Hirdetés

Aktív témák

• taltos

senior tag

Sziasztok!

Csak azért nem teszem OFF-ba ezt a hozzászólást, mert ez pont egy OFF topic. :)

Szóval én nem nagyon szoktam kibukni topicokon, de most iszonyúan felhúzott ez:
    [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73998&start=0[/L]
    Egyszerűen kezd egy az egyben sz*r lenni a PH, mióta mindenhol reklámozva van. Megőrülök, hogy már tényleg minden hülyeségért topicot nyitnak az emberek. Nekem nincs olyan véleményem, hogy ez egy HARDVER oldal, és ezért itt csak ezzel kapcsolatos dolgokat szeretek olvasni, mert jó a lazítás, főleg ha érdekesek a témák. De úgy érzem, hogy egyre bugyutább topicok nyílnak, ami ellen már a moderátorok sem tudnak semmit tenni, mert
    [1] Ha bezárják, attól még ott marad
    [2] Hiába vannak a rendeltetészerű topicok (pl. Miért zártuk be, Moderátort keresek, stb.), az ujoncok, mire kiismerik a Ph!-s berkeket, jobb esetben is túl vannak 5 értelmetlen topicnyitáson

Én nem teszek senkinek szemrehányást tenni, nem hibáztatok senkit, nem tudom a megoldást és nem is szerettem volna a fent említett topicban sem flame-t indítani. Csupán le szerettem volna írni a bánatomat úgy, hogy azt mások is olvassák (és mivel soha nem szoktam olvasni OFF topicokat, így azt sem tudom, hogy kik fordulnak itt meg...).

Kösz a türelmet!
    (egy bánatos ''ős'' Ph!-s) :)

Szerk: A végére még tettem egy szmájlit, hogy az egyébként komoly hangulatomat kicsit vidítsam...

[Szerkesztve]

Aktív témák