Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, de azért csak tudjátok ki vagyok
Egyébként semmi különösebb oka nem volt... egyszerűen mindig volt valami programom. Filmet néztem, barátnővel voltam, buliztam, vizsgáztam, tanultam, BW-ztem, csocsóztam... a cikkek elolvasására volt csak időm. A főbb híreket is át kell majd néznem legalább egy hónapra visszamenőleg, mert nem akarok lemaradni (idő közben valami kétmagú izék is megjelentek vagymi
).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként semmi különösebb oka nem volt... egyszerűen mindig volt valami programom. Filmet néztem, barátnővel voltam, buliztam, vizsgáztam, tanultam, BW-ztem, csocsóztam... a cikkek elolvasására volt csak időm. A főbb híreket is át kell majd néznem legalább egy hónapra visszamenőleg, mert nem akarok lemaradni (idő közben valami kétmagú izék is megjelentek vagymi
).