Hirdetés
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
tvamos
üzenetére
Sigma és a Tamron is egy kiváló objektív a háromból, és nem vagyok benne biztos, hogy pont a Canon ezek közül a legjobb optikailag.
Sigmát rengeteg fotós teszt hozta ki best value macro obinak.Viszont nem tudom a MILC alatt ha Canon milcet értesz, mert akkor szerintem a Canon fog menni legjobban adapterezve.
Filmes gépen hogy szeretnéd használni? Csak mert ezeknek a blende elektronikusa irányított.
Nekem egyébként ezek közül a Sigma van meg, és MC11-el használom Sony A7III-ra rakva. A képminőségre nincs egy panaszom se, a stabi is jól működik. Pár éve fogtam ki egyet használtam 80e Ft volt teljesen új állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest