Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Egérpad topik
- Amazon Kindle
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- 3DMark 11 eredmények
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Csak azért nem teszem OFF-ba ezt a hozzászólást, mert ez pont egy OFF topic. :)
Szóval én nem nagyon szoktam kibukni topicokon, de most iszonyúan felhúzott ez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73998&start=0[/L]
Egyszerűen kezd egy az egyben sz*r lenni a PH, mióta mindenhol reklámozva van. Megőrülök, hogy már tényleg minden hülyeségért topicot nyitnak az emberek. Nekem nincs olyan véleményem, hogy ez egy HARDVER oldal, és ezért itt csak ezzel kapcsolatos dolgokat szeretek olvasni, mert jó a lazítás, főleg ha érdekesek a témák. De úgy érzem, hogy egyre bugyutább topicok nyílnak, ami ellen már a moderátorok sem tudnak semmit tenni, mert
[1] Ha bezárják, attól még ott marad
[2] Hiába vannak a rendeltetészerű topicok (pl. Miért zártuk be, Moderátort keresek, stb.), az ujoncok, mire kiismerik a Ph!-s berkeket, jobb esetben is túl vannak 5 értelmetlen topicnyitáson
Én nem teszek senkinek szemrehányást tenni, nem hibáztatok senkit, nem tudom a megoldást és nem is szerettem volna a fent említett topicban sem flame-t indítani. Csupán le szerettem volna írni a bánatomat úgy, hogy azt mások is olvassák (és mivel soha nem szoktam olvasni OFF topicokat, így azt sem tudom, hogy kik fordulnak itt meg...).
Kösz a türelmet!
(egy bánatos ''ős'' Ph!-s) :)
Szerk: A végére még tettem egy szmájlit, hogy az egyébként komoly hangulatomat kicsit vidítsam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest