Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
képzeljétek, mit vettem ma észre...
etetem a macskákat a konyhaajtónál. ott vannak mind a ketten. egyszer csak felfigyelek vmi különös zajra. először olyan, mint amikor csöpög a víz... jobban figyelek. hoppá, ez olyan, mint amikor valaki ropit ropogtat!
lenézek a garázshoz, s mit látok? egy süni zabálja kétpofára a kirakott macskakaját...!
mindezt tőlünk kb 4 méterre.
Anyukám a garázsajtó elé rakta ki a száraz macskakaját, amit persze a macsekok az istenért sem esznek meg. de reggelre mégis mindig elfogyott. azt hittük, ők ették meg nagy éhségükben, de ezek szerint a süni járt rá!
lassan már egész állatkertünk lesz...
persze sünink eddig is volt, néha hallottam késő éjjel, de, hogy odajöjjön a házunkhoz közvetlenül, este fél 9-kor? erre még nem volt precedens...
Bővebben: link
és a macskáink :
tök aranyosak... bár a fekete a 4. napon eltűnt, és egy napig nem láttuk, a frászt hozta ránk, már azt hittük vissza sem jön (mivel még rövid ideje volt itt) de aztán visszajött, csapzottan, koszosan, és veszett éhesen... és azóta ragaszkodó típus lett...
Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mindezt tőlünk kb 4 méterre.