Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Cassidey
üzenetére
A számszerűsíthető paraméterei éppen megfelelőnek tűntek, ideális zoomátfogás, kielégítő fényerő, és bíztam benne, hogy a fehér festés meg a piros csík még mindig jelent valamit szóval nem kell attól félnem, hogy valami vacakot fogok ki, és ahhoz képest, amikor ezt először kinéztem magamnak, naggyonnaggyon durván leesett az ára, nekem meg közben összegyűlt rá a pénzem. A másik meg, hogy augusztus végére beterveztem egy jégmadár fotózást mivel találtam egy fészkelőhelyet ideális körülményekkel, természetes beszállóággal, szép környezetben szóval egyre inkább sürgetővé vált egy viszonylag nagy tele. Szentségeltem is, hogy nem lesz meg rá időben a pénzem, mivel éppen augusztus végén és szeptember elején várhatóak a nagyobb bevételeim, de szerencsére épp kifogtam egy használtat ami 80000-el volt olcsóbb a boltinál, és még várni sem kellett a megrendelésre, mert ilyesmit nem mindenhol tartanak készleten, vagy ahol mégis, ott még drágább. Fotopestnél sem volt készleten pedig 300-ért garival ott se lett volna rossz árban csak a fene tudja, hogy ideér-e időben. Korábban kellett volna megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest