Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gaming notebook topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
mr.geeZ
üzenetére
azt azert mondd mar el plz, hogy szamodra mi volt a leginkabb zavaro abban a cikkben (a grafikonokon tul)
csak mert most lattam, hogy itt a ph-n mas is emliettet mar es anyazast helyezett kilatasba az iromannyal kapcsolatban
sertodes termeszetesen nincs - miert is lenne?
a kommenteken egyebkent helyenkent meg jobban nevettem, mint a cikken magan, csakhogy itt nem veluk, hanem rajtuk (a cikken meg a helyenkent elrejtett poenok miatt)
es nem igazan vagom azt sem, hogy az adott cikk miert lenne PH! koppintas
ha az adott kommentet iro Mosq!to az a Mosqito, aki itt a PH!-n is tag, akkor kerem vazolja fel ezt nekem, parhuzamot vonva egy szabadon valasztott prescottal is foglalkozo PH!-s cikk es a cshu-s cikk kozott, illetve ecsetelje legyen szives azt 9is, hogy milyen legyen egy nem PH!-s bemutato
Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest