Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
g.j
tag
Nekem feltűnt valami!
-
Egon
nagyúr
Már csak 50-egynéhány hozzászólás, és változik a minősítésem...:DDD
-
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Azért érzed a dolog visszásságát? Localhost, aki a számítástechnikából él, nem bírja megoldani a problémát...;] Én a helyében nem reklámoznám...;];];]
-
klumbik
tag
Valaki mondja gyorsan meg nekem, hogy a radeon 8500-öt is át lehetett alakítani firegl-é, mint a 9500-öt, 9700-et, vagy a gef sorozatot? Mer licitálnék megint:))
-
klumbik
tag
BAJOM VAN DE AKKORA!!! Megkeresem és feldaraboloma azt aki 1 euróval rálicitált a firegl 2-re az ebay-en amit megakartam venni! Rohadjon meg!!
-
Edem
senior tag
Ha a XI-dik kerületben laksz egy negyedik emeleti lakásban, és dübörögsz, mint egy állat, akkor kérlek fejezd be, be mert szétszakad a fejem! :(((
-
Cane
őstag
Bontok 1 sört, tag lettem! :t
-
tomcs
őstag
hmmmm.. kuldjel nekem is ugyis raerek a heten 1 kicsit maszkalni :)
-
tomcs
őstag
1reszt megszokas, emlitettem amr regebben hogy suliban is jokat kuncogtak amikor magyar billzeten alt160-al irtam á-t maasreszt meg probaltal mar programozni magyar billzeten? alt-gr a legtobbszor leutott billentyu.. szal korulmenyes.. persze van magyar billzetem de azt csak akkor szedem elo ha 5 a4es oldalnal tobb szoveget kell irnom ekezethelyesen.. forumokban meg csetekben 1xubb igy :)
-
localhost
Közösségépítő
Irigyeljetek!
Tsibe éppen most szervizeli a netcafém egyik gépét! :)) -
tomcs
őstag
na.. tegalabb a topik feleledt :)))
nem vigasztaltok, meg tolt az eger :(( me nem volt annyi eszem hogy ejszakara felrakjam.. aaa...
meee a 127.0.0.1 az nem az en ip-m? mindig arra konnektolok ha a sajat ftpmet akarom latni akkor most mi van? ;) -
Den
veterán
Emvy, megcsináltam az egyik módosítást a sub-on amit javasoltál. Megtöltöttem lazán vattával. Belement nyolc csomag :DDD . Iszonyat jó lett! Olyan mélyre lemegy hogy el sem hiszem. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett a hangja, eltűnt az a ''dünnyögés'' ami eddig zavart.
-
Den
veterán
Csalódtam a logitech-ben. Az optikai egeremnek, ami nincs másfél éves tönkrentek a gombjai. Először a jobb kezdte a hülyeséget, nem érintkezett csak többszöri erős lenyomásra, most meg már a bal is sz@rozik. De ez még rosszabb, mert lenyomásra, néha olyat csinál mintha többször egymás után megnyomnám. Megőrülök tőle, már ablakot nem merek az x-el bezárni, csak tálcáról, mert van hogy egyszerre sikerül az összeset bezárni :(
-
DoubleD
aktív tag
Igen, igen, IGEN!!!!!!!!!
Végre tudom, mit takar 127.0.0.1 localhost aláírásában!
:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD -
tomcs
őstag
vizvezetekszerelo kellene, mosogatogepet bekotni, igen gyorsan lehetoleg holnapra.. nem tudtok veletlenul?
-
twollah
nagyúr
Fáj a szívem.
Valakinek valami ötlete miért lehet? -
Pacák
senior tag
Ha valaki gondolja, most jöhet a trefortra a prohardver szobába...
Most megint jó a háló. -
Pacák
senior tag
A rohadt hálózat! Dögöljön meg!
:( -
Edem
senior tag
Ennyire le lennék maradva?! :) Nem új a hír, de sohasem gondoltam volna, hogy valaki ilyen hmm lehet. :(
[L]http://index.hu/tech/jog/mancs1205/ -
CsendPenge
őstag
-
Edem
senior tag
Hogyan tudom ellenőrizni az MD5 kiterjesztésű file-lal, hogy hibás-e amit letöltöttem, mert a telepítő azt írja ki, hogy hibás a CD? (Újraírható, nincs kedvem 4x-esen újraírni )
-
Edem
senior tag
Úgy látom itt mindenki csak offolni tud. 2 napja van offtopic2 és már közel 300, kerekítve 500(!!!) hozzászólás van. Tehát ha 2 nap alatt 500, az 4 nap alatt 1000, egy hét alatt közel 2000, két hétre 4000, amit nyugodtan kerekíthetünk, azaz 5000. Ez egy hónapra 10000(!!!) hozzászólást jelent. Ezek szerint csak ebben a hónapban megszületik az offtopik3-as, 4-es, 5-ös és 6-os verziója is. :(
Nagyon elszomorít a dolog, de megpróbálok erőt venni magamon, és ha már megállítani nem tudom, akkor legalább segítem az újabb felesleges hozzászólások megszületését.
(Fáradt vagyok, bocs. Mentségemre szóljon, hogy ma még egyszer sem ugattam a PH!-án.) -
twollah
nagyúr
Nem megy a chat?
Kár... mondta a varjú. -
Bagoly
senior tag
Na Nimród, ha olvasod ezt (bár mostanság nem találkoztunk).....
A nagy visszatérésed után veled tényleg nem volt semmi gond.
Remélem nem sértettelek meg azzal, amit itt írtam. Az szigorúan a visszatérésed előtti időszakról szólt. -
KERO_SAN
aktív tag
Hm, hat igen, ezen a minositesi rendszeren telleg valtoztatni kene..
Megpedig ugy, hogynem cask a hozzaszolasok szamat, hanem a felhasznalo regisztralasanak datumat is figyelembe kene venni.
Ne lehessen az hoyg egy idiota flooder, egy nap alatt ostag legyen stb.
Vhogy ugy kene hogy ostag pl 1 vagy 2 ev utan lehessen vki..
Nimrod egyebkent nem tunt el,meg midnig szokott irkalni.. -
tomcs
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
pedig hidd el, sokaknal ez is benne van.. nem baj ha nem jo semmire de azert legyen belole tobb mint a masiknak.. es tenyleg ezert kene szerintem is megszuntetni ezt a rendszert, vagy legalabbis megreformalni. pl ezeket a minositeseket ugy kiosztani hogy ujonc pl 2 honapig, azutan 4 honapig valami azutan 10 honap mulva a kovetkezo valami es igy folyamatosan novekedne az intervallum is.. bar ez sem tul jo mert akkor meg valaki a masodik hozzaszolasaval lehetne osmittudomenmi :( nehez eset, de valahogy minositeni kell a juzereket.. mas juzer minositese megint..khm.. gazos.. tele lennenk ''szavazz ram en rad szavazok'' topikokkal...
-
Bagoly
senior tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem emlékszel Nimródra? (Sztem egyébként Holdnak is tuti ennyi volt a cél).
Nem pontosan idézek, de valami ilyesmit írt Nimród:
''Szerintem egy bizonyos státusz fölött (ide Nimród aktuális státusza volt írva) már mindenkit hackernek kéne tekinteni, mert az már bizonyította a hozzáértését.''
Neked ezekből a sorokból mi esik le?
Az a véleményem, hogy vannak bizonyos emberkék akikre a látszólagos elismertség úgy hat, mint a drogok. Hidd el pár hónap múlva, nagy arcal olvashattuk volna, hogy oktatja ki a figyelmetlen újjoncokat az ''őstag'' Hold. -
-
Bagoly
senior tag
Konstruktív on.
Nem tudom mennyire esznek majd meg a godlike-ok, de javasolnám egy teljesen másfajta elismerési rendszer használatát (esetleg teljes megszüntetését). Ha nem függne a hozzászólásszámtól semmi, szerintem elkerülhető lenne a Nimród-Hold szindróma és rendeltetésszerűen lenne használható a fórum. A közösség úgyis elismeri azon tagjait, akik erre méltóak. PL. ki kérdőjelezné meg annak a tagunknak az érdemeit, akit még dícsérni sem szabad ( :P ). Talán az egyetlen hátránya a ''belső értékrend'' elgondolásnak, hogy az újjoncok nem tudnák kihez érdemes fordulni a kérdéseikkel, bár talán azokat nem is emberekhez, hanem a közösséghez kéne címezni. -
Crion
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Jó dolog az emberek háta mögött beszélni, csak az a gond, hogy ők is tudnak róla mit művelsz... Mellesleg ha havonta egyszer feljársz akkor tudhatnád, hogy már régóta nem járok, de mind1, ha lenne memóriád, akkor arra is emlékeznél, hogy soha nem szóltam be neked. A korod, meg ugy kapcsolódik ide, hogy ha kimented az irásaid, és 10 év mulva elő veszed, akkor rájössz, hogy még fiatal kis legényke voltál amikor ezeket irtad. Én, és még páran akik ismerünk jól elszorakozunk az irományaidon, de mint azt már irtam, nem tudhatod, hogy kinek szólsz be, persze nekem is lehet csak azért mertél mert ismersz, de ha sikerül másnak is akkor könnyen más lenne a helyzet...
Az meg, hogy milyen procit használok az lehet, hogy amiatt, van mert nekem az első gépem XT volt és nem most kezdtem a ''szakmát''. Mindenkinek szive joga, hogy milyen gépet vesz, de erről sokat lehetne vitatkozni, és igazából nincs értelme. Mindig a gyengébbnek kell drukkolni, tehát Cyrix P0w4 ;)
UI: Tanácsos amugy megválogatni a szavaid, ha komolyan gondolod a forumozást. -
-
Bagoly
senior tag
aktuális persze.....tegnap este küldtem, ha azt olvastad.
Tudsz nekem másolni valami zenét egy diszkre? (vihetnék én is diszket, de nekem egyszerűbb ha veszek tőled egy üreset, ha van.) Esetleg cd-n vinnék mp3-at, azt átteni. Az egész csak arra kell, hogy meghallgassam a cuccok közt van-e, hangzásbeli különbség. (meg hallgathatom a gépet ahol veszem, még vásárlás előtt, hogy megfelel-e. Viszont semmi lemezük nincs.) BP-en lenne esedékes, ha neked is jó. Minél hamarabb. -
Bagoly
senior tag
Láttad az indexen az ''Emvy, a véreskezű...'' topikot?
Húúúúú, az nagyon kemény...:)
Most komolyan:
Valahogy meg kellett oldani, hogy a topikok nagy része Hold egyszavas beírásaival volt tele. Lassan már hányingert kaptam, ha megláttam a kis pattogó vörös figurát az aláírásából a képernyőn és azt hiszem nem voltam ezzel az érzéssel egyedül. Hold értelmetlen magamutogatásává süllyedt lassan az egész fórum. Nem egyszer kérték, hogy vegyen figyelembe másokat. Két rossz közül, a kisebb történt. -
KovacsUr
addikt
Nem hiszem, hogy ez kivitelezhető lenne -- ehhez egy főállású cenzor kéne :) Viszont valaki mostanában vetette fel a Javítsuk a Prohardvert rovatban, hogy lehetne a hozzászólásnál (nem a szövegtörzsben, hanem mondjuk lenne erre egy checkbox) jelölni, hogy ez egy OFF üzenet, és megnézésnél pedig ezeket lehetne szűrni. Ezzel az a gond, hogy az eddigi üzeneteket is át kéne nézni, és jelölgetni, hogy on vagy off...
Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest