Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumi
tag
Nekem volt lehetosegem analog gepen "megtanulni" fenykepezni, majd utana kompaktot -atmeneti idore- es bridge gepet vettem ( Sony 717--et amikor kijott ), imadtam/es most is imadok vele fotozni (csaladban maradt), azota jott egy Sony R1 is a csaladba, aztan nagyon sokaig azt ajanlgattam mindenkinek akinek nem kell 600mm -es hipertele
hanem beeri ekv 135-el es 28mm 2,8-as kezdovel. Az elso SLR gepem egy Nikon volt, de ott nem aldoztam a kitobinal tovabb. DSLR-be nem sokkal a Canon 10D megjelenese utan leptem be, azota is ez a gepem otthoni celokra egyelore. -munkaim soran volt mar 5D / 1Ds MII / es Nikon dslr-ek is hasznalatban nalam-. A 10D -t azert nem csereltem 20-30-40D -re mert miota 5D kint van FF-et szeretnek, es ugynezki mostansag osszejon majd az 5D MII -re es ezzel jo sokaig lefedem a vaz kerdeset. A 10D-ben mar a nagyithatosagot/es a gyorsasagot erzem elavultnak -meg a tukor is mar lefele kezd billegni
- amugy nagyon szeretem.Ez most hosszabb kitero lett, de a lenyeg hogy Bridge gepeket nem szabad leirni, a mostani fotostaskam joval 10 kilo folott jar es neha sokkal szivesebben viszem magammal lofralasra a csaladi R1-et mint egy teljes atfogast DSLR-ből. (pl. 17-40 / 28-75 / 70-200 + vaz + esetleg vaku is). A Bridge-el sokkal elobb megtalalod azt amit tenyleg szertsz fotozni (zsáner makrókat - portrékat - tájakat) ez mind mas obit kivanna slr-nel (meg egyeb kiegeszitoket (cirk polar / nd szurok / kozgyuruk.. ), ami ha nem is olyan minosegben de megvan egy bridgeben. Nem attol Jani valaki hogy vesz egy 40D-t kittel es azzal osztja az eszt. Eleg csak felhoznom Mátrai Miklós nevét azthisze, aki kompakttal tett szert nem kis hírnévre, amirol en almodni se, egyelore biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Alienware 17r4 olvass
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
hanem beeri ekv 135-el es 28mm 2,8-as kezdovel. Az elso SLR gepem egy Nikon volt, de ott nem aldoztam a kitobinal tovabb. DSLR-be nem sokkal a Canon 10D megjelenese utan leptem be, azota is ez a gepem otthoni celokra egyelore. -munkaim soran volt mar 5D / 1Ds MII / es Nikon dslr-ek is hasznalatban nalam-. A 10D -t azert nem csereltem 20-30-40D -re mert miota 5D kint van FF-et szeretnek, es ugynezki mostansag osszejon majd az 5D MII -re es ezzel jo sokaig lefedem a vaz kerdeset. A 10D-ben mar a nagyithatosagot/es a gyorsasagot erzem elavultnak -meg a tukor is mar lefele kezd billegni
- amugy nagyon szeretem.