Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy általánosságban beszéltek az olcsó kategóriás makro obikról. Pl.: minek van macrohoz vaku? Ha nem azért, hogy a pár ezred sec-es villanásával kimereveítse a képet. Persze jó, ha még mellette ETTL-es rendszervaku, hogy csak a témát világítsa meg rendesen.
A gyors AF meg baromi jól jön, ha kapáslövésre emeled a gépet. Én most azt mondom, hogy a villámgyors AF a legjobb egy makro obiban. Van aki azért isteníti a Dual Focus-os Sigmákat, mert ha a Canon 100-as téveszt, akkor sokáig tart visszaállnia a témára, mire oda-vissza huntingol (elég szar a határolója).
A virágra szállt rovaroknál meg van egy bazi jó trükk. Kicsit messzebbről rávillantasz 2x vakuval. Az rendesen elvakítja, majd lehet közeledni.
Pl egy 100-as cuccossal: [link]
(nem ez a legjobb képem, de most csak ezt tudom felrakni, mert a munkahelyemen vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest