Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumi
tag
Nekem volt lehetosegem analog gepen "megtanulni" fenykepezni, majd utana kompaktot -atmeneti idore- es bridge gepet vettem ( Sony 717--et amikor kijott ), imadtam/es most is imadok vele fotozni (csaladban maradt), azota jott egy Sony R1 is a csaladba, aztan nagyon sokaig azt ajanlgattam mindenkinek akinek nem kell 600mm -es hipertele
hanem beeri ekv 135-el es 28mm 2,8-as kezdovel. Az elso SLR gepem egy Nikon volt, de ott nem aldoztam a kitobinal tovabb. DSLR-be nem sokkal a Canon 10D megjelenese utan leptem be, azota is ez a gepem otthoni celokra egyelore. -munkaim soran volt mar 5D / 1Ds MII / es Nikon dslr-ek is hasznalatban nalam-. A 10D -t azert nem csereltem 20-30-40D -re mert miota 5D kint van FF-et szeretnek, es ugynezki mostansag osszejon majd az 5D MII -re es ezzel jo sokaig lefedem a vaz kerdeset. A 10D-ben mar a nagyithatosagot/es a gyorsasagot erzem elavultnak -meg a tukor is mar lefele kezd billegni
- amugy nagyon szeretem.Ez most hosszabb kitero lett, de a lenyeg hogy Bridge gepeket nem szabad leirni, a mostani fotostaskam joval 10 kilo folott jar es neha sokkal szivesebben viszem magammal lofralasra a csaladi R1-et mint egy teljes atfogast DSLR-ből. (pl. 17-40 / 28-75 / 70-200 + vaz + esetleg vaku is). A Bridge-el sokkal elobb megtalalod azt amit tenyleg szertsz fotozni (zsáner makrókat - portrékat - tájakat) ez mind mas obit kivanna slr-nel (meg egyeb kiegeszitoket (cirk polar / nd szurok / kozgyuruk.. ), ami ha nem is olyan minosegben de megvan egy bridgeben. Nem attol Jani valaki hogy vesz egy 40D-t kittel es azzal osztja az eszt. Eleg csak felhoznom Mátrai Miklós nevét azthisze, aki kompakttal tett szert nem kis hírnévre, amirol en almodni se, egyelore biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hanem beeri ekv 135-el es 28mm 2,8-as kezdovel. Az elso SLR gepem egy Nikon volt, de ott nem aldoztam a kitobinal tovabb. DSLR-be nem sokkal a Canon 10D megjelenese utan leptem be, azota is ez a gepem otthoni celokra egyelore. -munkaim soran volt mar 5D / 1Ds MII / es Nikon dslr-ek is hasznalatban nalam-. A 10D -t azert nem csereltem 20-30-40D -re mert miota 5D kint van FF-et szeretnek, es ugynezki mostansag osszejon majd az 5D MII -re es ezzel jo sokaig lefedem a vaz kerdeset. A 10D-ben mar a nagyithatosagot/es a gyorsasagot erzem elavultnak -meg a tukor is mar lefele kezd billegni
- amugy nagyon szeretem.