Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
derrik
üzenetére
(#26531) derrik
Erre az objektívre gondoltam, használtan érdemes megvenni. Ennyiért, vagy egy picit többért eladhatod a 16-50-et, ha nem tetszik, de szerintem érdemes megtartani. Teléből pedig az 55-210-et érdemes venni, szintén használtan, nagyon tisztességes képe van kitobi létére. Ilyen a képe a 210mm-en, ilyen 139mm-en, lejjebb még jobb.

Ha érdekel, olvasd el az A6000 ajánlómat, minden népszerűbb obiról írtam benne.
(#26532) JohnyBlue
Annyira azért nem,
de ha a legjobb képminőséget szeretnéd a képszéleken is kapni, akkor ökölszabály szerint 1 FÉ-t érdemes rekeszelni rajta a nyitott rekeszhez képest. Nagyon kicsi, ezért érdemes megtartani. Tetszeni fog, amit tud, hidd el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- potyautas: Passziviti
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest