Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cassidey

senior tag

válasz m3ss #19473 üzenetére

Igen, az. Most úgy állok, hogy 24/1.4, 50/1.2, 85/1.2, 135/2. Na meg a Lensbaby Sweet 35. Zoom nincs, makróm nincs, nem lenne rossz, de drága, és fogalmam sincs, makróznék e egyáltalán.. soha nem próbáltam.. :) Régi manuálról nem tudok, legalábbis nem ajánlgatták fórumokon makrós topicban sehol mint szegény ember opciója. :D Néha fotózok kaját, arra nekem az 50 simán jó, de nem fotózok apróságokat, mint te a bonbont pl.

135-ről.. Elképesztő jó obi, szerintem kifejezetten gyors. Igyekszem magasan tartani a záridőt, mert hajlamos vagyok picit berázni, amiből csak annyi látszik, hogy nem olyan tűéles, mint kellene. Reciprok meg egy kicsi. :D Nekem alapvetően szabadtéri obim, szóval ez nem gond. Én használtan vettem még évekkel ezelőtt, ha találsz egyet akkor nem hiszem, hogy lenne ellenfele ebben a kategóriában, főleg a használt árán. Meg ez nem túl tudományos, de hiába olcsóbb ha csúnyán mos. :D 85/1.8 jó obi, volt olyanom is. Pici, könnyű, a 135 kifejezetten nagy és nehéz hozzá képest. (Persze ha egy 70-200/2.8-hoz hasonlítod már nem tűnik olyan nehéznek. :D) A 85/1.8 képének nincs olyan varázsa mint a 135-nek egyébként.

Új hozzászólás Aktív témák