- Milyen házat vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakaosCsirke
tag
Szia Tomi,
Koszi a tippet. Elgondolkoztam a 80-400-on de rajottem, hogy ez nem az altalam tipikusan hasznalt tartomany. Az 5x zoom az eleg hatareset, az Adik altal javasolt 28-135-os tartomany lenyegesen gyakorlatiasabb az en esetemben.
Obi csere nélkül minőségi kompromisszum lesz.
Ezzel tisztaban vagyok. Gondolkoztam nagyon pl, hogy lehet hogy valami fenyerosebb kene. De a Nagy Nikon DSLR topikban volt Lugosi kartarsnak egy viszonylag friss hozzaszolasa az 50/1.8 -as lencserol, amelyben leirja, hogy ha nem rekeszelek legalabb 4-esig akkor nem birok egy normalis portret elkesziteni a sekely melysegelesseg miatt.
Aprofalvi erzekelos kompaktrol jove, ez azert ujdonsagkent hatott ram. Ezekutan az elso bealdozando kompromisszum - a nagy fenyero - egybol meg is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest