Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- M.2 SSD hűtés
- VR topik
- Apple MacBook
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én nem vagyok szemüveges és sörhasam sincs, igaz most éppen van egy doboz sör az asztalomon, meg egy üveg tequila, de csak a szülinapom miatt

-
Dufresne
addikt
Na jah, de ez az átlag 5 centi sokmindentől függ, nem csak a megelőző táplálkozási szokástól, ami mondjuk épp a hollandpknál elég jelentsen látszik.
Hiábal eszel te, meg előtted pár genberáció a családban bőséges és tápláló, meg mittomén milyen kajákat, ha akivel párosodsz, annak a genetikai állománya jóval alacsonyabb ( az alacsonyabb itt nem rendbeli különbséget jelent, teszem azt telepesekkel való kapcsolat, (telepesek, mint állatvilág))
akkor ha éppen az őp génjeiből örököl sokat az illető, akkor megint sok-sok generáció kell ahhoz a 210centihez
És itt lép be az elmaradott vs fejlődő vs fejlett országok ellentétei és, hogy a benne élők milyen étkezési szokásokat engedhetnek meg maguknak.
Nem beszélve arról, hogy a soakt számítógépező, ücsörgő egyedek görbe hát génekkel hiába adják tovább a 210centit 2100-ra, ha az a 210centi erőteljes S alak lemérése után jön ki....
Mindazonáltal természetesen a növekedés tapasztalható és általános dolog is, de nem ilyen messzemenő talán. -
Dufresne
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Elkezdtem olvasni, de látom sok a pörgetnivaló és ilyenkor még fordtsak is magamban

Inkább elhiszem és jóéjt
-
Dufresne
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Ez nem az index-re nézve szomorú, hanem a szakira.
Bár számomra is kicsit nevetséges volt ez a nagy beharangozás, hogy majd a LOKI így, meg úgy, azzal együtt, hogy semmi sem elképzelhetetlen, elvégre ez játék és láttunk már ilyenbe is érdekességeket.
DE akkor is egy honfitárs szakiban legyen már annyi, hogy nem cikizi, meg járatja le a srácokat. Rosszabbak papíron, meg a gyepen is, de ez van. Tudja ezt mindenki, de tényleg nem kell ezt még kihangsúlyozni. Na most énis felkaptam kicist a vizet, megütném a szakit most hirtelen, aztán mennék aludni
-
Dufresne
addikt
Házunk előtt volt egy kis mozgolódás. Öregasszony sztem megszökhetett valami öregek otthonából vagy nemtudom, ült az út szélén, szép lassan a rendőrk is előkerültek. Asszony nemigazán tudott értelmesen válaszolni. Mikor egyik rendőr előkerült, megkérdezte: Meg tudja mondani a teljes nevét, úgy nagyjából?

és akkor miért az a sok rendőrvicc nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Gainward 5070 Python III
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor ha éppen az őp génjeiből örököl sokat az illető, akkor megint sok-sok generáció kell ahhoz a 210centihez