Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek már nekem legyetek szívesek. Azt szeretném megtudni, hogy a napokban az egyik cimborámnál találtam rá egy pár fotós cuccra a padláson.... Nem éppen a legjobb állapotnak örvendenek, de két dolog elnyerte a tetszésemet.
No szóval ezek vannak a cuccok között:
2db tükrös gép: egyik Zenit+ vaku( a vaku villan,mint állat...) és egy Pentacon
3 db objektív : Carl Zeiss Jena Biotar 2/58+ rávaló "akárminő" szűrő
Pentacon Auto 4/200
Valamilyen orosz objektív.......ő van a legjobb állapotban(legalábbis szemre)
Van egy tetszetős, és működőnek tűnő szintén orosz fénymérő kütyü, és ami még ránézésre bejövős régiségnek tűnik számomra, egy 3 lábú állvány is tartozik a "leletekhez"A kérdésem a következő, szerintetek érnek ezek annyit, hogy amennyiben, ha lehetséges az ember renováltassa a gépeket, és az obikat? Mert meg kell mondjam őszintén nem a legjobb állapotban vannak, köszönhetően a ki tudja hány évig való padláson tartásnak.
Nekem 2 dolog nagyon teszik, az egyik a C. Zeiss obi, és a 3 lábú állvány az eredeti bőr tokjával.Mindjárt jövök a képekkel is.....
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv: Bogyó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest