Hirdetés

Aktív témák

• klumbik

tag

Na figyu: na már régóta vádászok, bújom az ebayt egy nyamvadt dual rendszer után. Serverworks csipkészletes lap 150-től (EUR), i840-es kb 40-70-től lenne. Plusz piii-asok 100 körül (ugye kétszer száz). ECC sd, és az rd ram is elég drága, kb egy ár. Na de én is szeretem a kissebb pcéket, képbe jött még egy intel micro-atx lap (kb 25x25 centi, egy kis kocka cucc még kijöhet belőle), i850-es csip, kb 60-85 EUR. Ehhez vmi northwood 90-110 körül. Azért már 1,6-1,8as northwood-al tartana ott a rendszer mint két 800-1000-es piii-al, talán.
    A p4 rendszer mellett szól, ugye gyorsabb proci gyorsabban fér a memhez, sse2, 512 kess, nem kell lecserélnem a tápom, kissebb gép, talán halkabb is, olcsóbb, meg egy hűtő is olcsóbb mint 2. Azért már elég jól támogatják az sse2-őt.
    A piii dual rendszer szól hogy dual, ami legtöbbször kevesebb, de néha sokkal több mint kétszer 800 Mhz. Aki ismeri a fgl driverét, tudhatja hogy smp optimized, mondjuk fogalmam sincs, hogy, hogy jön ki ez. Meg azért jól is hangzik.
    Valaki védje meg nekem a dual lehetőséget, vagy kíméletlen leszek. Szép dolog lenne a dual, dehát túl sok a belépő a táborba, és ennek fényében nem is hálálja meg magát annyira.

Aktív témák