Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsi81
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Mondjuk egy év
Bár most kb 40-ért lehet használtan venni, kötve hiszem hogy nagyon lemenne az ára... Így is olcsó.
Én is majdnem megvettem, de mégse... D700 utódra várok, ami meg ugyebár FX lesz... ezért nem veszem meg, amúgy tök jó kis obi DX-re. Egy 35-ös mellé tényleg jól illik egy 85-ös (ebből tuti már csak az af-s verziót venném), én az 50-es mellé majd egy 105-öst tervezek... de ez még sokára lesz
Remélem Photokinán jön a D700 utód... -
rumos14
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
ehhez a legjobb, ha teszteket olvasol, teszképeket nézegetsz.
az biztos, hogy a 35-ös már nyitva is nagyon jó, sztem jobb mint az 50-esek (szintén nyitva). a 35-ös mellé jobban passzol egy 85-ös mint egy 50-es, ez biztos. sztem nyugodtan megveheted a DX-es 35-öst, esetleg használtan, aztán ha lesz FF váltás, eladod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár most kb 40-ért lehet használtan venni, kötve hiszem hogy nagyon lemenne az ára... Így is olcsó.
Remélem Photokinán jön a D700 utód...