Aktív témák
-
pip
aktív tag
nagyon nulla vagyok a temaban, de dolgoztam dual piii-n, ket darab 500-as proci volt benne, tok jol ment, azonban (enszerintem) az egyik procit soha nem hasznalta. A meloban volt a gep, azert lett dual mert szimulaciokat futtattam rajta, amelyek nagyon eroforrasigenyesek voltak es neha hetekig futott egy-egy szamitas, szoval az volt az elkepzeles hogy ez majd gyorsabb lesz es akkor is hasznalhato ha fut a hatterben egy szimulacio. Gyakorlatban: akkor is hasznalhato volt ha futott a hatterben kismillio darab difegyenlet, de barmikor csekkoltam le, az egyik proci nem mukodott. Akkor sem ha a masik 100%-on volt es en meg elinditottam valamit. Persze lehet hogy az NT nem mutatta helyesen, vagy en nem tudom hogy kell megnezni. Remelem segit valamit. En inkabb egy p4-et valasztanek.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest