- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek már nekem legyetek szívesek. Azt szeretném megtudni, hogy a napokban az egyik cimborámnál találtam rá egy pár fotós cuccra a padláson.... Nem éppen a legjobb állapotnak örvendenek, de két dolog elnyerte a tetszésemet.
No szóval ezek vannak a cuccok között:
2db tükrös gép: egyik Zenit+ vaku( a vaku villan,mint állat...) és egy Pentacon
3 db objektív : Carl Zeiss Jena Biotar 2/58+ rávaló "akárminő" szűrő
Pentacon Auto 4/200
Valamilyen orosz objektív.......ő van a legjobb állapotban(legalábbis szemre)
Van egy tetszetős, és működőnek tűnő szintén orosz fénymérő kütyü, és ami még ránézésre bejövős régiségnek tűnik számomra, egy 3 lábú állvány is tartozik a "leletekhez"A kérdésem a következő, szerintetek érnek ezek annyit, hogy amennyiben, ha lehetséges az ember renováltassa a gépeket, és az obikat? Mert meg kell mondjam őszintén nem a legjobb állapotban vannak, köszönhetően a ki tudja hány évig való padláson tartásnak.
Nekem 2 dolog nagyon teszik, az egyik a C. Zeiss obi, és a 3 lábú állvány az eredeti bőr tokjával.Mindjárt jövök a képekkel is.....
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv: Bogyó!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest