Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Den, ha megvan még valahol rog emailcíme, légyszíves, küldd el nekem. Köszi. M.
-
sör..... banned. nem is emlexem a nick vegere, de nem teccett.
-
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12548
killed. -
Den, Superman: a Max Payne-s topicban töröltem a hozzászólásotokat.
-

-
DJ Mixer Pro ezen a néven nem jáccik többet.
Bocs, keveset aludtam, fáradt vagyok. Jól fog esni. -
Az IP banról a személyes véleményem az, hogy ha valaki olyan helyen csinálja, ahol többen is vannak, akkor a többieknek szívás, de ez van. Valaki mindig megszívja, jobb, ha négyen mintha hatezren. Lesz ilyen is. Egyébiránt a normál bannelés sem rossz eszköz. De hát alapvetően finomkodik az ember...
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
jah, és a keménykezű házigazdák is esznek, alszanak, barátnőjükkel moziba mennek, miegyéb.:P
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
ki fogom innen nyomni egyszer ezt a mixercsávót. :(
-
KKND ;]
-
Hú vazz, de gyors volt valamelyik mod...ki akartam törölni a 18+ topicot, mire odaérek, már nincs ;]
-
Ha 'Isti' nevű felhasználó továbbra is marhul, az nem fog tecceni.:(
Töröltem a topicot. -
...visszaengedtem didzsémikszerprót.
láttam, hogy megbánást tanúsított. -
ahogy kérted...
-
Den, írok mailt.
-
Nah, Dj_mixernek pá.
-
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=893[/L]
-
Én is le akartam váltani a XP1700+-t egy dual 1G P3-ra, akkor, ha ugyanazon árban lettek volna, az exkluzivitás miatt leváltottam volna, de hát nagyon nincsenek egy árban. A RAM és egyéb dolgok miatt sajna: 1 proci.
-
Egon, Rog, Local vagy valaki: van még szabad hely azon a sörözésen? ha igen, akkor szóljatok..
-
Zártam mindkét bojkottos témát.
-
A sunfire cuccok a legjobban között vannak.
-
Tsibe! Sikerült megoldani a kurzorvillogást, úgy, ahogy mondtad! köszi :)
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ja, ilyetén kíváncsiságok már a váci talin is felvetődtek.
Ja, Dzsordzs, veled is:) -
Na, peace.
-
Hold, a k***a ****be! Nem veszed észre, hogy te már őstagnak vagy minősítve, tsibe meg még nem, de mindenki szívesen veszi, amikor ő megjelenik, téged pedig nem! feleslegesen pofázol, még 1, azaz 1 darab építő jellegű hozzászólásod sem volt! Kérdezz, egyszer, majd amikor válaszolnak, akkor fogadd el, ne értetlenkedj! Ha pedig valaki kérdez, akkor vagy ne szólj hozzá, vagy pedig igen, de akkor azért, mert tudod a választ! Ez komolyan olyan érthetetlen, vagy mi? Nem igaz, hogy nem lehet figyelni egy kicsit másra, más emberekre, meg kicsit tanulni akarni, utánanézni, önerőből is dolgoknak, ha máshogy nem, hát a többiek hozzászólásait elolvasva, majd átgondolva, felesleges magamutogatás nélkül! Komolyan azt javaslom, hogy a való világban keress magadnak egy beszélgetőpartnert, és amikor az megvan, akkor gyere fórumozni! Ez nem társkereső szolgálat, nem chat, hanem alapvetően tudásalapú beszélgetés, eszmecsere! Ezt vedd figyelembe kérlek, magad és az egész fórum szempontjából, mert gyakorlatilag meghatározod a viselkedéseddel az összes topic hangulatát! A hangulat, amit sugárzol, az pedig nem a minőségi hardverfórum hangulata! Változtass ezen!
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
De.
Kicsit várj, megpróbálom felhúzni magam a dolgon, utána meglássuk. -
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Te is jó vagy:D.
De ott csak a nagyon lassúig lehet állítani.:(
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest