs miről beszélsz.. Pipi is össze-vissza beszél
Nem vagyok lusta, csak megválgatom a tevékenységeimet.
#1492 ngabor: Kida hogy banolja ezt a mamlaszt?
(tiv písz
)
#1498 Rezi: Szárazföldi rokodil vagyok, nem szeretem a halat
-
tiv83us
veterán
Ehhh...kuldtem a Newegg.com-ra egy positiv feedback-et, erre kuldtek nekem egy szep polot, meg egy laza rendszamtabla keretet ''I'd be rather pimpin' my pc'' felirattal

-
AMD Power
titán
Voltam ma a fehér ablakos PH főhadiszálás mellett!

Azt hittem nagyobb a PH ''központ'' -
ngabor2
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Igen, a statisztika ilyen gonoszságokra is képes. Itt is vannak elég szép számmal ranghajhászok, akik csak azért írnak mindenhez hsz-t, hogy a rangjuk nőjön. Van, ahol van értelme a ''hajhászásnak'', de ilyen helyeken kb. semmi. Aki meg feltétel nélkül inkább hisz inkább egy nagydumás PH! kedvencének, mint egy amúgy csendes, de nagyon hozzáértő kvázi tagnak... az tudjon rá, ha valamit elszúr.
-
Lortech
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én 6 napja nem voltam semmilyen irc-n, elég volt belőle egy időre. Ennek előtte általában napi 24 órát bent volt a nevem, és aktív is voltam elég sokat, op vagyok a kisvárosunk ''hivatalos'' szobájában. Aztán valamivel több mint egy hete lett webes szobastatisztika, ki mennyit írkál, hány szót / hány sort stb. Mondanom sem kell, hogy azóta kb 3szorosára nőtt a forgalom, és ez sajnos a ''minőség'' rovására ment.

Azóta nem érzek késztetést, hogy visszanézzek.
-
Bibby
addikt
A chat.hu-tól ments meg minket uram...

-
net84
őstag
Nem mondom biztosan, de szerintem csak az ''időelosztás'' zavarja. Lehet, hogy egy együtt töltött nap, hosszú este jót tenne neki és neked is...
Nekem segíteni szokott
.
Az ivással úgy vagyok, hogy most akár egy energiabombának is örülnék, pedig 17:00-ig biztos, hogy itt fogok rohadni. Párocskám meg elment BP-re. Este jön csak meg. Én meg kocsi, motor, minden nélkül... -
tildy
nagyúr
Ez lesz szerintem is. Dehát nem tehetek róla , hogy ilyen a munkám, örülök , hogy állásom van. Sebaj, október/novembertől már én is ''normálisan járok''(9-17 között) dolgozni, új munkaköröm lesz. Nekem is szokott lenni egyébként ilyen, amikro érzem , hogy valami nem okés, hiába van emg szinte minden, amit jónak érzek. Ilyenkor -bár nem iszom, nem dohányzom- rámjön az, hogy miylen jólesne egy kis alkohol, vagy egy szál cigi.. Fura egy dolgok ezek.
-
net84
őstag
Jó reggelt/délelöttöt!
tildy: próbálj meg leűlni és beszélni vele. Szerintem nem igazán azok zavarják, amiket a fejedhez vág, inkább valami pitiáner ügy, amin felhúzta magát.
Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne... mennyire egyeznek meg az elképzeléseitek.
Teljesen olyan a reakciója, mint amikor felhúzom magam azon, mert a párom későn ér haza, vagy késő délután megy tanítani... vagy csak szimplán késik. Lehet, hogy napokig nem teszem szóvá, de egyszer csak kiakadok és akkor aztán minden a bajomra van...
Javaslom, hogy beszéljétek meg... -
Rez_Grof
őstag
Nekem a kedvenc állatom a kroki a ma élőkből a nílusi a kihaltakból pedig a Sarcosuchus imperator Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Én is így gondolom, de párom szerint olyan sötét vagyok hozzá, hogy...Bár azt modnja azért, hogy nekem az ilyen gyakorlatias dolgok bejönnek, úgyhogy akár tévedhet is. PErsze megkaptam azt is, hogy hiába vagyok indformatikus (annak idején arra is azt mondta, úgis kivágnak elsőben poán) , mégsem tudok sem C-ben sem javaban programozni
Sajnos ebben igaza is van
És szerinte valami más területet kellett volna választanom, mondjuk pszichológiát, de én később szeretnék tanítani, és lehet műszaki iskolában, akkor meg miért nem jó ez? Mindegy, csak kicsit szarul esett, hogy beleszólnak abba, mi nekem a jóó..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ő is ott végzett, ahol én ezt kezdem, szintén villmérnökin, csak nappalin.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Animal Crossing: New Horizons
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos dolgozom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://bluesigno.freeblog.hu/Files/Resize%20of%20Micimacko%20bekattant.jpg)