Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Bluetooth hangszórók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
tomcs
őstag
edem
winyos topikban ezek mind te voltal? :)))
''(#13) dON't hAcK! válasza tomcs (#7) üzenetére
Válasz | Email | 2003-02-27 16:53:18
dON't hAcK!
(fanatikus tag)
Én úgy gondolom, hogy itt mindössze arról van szó, hogy néhány száz mega kevésbé tűnik fel az embereknek, mint néhány giga, nem?
dON't hAcK élt, ...
(#12) Ádám főnöke válasza tomcs (#7) üzenetére
Válasz | Email | 2003-02-27 16:51:47
Ádám főnöke
(újonc)
Szerintem régen az egy-két száz megás eltérés nem szúrt annyira szemet, mint manapság ez a 4-5 gigás ''lenyúlás''.
Hol írjam alá?
(#11) Edem válasza tomcs (#7) üzenetére
Válasz | Email | 2003-02-27 16:50:20
Edem
(őstag)
Szerintem azért mert régen csak pár száz megás eltérésekről beszélhettünk, de manapság már több giga hiányt szenvedünk el.
Ahogy a francia mondja: ''Comme ci, komcsi''.'' -
CsendPenge
őstag
Csak egy érdekesség, bár lehet, hogy a viccrovatba kellett volna :DD
-
Edem
senior tag
Az új 777sms működik az operával (a 7.02-vel biztosan!). :))
:)) :)) :)) :)) :))
:)) :)) :)) :)) :)) -
twollah
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Legalább a nevem le tudnád írni.
-
twollah
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Megkértelek rá, hogy ne nézzél pinának, és ne baszogass.
Te pinának néztél, ezért kaptad az ignoret. -
rup1u5
nagyúr
Egyedül vagyok a PH-n :)
Ilyen se volt még. -
rup1u5
nagyúr
Hurrá!!!
Végeztem a melóval.
Indulhat a következô nap...
...frissen-fitten....sztahanovisták elôre. -
rup1u5
nagyúr
Hogy mennyi inszomniás aktívtag mered a katódsugárba ilyenkor....
-
GeorgeTerror
senior tag
jajj nagyon. :))
hogy lehet valaki ijen papír...
towllah :t :t :t -
Polesz
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Szegényke nagyon a szívedre vetted? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
g.j
tag
Nagyon izgalmas a Barátok közt! Nézzétek! :DD
-
Polesz
addikt
Nem tudja véletlenül valaki a Depeche Mode legutolsó albumának címét és hogy mikor jelent meg? És mostanában jelenik-e meg?
-
klumbik
tag
Félreértés ne essekék, sem az amd-nek, sem az intelnek nem vagyok fanatikus magszállotja. Csak azért p4 mert akarok vmi ''egyedit'' :). Ez a lap meg micro-atx, és mellette még egész erős is (intel d850md).
-
Én is le akartam váltani a XP1700+-t egy dual 1G P3-ra, akkor, ha ugyanazon árban lettek volna, az exkluzivitás miatt leváltottam volna, de hát nagyon nincsenek egy árban. A RAM és egyéb dolgok miatt sajna: 1 proci.
-
pip
aktív tag
nagyon nulla vagyok a temaban, de dolgoztam dual piii-n, ket darab 500-as proci volt benne, tok jol ment, azonban (enszerintem) az egyik procit soha nem hasznalta. A meloban volt a gep, azert lett dual mert szimulaciokat futtattam rajta, amelyek nagyon eroforrasigenyesek voltak es neha hetekig futott egy-egy szamitas, szoval az volt az elkepzeles hogy ez majd gyorsabb lesz es akkor is hasznalhato ha fut a hatterben egy szimulacio. Gyakorlatban: akkor is hasznalhato volt ha futott a hatterben kismillio darab difegyenlet, de barmikor csekkoltam le, az egyik proci nem mukodott. Akkor sem ha a masik 100%-on volt es en meg elinditottam valamit. Persze lehet hogy az NT nem mutatta helyesen, vagy en nem tudom hogy kell megnezni. Remelem segit valamit. En inkabb egy p4-et valasztanek.
-
boygo
aktív tag
Lelkes újonc lettem ! :))
-
klumbik
tag
Na figyu: na már régóta vádászok, bújom az ebayt egy nyamvadt dual rendszer után. Serverworks csipkészletes lap 150-től (EUR), i840-es kb 40-70-től lenne. Plusz piii-asok 100 körül (ugye kétszer száz). ECC sd, és az rd ram is elég drága, kb egy ár. Na de én is szeretem a kissebb pcéket, képbe jött még egy intel micro-atx lap (kb 25x25 centi, egy kis kocka cucc még kijöhet belőle), i850-es csip, kb 60-85 EUR. Ehhez vmi northwood 90-110 körül. Azért már 1,6-1,8as northwood-al tartana ott a rendszer mint két 800-1000-es piii-al, talán.
A p4 rendszer mellett szól, ugye gyorsabb proci gyorsabban fér a memhez, sse2, 512 kess, nem kell lecserélnem a tápom, kissebb gép, talán halkabb is, olcsóbb, meg egy hűtő is olcsóbb mint 2. Azért már elég jól támogatják az sse2-őt.
A piii dual rendszer szól hogy dual, ami legtöbbször kevesebb, de néha sokkal több mint kétszer 800 Mhz. Aki ismeri a fgl driverét, tudhatja hogy smp optimized, mondjuk fogalmam sincs, hogy, hogy jön ki ez. Meg azért jól is hangzik.
Valaki védje meg nekem a dual lehetőséget, vagy kíméletlen leszek. Szép dolog lenne a dual, dehát túl sok a belépő a táborba, és ennek fényében nem is hálálja meg magát annyira. -
twollah
nagyúr
Peet a szamba akar lepni.
Jo erzes, hogy torodik valaki az egeszsegemmel. -
twollah
nagyúr
Mikor leszek már godlike! ?
-
Egon, Rog, Local vagy valaki: van még szabad hely azon a sörözésen? ha igen, akkor szóljatok..
-
KovacsUr
addikt
-
Egon
nagyúr
válasz
KovacsUr
üzenetére
Lehet hogy igazad van, de azt lásd be, hogy
1. OEM progit eladni _nem_ ugyanaz, mint lopott kocsit alvázszámot átütni;
2. eladott OEM CD<>másolt CD: utóbbi kiesett haszont jelent; sosem volt és sosem lesz EREDETI.
Az más lapra tartozik, hogy OEM CD-t el lehet-e adni, és hogy jogtiszta marad-e az eladás után: szerintem igen mások szerint nem. De a fenti két dolog más kategória, és nem én kevertem bele a témába... -
tomcs
őstag
jo, a lopott kocsi eros volt.. :DDD de nem ez az egesz lenyege.. hanem az hogy ettol fuggetlenul sem jogilag sem fizikailag nem azt kapja mint amit xyz jatekshopban dobozoskent megvasarolva kapna, tehat az arat se ahoz kepest kene beloni... de ez tenyleg utolso komment volt, kesz
-
KovacsUr
addikt
Sokunk szerint ez lenne a logikus, de mégsem így van. A törvényeket nem mi alkotjuk. Most mit csináljunk? Az egész vita már régen elvi síkon zajlott, szerintem abban mindenki megegyezett, hogy neked és a vásárlónak nem lesz ebből az üzletből kellemetlensége. Vannak olyan dolgok a jogrendszerben, amik nem tűnnek logikusnak, de együtt kell élni velük.
-
Egon
nagyúr
Na még utoljára, mert emellett nem tudok szó nélkül elmenni...:(
Baromira nem ugyanaz...:( Utálom hogy ilyen példákat hoztok fel...:O
1. Én nem lopok el senkitől semmit sem, nem károsítom meg az előző tulajt, és a biztosítót sem (ellentétben a(z) (ál)gépkocsi-lopással). A kiadónak semmivel sem származik kára abból hogy eladom. Variációk: a/ eladom, b/ elajándékozom, c/ porosodik a fiókban stb. Egyik esetben sincs a kiadónak _plusz_ bevétele; én _megvettem_ a progit: a hardverrel került a birtokomba... Csúnya lenne egy rókáról több bőrt lehúzni...
2. Itt arról van szó, hogy (szerinted) akkor jogtiszta a cucc, ha hardverrel együtt kerül a birtokodba. Legyen (vitatom, de legyen). Most akkor ha én _elajándékozom_ a havernak, akkor ő bűncselekményt követ el ha használja azáltal, hogy nincs a birtokában a hardver?!? Nem hiszem... Itt a következő a képlet: _elvileg_ a hardverrel együtt használható, igaz? Hogy igazolod _bárkinek_ hogy jogtiszta?!? Ott a serial. Leellenőrzik, kiderül hogy hardverrel együtt adták el. Kérhetik a hardvert bemutatni? Nem. Akkor?!? Ez olyan mintha az igazolná egy kocsi ''eredetiségét'' hogy van rajta 2 színes lufi. Kötelező a lufikat a kocsin tartani? Nem. Akkor mi igazolja a kocsik ''eredetiségét''? Semmi... Maga a ''kocsi'' (azaz a CD) + a serial number. Ennyi. -
Hold
őstag
gyertek a trefortra beszélgetni
Prohardver szoba -
Hold
őstag
bocsánat rendszerhiba
-
Crion
aktív tag
Természetesen a jog nem ismerése nem mentesit alóla, de mivel rá vagy kényszeritve, hogy illegálisan vásárolj, nem vállalhatod Te a következményeit.
-
Hold
őstag
lenne akkor egy szülinapi sörözés :)
-
Hold
őstag
én is elférnék ott ?
-
tomcs
őstag
egyreszt az hogy a bsa ''elfogadja'' ez csak ilyen empirikus dolog.. nem szokott balhezni erte de azert elvben megtehetne, lenne alapja. valaki mondta peldanak a frankon atalvazszamozott lopott kocsit.. ha a zsaru nem veszi eszre az akkor mar legalis? szal ebbol konnyen es gyorsan ideologiai kerdest csinaltunk, amirol nagyon nehez kulturaltan vitatkozni mar ekkora terjedelemben is szal szvsz inkabb fejezzuk abba :DDD
-
rog
addikt
localhostnak igaza van.
fal beszel a falnak.. -
rog: ja
-
Egon
nagyúr
Crionnak igaza van: hol a licensz?!? Arra miért nem reagálsz?!? Különben is: ha nem kell hozzá bemutatni a hardvert, akkor _elvben_ ugyan lehet hogy tényleg nem jogtiszta, de _gyakorlatban_ az: elfogadja a BSA meg mindenki... Akkor miről is beszélünk?!? Ha eladnám hozzá a hardvert is, akkor az mennyivel lenne jobb bárkinek is?!? Ez már csak kákán csomót keresés... A ételár kérdése meg rám és a _potenciális_ vevőre tartozik: még mindíg kettőn áll a vásár, az esetleges impotenciális ''érdeklődők'' véleményére nem sokat nyom a latban (és még mindíg az a véleményem, hogy az általam megadott ár korrekt).
Ellentmondasz saját magadnak. Ha túl lett tárgyalva, akkor minek írsz ide is?!? Mindenáron tied kell legyen az utolsó szó?!? Inkább húzd a fejedre a szatyrod és menj a MediaMark-ba ijesztgetni a pázacicákat!!! :(( -
k*rva jó, még az a fránya aláhúzás is b*szakodik :)) :O
-
KovacsUr
addikt
Befejezésképp Crion figyelmébe:
What if my product doesn’t have an End User License Agreement (EULA)?
The EULA is an important part of your software product and should always accompany legally licensed software. ... If you purchased your software from a store, through a mail-order catalog, or even from an individual, and a EULA did not accompany the product, you may have purchased illegal software.
Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest