- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy általánosságban beszéltek az olcsó kategóriás makro obikról. Pl.: minek van macrohoz vaku? Ha nem azért, hogy a pár ezred sec-es villanásával kimereveítse a képet. Persze jó, ha még mellette ETTL-es rendszervaku, hogy csak a témát világítsa meg rendesen.
A gyors AF meg baromi jól jön, ha kapáslövésre emeled a gépet. Én most azt mondom, hogy a villámgyors AF a legjobb egy makro obiban. Van aki azért isteníti a Dual Focus-os Sigmákat, mert ha a Canon 100-as téveszt, akkor sokáig tart visszaállnia a témára, mire oda-vissza huntingol (elég szar a határolója).
A virágra szállt rovaroknál meg van egy bazi jó trükk. Kicsit messzebbről rávillantasz 2x vakuval. Az rendesen elvakítja, majd lehet közeledni.
Pl egy 100-as cuccossal: [link]
(nem ez a legjobb képem, de most csak ezt tudom felrakni, mert a munkahelyemen vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest