Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
mit tudom én, gépe válogatja. de károsodni nem fog semmi. ha biosig nem jutsz el, akkor úgy indítod a gépet, hogy az insertet folyamatosan benyomva tartod, és akkor az utolsó helyes bios-sal fog indulni. akkor belépsz egyből a biosba és visszaállítod az értékeket.
de szerintem 0.1 V-tal kevesebbet úgysem tudsz leszedni a procid feszültségéből. vagy max 0.2-t. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
érdekes, én úgy emlékszem, hogy nektek földes az utcátok, nem betonozott... vagy azóta lebetonozták?
Cathfaern: na igen: ''...az áldozat autójában gázpalackot találtak, amit folyamatosan hűtenek. A palackot mesterlövészek fogják kilőni ... Több vízsugárral folyamatosan hűtik, mesterlövészek fogják kilőni.'' :C
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
én speciel imádom palik F1 közvetítését, hiányolom is, hogy mostanság már nem ő van :(
nekem az nem izgalmas, hogy azt mondja, hogy sumaher jön, megelőzte. kiment a boxba. jaj. nem indul. mostmár igen.
sokkal jobb szerintem h palik beleéli magát és hadar mint a veszett :) -
Mosqu!to
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Elnézést, félreolvastam, viszont ez nem szövegértési hiba, hanem félreolvasás. Ezek szerint te még azt sem tudod mi az a szövegértés? :U
Viszont ha okosodni jársz ide, ahhoz neked mért van szükséged írkálásokra? Az ember általában úgy okosodik, ha olvas, nem úgy, hogy baromságokat írogat mindenhova. Persze a barmoknál lehet, hogy baromságokat kell írogatni, és nem olvasni.
Elsősorban viszont egy nyelvtantanárt ajánlanék, mert falra mászom a helyesírásodtól...
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Mivel a Gta:san andreas topicot bezárták, ezért ide írom amit textboynak még le akartam írni:
1. Látom a szövegértésed még nem valami jó, olvasd el megint anyukád topicját, és nézd meg mennyit baromkodtál benne te is, a többiekkel együtt.
2. Igazad van, te ide okoskodni jársz, mindenbe beleokoskodsz, pedig az okoskodásodnak semmi köze a témához.
3. Már vártam h beszólj, hogy ez is off volt...
4. Ha még mindíg nem érted amit írok, akkor hív ide anyukád, mutatsd meg neki az alapelveket, majd hasonlíttatsd össze a te stílusod az alapelvekben előírt viselkedési formával.
És a kedvedért most benyomtam az off gombot...
:(((
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest