Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Na még utoljára, mert emellett nem tudok szó nélkül elmenni...:(
Baromira nem ugyanaz...:( Utálom hogy ilyen példákat hoztok fel...:O
1. Én nem lopok el senkitől semmit sem, nem károsítom meg az előző tulajt, és a biztosítót sem (ellentétben a(z) (ál)gépkocsi-lopással). A kiadónak semmivel sem származik kára abból hogy eladom. Variációk: a/ eladom, b/ elajándékozom, c/ porosodik a fiókban stb. Egyik esetben sincs a kiadónak _plusz_ bevétele; én _megvettem_ a progit: a hardverrel került a birtokomba... Csúnya lenne egy rókáról több bőrt lehúzni...
2. Itt arról van szó, hogy (szerinted) akkor jogtiszta a cucc, ha hardverrel együtt kerül a birtokodba. Legyen (vitatom, de legyen). Most akkor ha én _elajándékozom_ a havernak, akkor ő bűncselekményt követ el ha használja azáltal, hogy nincs a birtokában a hardver?!? Nem hiszem... Itt a következő a képlet: _elvileg_ a hardverrel együtt használható, igaz? Hogy igazolod _bárkinek_ hogy jogtiszta?!? Ott a serial. Leellenőrzik, kiderül hogy hardverrel együtt adták el. Kérhetik a hardvert bemutatni? Nem. Akkor?!? Ez olyan mintha az igazolná egy kocsi ''eredetiségét'' hogy van rajta 2 színes lufi. Kötelező a lufikat a kocsin tartani? Nem. Akkor mi igazolja a kocsik ''eredetiségét''? Semmi... Maga a ''kocsi'' (azaz a CD) + a serial number. Ennyi.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Diablo IV
- Windows 11
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest