Aktív témák
-
ymi
csendes tag
SZIASZTOK!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek érdemes lenn e nyitni egy olyan topikot ami arról szólna hogy milyenek a mai közszereplők kis hazánkban ezt ugy érterm hogy itt mindenki elmondhatná kivel mi a problémája vagy éppen mi tetszik neki valakiben.
PL: ezekre az emberekre gondoltam Havas Henrik,Frei tamás,Bagi-Nacsa páros,STB STB
Persze mindeszt csak kulturáltan !
Ha van már ilyen vegy ehez hasonló topik akkor felejtős a téma,ha nincs akkor nyithatna valaki egy ilyet!
UI: Az ötletet az adta hogy már töbször láttam Havas Henriket a Mokkában , nagyon lekezelően viselkedik sok meghívott vendéggel és töbször bele vág a szavukba .Ez engem felbosszant mert szerintem ez alapvető műveltség lenne hogy ha valakivel beszélget egy ember akkor kölcsönösen végig halgatják egymást a felek. Tudom hogy H.Henrik nagy tudással rendelkezik (ezért tisztelem is és elismerem a munkáját)de szerintem ettől függetlenűl ő is csak egy ember mint mi.
Nektek pl mi eről a véleményetek?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest