Hirdetés
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
/roló fel
Tehát...Ha te azt akartad volna,hogy ne hozzuk fel ezt a témát,akkor küldtél volna egy mail-t a címemre,hogy a hozzáfűznivalódat megvitassuk,és akkor ennyi lett volna a téma,mivel én lehúztam a rolót ezzel kapcsolatban,és már senki nem akar ezzel foglalkozni.De így,hogy beleírtál a hozzászólásomba,az ígéretemet megszegve(idézet :''..Téma részemről letudva...'' ),hadd engedjek meg egy két gondolatot.A te hozzászólásod már akkor is hergelt[már fentemlített kulcsszó],mivel du. fél5-5 között tetőzött ez a hullám,és az is hozzátartozik ehhez a részemről emelkedett hangulathoz,(és persze qrvára nem érdekelne engem kit banoltok,vagy kit nem)amit te nyilván nem tudsz,hogy erdeya kolléga nekem nagyon jó cimborám,és osztálytársam is volt éveken keresztül,így nyilván érzékenyebben érintettek a történtek(most hogy itt van,ez lényegtelen már,bár csak újonc rangban
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...
''A többire inkább nem reagálok.''
Reagálsz,vagy nem reagálsz,nem érdekel,mert mint a törölt hsz-ben is írtad,utálnak,vagy nem utálnak,neked mindegy.
Ez a hsz nem jött volna létre,és nem UP-olta volna ezt a nemszeretem témát,ha WN31RD fórumtárs egy levélre méltatott volna engem.
/roló le
Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Playstation 5 játékkonzolok garanciával - FOXPOST AZ ÁRBAN - konzol beszámítás ok! -frissítve 02.16.
- Apple iPhone 16pro 256gb
- Sony Alpha A7II + KIT 28-70 EXPO 20248
- Mellanox ConnectX 4 CX4121A 2x 25Gbit SFP28/SFP+
- Új, felbontott Corsair 48GB (2x24GB) KIT DDR5 8000MHz CL38 Vengeance RGB CUDIMM XMP - 10 év gari!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),tehát az utolsó mondatod Meghallgattunk téged is, köszönjük a véleményed. így egy kicsit furi,picit olyan 'jóvanelmondtadmostmáüljélle' style.Nem kell kösz...