Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Igen, az. Most úgy állok, hogy 24/1.4, 50/1.2, 85/1.2, 135/2. Na meg a Lensbaby Sweet 35. Zoom nincs, makróm nincs, nem lenne rossz, de drága, és fogalmam sincs, makróznék e egyáltalán.. soha nem próbáltam..
Régi manuálról nem tudok, legalábbis nem ajánlgatták fórumokon makrós topicban sehol mint szegény ember opciója.
Néha fotózok kaját, arra nekem az 50 simán jó, de nem fotózok apróságokat, mint te a bonbont pl.135-ről.. Elképesztő jó obi, szerintem kifejezetten gyors. Igyekszem magasan tartani a záridőt, mert hajlamos vagyok picit berázni, amiből csak annyi látszik, hogy nem olyan tűéles, mint kellene. Reciprok meg egy kicsi.
Nekem alapvetően szabadtéri obim, szóval ez nem gond. Én használtan vettem még évekkel ezelőtt, ha találsz egyet akkor nem hiszem, hogy lenne ellenfele ebben a kategóriában, főleg a használt árán. Meg ez nem túl tudományos, de hiába olcsóbb ha csúnyán mos.
85/1.8 jó obi, volt olyanom is. Pici, könnyű, a 135 kifejezetten nagy és nehéz hozzá képest. (Persze ha egy 70-200/2.8-hoz hasonlítod már nem tűnik olyan nehéznek.
) A 85/1.8 képének nincs olyan varázsa mint a 135-nek egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Régi manuálról nem tudok, legalábbis nem ajánlgatták fórumokon makrós topicban sehol mint szegény ember opciója.
Néha fotózok kaját, arra nekem az 50 simán jó, de nem fotózok apróságokat, mint te a bonbont pl.