Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezekiell
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
A Xiaomi pont ugyanolyan ismeretlen márka az autópiacon mint az XPeng, az Omoda, vagy a Cherry. Semmivel sem fogják nagyobb bizalommal fogadni, mert ez nem egy vacak okostelefon árkategóriája.
Itt szerintem nagyon alulbecsülöd a brand recognition univerzális értékét.
semmi okunk feltételezni hogy ez jobb lesz
Ha ignorálod a létező teszteket, akkor semmi, persze
-
-MarhaRépa-
tag
A Xiaomi pont ugyanolyan ismeretlen márka az autópiacon mint az XPeng, az Omoda, vagy a Cherry. Semmivel sem fogják nagyobb bizalommal fogadni, mert ez nem egy vacak okostelefon árkategóriája.
"Az autó meg minden elérhető teszt szerint laposra veri a jelenlegi kínálatot a kategóriájában."
Látjuk mennyire bénák a kínai autók a valóságban, semmi okunk feltételezni hogy ez jobb lesz.
-
Ezekiell
veterán
Aha, csak ez éppen nem Csing-csang márka

Nyilván egy XPenggel bizonytalanok az emberek, de egy Xiaomi bőven annyira ismert márka, hogy ezzel nem lesz gond. Az autó meg minden elérhető teszt szerint laposra veri a jelenlegi kínálatot a kategóriájában.
#6-MarhaRépa- szívesen fogadok veled
50k EURért ezt mint a cukrot vinnék. -
-
Emericus Max
aktív tag
Asszem most a háztartási nagygép bizniszbe vágtak bele, hűtők, mosó- és szárítógépek stb. A háztartási kisgép vonalon eddig is mozogtak ugye, meg ha már motor, akkor az elektromos roller forradalomban is masszívan benne voltak.
Én várom az e-bike és az OLED TV vonalat...U.I.: Nemrég vettem céges pontokból (work tango) Xiaomi bőröndöt, mert nálam a bőrönd a sok repkedés miatt fogyóeszköz (széttolják a reptéri pakoló fejelőállatok
), és meg kell mondjam frankó a cucc. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Emericus Max
üzenetére
Már kíváncsi vagyok mi lesz a következő, talán elektromos motor vagy olyat már gyártanak? Vagy akár kamion is lehet.
-
Emericus Max
aktív tag
Már a mobiltelefon vonalon is tanulhattak volna
De nem tették. Ott is masszívan túlárazott termékekkel jöttek, amik ugyan nem teljesen rosszak, de azon az áron kb. a kutyának se kellett. Azóta roló le telefon és e-autó vonalon is. Xiaomi meg köszöni és jól van. Így kell ezt csinálni... -
Ezekiell
veterán
Amikor végre belépnek az globális piacra, ott fognak nagyot tarolni - sorban fognak állni az emberek a YU7/SU7-ért (engem is beleértve).
-
pusszycat
nagyúr
Tanulhatott volna a Sony a Xiaomi-tól. Nekik ez nem jött össze valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és meg kell mondjam frankó a cucc.