Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

Talán még emlékeztek erre:
    Dinamikus wapoldalak tervezése

Konkrét feladatként a PHP és az Oracle alkalmazásával egy olyan menetjegy-ellenőrző rendszert valósít meg, amely a szerveren tárolt adatbázisból tud lekérni jegyadatokat, illetve a keresésnek megfelelő eredményeket listázza. A program a későbbiekben egy olyan rendszer részévé válhat, melyben az utas a menetjegyét mobil telefonnal veheti meg, illetve a jegyellenőr akár a vonaton a menetjegy mellőzésével ellenőrizheti a viteldíj kifizetését.

Ez a menetjegyellenörző wapos oldalam volt a tdkn.
    Nos képzeljétek ma mit olvastam:

Az E-ticket segítségével a jövőben az Interneten keresztül is lehet jegyet és helyjegyet venni, illetve fizetni. Az új szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy a jövő utasa a jegyet többféle módon kaphatja kézhez.
    Az internetes jegyvásárlással otthon is kinyomtatható lesz a jegy. Akinek nincs nyomtatója, az felveheti E-ticket ponton, E-pénztárban vagy az MHR terminálokon. Ha valaki nincs számítógép közelében, de mégsem szeretne állomáson jegyet venni, egy jelszó segítségével mobiltelefonon, illetve WAP-on keresztül is hozzájuthat virtuális menetjegyéhez.

Most boldog vagyok.Végre valami olyan dolog, amit sokan használnak, és kicsit nekem is közöm volt a létrejöttéhez.

[Szerkesztve]

Aktív témák