Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mittu
csendes tag
ahh, h ez a hotpixel:] köszönöm a tippeket! a pénteki képek lettek pöttyösek. aznap este még jobb híján belefújtam, lőttem párat, akkor csökkent a pixelek száma. másnap egész nap használtam, azokon nem voltak pixelek. vasárnap ismét lőttem párat, most a lent linkelt kép beállításaival, +alatta-fölötte, 1/50, 1/200 idővel. itt pedig nem voltak foltok. úgyh nem értem annyira, de ez van.
egy pettyes kép:
http://mittu.valodi.hu/user/ph/DSCF0189.jpg
előadáson, kevés fénynél...
400as iso, 1/125ös idő, manual a fények miatt.
fej fölött / ököl mellett. valóban csak teljes méretnél látszik, de akkor is idegesítő. a vasárnapi próbakéeknél csak néhányat kattintottam, nem tudom, ez számít-e vmit, pl a melegedés szempontjából.
keresek majd olyan képet, ahol nagyobb ez a folt, ennek kb duplája volt.
m
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
400as iso, 1/125ös idő, manual a fények miatt.