Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.
tag
válasz
üzenetére
Ha elolvasom és megértem az alapokat akkor hogyan tovább? Nézzem a teszteket, hozzászólásokat? A vázat mindenképp meg kell vennem holnap, azt nem szeretném késleltetni, nagyon jó ajánlat. Az obit tudom később venni, egyedüli hátrány ugye, hogy minél később szerzem be, annál később kezdhetek neki a fotózásnak. Tegyem ezt?
Tiszteletben tartom amit írtok, igyekszem is megfogadni a tanácsaitokat, ha már szántok rám időt.
Remélem kapok még tanácsokat, tudom, hogy szükségem van rájuk. Sajnos kezdetekben azt javasolták, hogy olvassak bele Scott Kelby digitális fotóskönyvébe, onnan viszont nem sok elméleti tudást tudtam felszívni egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest