Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Crion
aktív tag
Természetesen a jog nem ismerése nem mentesit alóla, de mivel rá vagy kényszeritve, hogy illegálisan vásárolj, nem vállalhatod Te a következményeit.
-
Crion
aktív tag
Pilóta:
Nem érted? AJándékba kapsz játékot, azért, hogy kipróbálhasd a hangkártyád uj dolgait, vagy a video kártyád szebb képét, vagy bármi, de Te nem megveszed az oem licence-t annak a játéknak, hanem ajándékba kapod. Mondhatni Extra ként. És innentől fogva azt csinálsz vele amit akarsz.
Téma OFF. -
Crion
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Jó dolog az emberek háta mögött beszélni, csak az a gond, hogy ők is tudnak róla mit művelsz... Mellesleg ha havonta egyszer feljársz akkor tudhatnád, hogy már régóta nem járok, de mind1, ha lenne memóriád, akkor arra is emlékeznél, hogy soha nem szóltam be neked. A korod, meg ugy kapcsolódik ide, hogy ha kimented az irásaid, és 10 év mulva elő veszed, akkor rájössz, hogy még fiatal kis legényke voltál amikor ezeket irtad. Én, és még páran akik ismerünk jól elszorakozunk az irományaidon, de mint azt már irtam, nem tudhatod, hogy kinek szólsz be, persze nekem is lehet csak azért mertél mert ismersz, de ha sikerül másnak is akkor könnyen más lenne a helyzet...
Az meg, hogy milyen procit használok az lehet, hogy amiatt, van mert nekem az első gépem XT volt és nem most kezdtem a ''szakmát''. Mindenkinek szive joga, hogy milyen gépet vesz, de erről sokat lehetne vitatkozni, és igazából nincs értelme. Mindig a gyengébbnek kell drukkolni, tehát Cyrix P0w4 ;)
UI: Tanácsos amugy megválogatni a szavaid, ha komolyan gondolod a forumozást. -
Crion
aktív tag
Azért keroról jo ha tudjátok, hogy a nővére operátor a treforton,)
Jah és 14 éves:)
Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- SUSE Linux
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256GB kék 3 év garancia
- ÚJ BONTATLAN FEHÉR NZXT Kraken 280 RGB (RL-KR280-B1)
- Nexura3D - 3D Nyomtatás Akár 4 színben is! (Számlaképes)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest