Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Crion
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Jó dolog az emberek háta mögött beszélni, csak az a gond, hogy ők is tudnak róla mit művelsz... Mellesleg ha havonta egyszer feljársz akkor tudhatnád, hogy már régóta nem járok, de mind1, ha lenne memóriád, akkor arra is emlékeznél, hogy soha nem szóltam be neked. A korod, meg ugy kapcsolódik ide, hogy ha kimented az irásaid, és 10 év mulva elő veszed, akkor rájössz, hogy még fiatal kis legényke voltál amikor ezeket irtad. Én, és még páran akik ismerünk jól elszorakozunk az irományaidon, de mint azt már irtam, nem tudhatod, hogy kinek szólsz be, persze nekem is lehet csak azért mertél mert ismersz, de ha sikerül másnak is akkor könnyen más lenne a helyzet...
Az meg, hogy milyen procit használok az lehet, hogy amiatt, van mert nekem az első gépem XT volt és nem most kezdtem a ''szakmát''. Mindenkinek szive joga, hogy milyen gépet vesz, de erről sokat lehetne vitatkozni, és igazából nincs értelme. Mindig a gyengébbnek kell drukkolni, tehát Cyrix P0w4 ;)
UI: Tanácsos amugy megválogatni a szavaid, ha komolyan gondolod a forumozást.
Aktív témák
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest