Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
pip
aktív tag
nagyon nulla vagyok a temaban, de dolgoztam dual piii-n, ket darab 500-as proci volt benne, tok jol ment, azonban (enszerintem) az egyik procit soha nem hasznalta. A meloban volt a gep, azert lett dual mert szimulaciokat futtattam rajta, amelyek nagyon eroforrasigenyesek voltak es neha hetekig futott egy-egy szamitas, szoval az volt az elkepzeles hogy ez majd gyorsabb lesz es akkor is hasznalhato ha fut a hatterben egy szimulacio. Gyakorlatban: akkor is hasznalhato volt ha futott a hatterben kismillio darab difegyenlet, de barmikor csekkoltam le, az egyik proci nem mukodott. Akkor sem ha a masik 100%-on volt es en meg elinditottam valamit. Persze lehet hogy az NT nem mutatta helyesen, vagy en nem tudom hogy kell megnezni. Remelem segit valamit. En inkabb egy p4-et valasztanek.
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest