Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freund
csendes tag
# 840 *Ropi*
Nekem tetszik a képed, ha nem is hihetetlen, de tényleg nagyon jó, ügyes vagy.
# 841 sszever
Azért megnéznék egy olyan képet amit evvel az obival lőttek futballmeccsen. Valakinek van esetleg ilyen?
# 842 Dtomi
Nem rossz képek bár ezeken a képeken nem jön ki az f/4, f/2,8, illetve az IS közötti különbség.Az f/4 L mellett raktam le a voksot, az üzletek száma is lecsökkent 3-ra ahol megvásárolhatom;
1. [ERVA]
Itt vettem az első obimat hivatalos Canon kereskedés, megbízható. Ki tudom használni a pénzvisszafizetési akciót. Jár hozzá napellenző, első hátsó védősapka, de itt a legdrágább.
2. [GAIA]
Itt a legolcsóbb, jár hozzá minden, az eladó szerint lehet, hogy nem tudom visszaigényelni a pénzvisszafizetést, mivel ez egy régebbi rendelés! (??)
3. [EDIGITAL]
A mindenki által ismert edigital, a kettő közt helyezkedik el. Pénzvisszafizetés ok. Garancia magyarországi? Tartozékok nemtom mi jár hozzá, telefonon nem tudták megmondani.
Szóval akinek volt ezekkel tapaszatalata, kérem ossza meg velem.
K
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest