Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
S. Szabi #4899 üzenetére
A DeskJeteknek felépítésükből adódóan valahol fogni is kell a papírt. Fotót sem tudsz kinyomtatni ezzel a nyomtatóval teljesen keret nélkül, csak ha letéphető fülű papírt használsz hozzá.
A te problémádra ott vannak a PhotoSmartok, azok tudnak az A4-re is keret nélkül nyomtatni.
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Most vettem egy HP Deskjet 2050 nyomtatót.
Az lenne a kérdésem, hogy egyik nyomtató sem nyomtat a lap aljára 1,46 cm magasságban, vagy ez az én kiváltságom?
Először azt hittem az ArchiCAD szórakozik ezzel, de aztán észre vettem, hogy másnál sem nyomtat oda :S
Fontos lenne tudnom, köszi
-
delphinium
tag
válasz
BigBlackDog #4895 üzenetére
Szia, 1000 fekete és 900 színes oldal, ISO szabvány szerint. Üdv!
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Nhorbee #4896 üzenetére
Bocsi a dupla hsz-ért, nem tudtam már szerkeszteni. Megnéztem még egyszer a patront, az érintkező tökéletesen tiszták voltak. Mikor vissza akartam tenni észrevettem, hogy van valami szennyeződés a nyomtató egyik érintkezőjén. Letisztítottam azt is és láss csodát működik. Hogy ez eddig nem jutott eszembe...
Köszi zka67 a segítséget!
További szép napot! -
BigBlackDog
veterán
Nem tudja valaki, hogy HP officejet 8000 Pro nyomtatóhoz gyárilag adott "kezdő" patronoknak mekkora a kapacitásuk? Nem sokat nyomtattam még (kb. 20 oldal), de már a sárga és a fekete szint csökkent.
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Először is Boldog Újévet szeretnék kívánni mindenkinek!
Másodsorban pedig lenne egy szakmai kérdésem hozzátok. Van egy régi HP DJ5940 típusú nyomtatóm, amelyet már régóta használok megelégedéssel. A napokban viszont beruháztam egy új multis nyomtatóba, a régit pedig odaadtam öcsémnek. Mikor belehelyeztem a patront, és lecsuktam a fedelét, elkezdett villogni a fekete tintapatront jelző lámpa, majd kiírta a solution center, hogy valami gáz van a patronnal. Ezek után kivettem, megtisztítottam a fejet és visszaraktam. A probléma viszont még mindig fennáll. A nyomtatót előtte pár nappal viszont használtam és semmi baja nem volt. Gondoltam megkérdezek valaki nyomtató gurut itt a fórumon, hátha tud segíteni. Ha új patront kell venni, nem gond. Csak ne vegyek feleslegesen ha nem azzal van a baj.Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Üdv. -
Julcsika1
tag
válasz
@matthew@ #4890 üzenetére
szia! vegyél a patronhoz egy chip resetálót, -online shopban- és próbáld meg a chippet "kiütni" most észre vette hogy Te utángyártottat használsz, és "beleírta" a patronba hogy nem bele való.- utángyártott patronoknál sűrűn előszokott fordulni.
A resetáló kb 2000-2500 Ft körül van, és jó ideig használhatod.
keresőbe beírod a patron számát meg hogy reset,Üdv: Julcsika
MINDENKINEK BUÉK!!!!
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy Epson Stylus DX8450-es nyomtató-szkenner kütyüm és eddig okésan működött, kifogyott az eredeti patron és vettem utángyártottat, töredék áron és 1 évig megint ok volt, majd kifogyott a tinta és vettem megint utángyártottat beraktam egy ideig működöt, nem nyomtattam sokat, majd bakapcsolom h microSD-t tegyek bele és ekkor kiírt vmit a magenta színű patronnal kapcsolatban, leokézom csinál vmit és megint az van, nem jó nekiKiszedtem-betettem és semmi változás és jó sorrendben is vanak a partonok es miért lehet, pls help!!!!
Am Boldog Új Évet mindenkinek! -
Zinho
aktív tag
Helló!
Xerox 3250-est használok, utángyártott tonerrel. A lap egyik felén nagy, csúnya foltot nyomtat, akkor is ha, üres lapot "nyomtatok" ki. A másik oldal ok, szép tiszta.
Ki kéne tisztítani a tonert, vagy a nyomtatót belül? Második toner van benne, az első a gyári volt hozzá, tehát nem ment még sokat. -
zka67
őstag
válasz
Robez88 #4883 üzenetére
Azt tudom neked tanácsolni, hogy állítsd be úgy a gépet, hogy egy idő után lekapcsolja a monitort és a vinyókat is. Ha újabb, pl. Asus alaplapod van Intel procival, akkor az alaplaphoz adnak egy progit, amivel be tudod állítani az energiafelhasználást. Ezt a legtakarékosabbra állítva ha nem használja a gép a procit, akkor visszaveszi az órajelét is, ezekkel kb. 15-20W-ra tudod csökkenteni a gép energiafogyasztását. Ez pedig szerintem elviselhető.
Lehet, hogy más alaplapok, más procival is tudják ezt, én konkrétan csak asus alaplapot veszek csak intel procival, és ezek biztosan tudják ezt.
Éjszakára pedig szerintem ki is kapcsolhatjátok, a mai világban már nem küldözgetnek éjszaka faxot, ez csak régen volt divat amikor még az e-mail nem volt annyira elterjedt. Így nyomták a cégek a reklámjaikat "fax szerverről".
-
jeni
félisten
válasz
runner 125 #4885 üzenetére
bármely villanyos boltban megkapod
-
epzon
őstag
válasz
Robez88 #4883 üzenetére
ha úgy akarod használni, hogy közben ne menjen a számítógép akkor azt nem tudod beépített faxmodemmel megoldani, ez a hátránya.
ebben az esetben olyan nyomtatót keress, ami faxos, ezek között is van olyan amihez adnak valamilyen faxprogramot, ami szintén azt teszi lehetővé, hogy ne kelljen kinyomtatni a faxot, hanem kvázi email ként is kezelheted -
Robez88
tag
Kedves jeni, zka67!
Köszönöm szépen a gyors és kimerítő válaszokat, nagyon rendesek vagytok, és nem hurrogjátok le a "tudatlant".
Ez muszáj megemlítenem, mert más fórumozók is tanulhatnának tőletek!Valóban igazatok van, a fax témában a számítógépen történő feldolgozás a legjobb. Van valami információtok, hogyan lehet azt megoldani, hogy ne kelljen mennie egész nap a gépnek, ahhoz hogy bármikor lehessen faxot fogadni?
Használható erre a hibernálás, vagy a készenlét?Minden tiszteletem:
-
zka67
őstag
válasz
Robez88 #4880 üzenetére
Faxolásra a legegyszerűbb módszer, ha beledobsz a gépbe egy 56k-s fax/modem kártyát. Win7 alapból tartalmazza a fax programot. Újonnan 1100-1600 Ft körül be lehet szerezni, de bontóban is találni tonnaszám pár száz Ft-ért. Előnye neki, hogy nem muszáj kinyomtatni a fogadott faxokat, csak azt, amit fontosnak találtok.
Írja különben a felhasználói kézikönyve, hogy igen, ha kifogy bármelyik patron, akkor azt kiveszed és a másikkal tudsz nyomtatni. Ha a színes fogy ki, akkor szürkeárnyalatosban tudsz, ha a fekete akkor pedig kikeveri a feketét a színekből. Fénymásolni viszont ilyenkor nem tudsz vele.
De ha kifogy a színes patron és benne hagyod, akkor sincs semmi gond, attól még tudsz feketében nyomtatni és másolni is. Csak jelezni fogja a nyomtató, hogy üres a patron, de nem tiltja le a nyomtatást. Azért, mert ha pl. megtöltöd a patront, akkor sem tudja a nyomtató, hogy van benne tinta.
-
Robez88
tag
Köszönöm a tájékoztatást, legjobban a HP F4580 fogott meg. Igaz nem írják sehol, de akkor ebben az esetben egy patron kifogy, akkor is használhatóak?
Egy kérdésem még lenne, abban az esetben ha faxolni is szeretnék, milyen típust mondanátok. Az alap tényezők változatlanok. Bocs, hogy kimaradt, de utólag vetődött fel a családban...Köszi!!!
-
jeni
félisten
Akinek egy HP PhotoSmart C4780 vadi új nyomtató kell annak mai napon vagy 2 munkanapon belül a A4Team boltban ami a Boráros térnél levő duna házban van.
16800Ft-ért megveheti,így olcsóbb mintha a Mediaban venné 18000Ft-értOWS10-51-17100 sorszámra kérjétek,erre lehet hivatkozni majd
-
orkati
tag
Tisztában vagyok vele, hogy n00b kérdés lesz, és nem is biztos, hogy kielégítően megválaszolható, de mégis felteszem, mert teljes homályban vagyok
Szóval kb. hány színes oldalt lehet kinyomtatni egy nyomtatóval? A4-es lapon 9db színes kártyalap lenne, ebből durván mennyi jönne ki, mielőtt kifogy a patron? -
jeni
félisten
válasz
Robez88 #4876 üzenetére
használtat csak akkor ha kombifejeset veszel
de inkább zsír újat,mivel már 10000Ft kapsz HP 2490 nyomtatót amiben van két patron az egyik fekete a másik meg kombi színes
Az utántöltős patronoknál vigyázni kell mert ha rosszat veszel és színenként cserélhetőset veszel,ha amiatt akár a fejeket is tönkre teheted rossz patron miatt,és azzal jár,hogy újat kell venned.Elvileg a kombifejes jöhet szóba ha egy patronnal működteted tovább
HP F4580 esetleg 13000 Ft és ehhez kapsz utángyártottat amiben fej is van ha eldugul veszel másik patront és megy tovább,a garancia él továbbra is.
argep HP F4580
argep HP Deskjet 3050 ez új modell és WIFI-s
HP PhotoSmart C4780 wifi beépített LCD kijelző ezt a típust azonnal megveheted a Media Markt-ban rendelés nélkül 18000Fttermészetesen Canonban is vannak jó nyomtatók Epson modellek között nem tudom van e kombi patronos
-
Robez88
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Otthonra, szüleimnek szeretnék egy nyomtatót vásárolni, elvárások:
- lehet használt is,
- alacsony ár,
- olcsó üzemeltetés,
- egyszerű, átlátható kezelés, driver,
- megbízhatóság,
- után tölthető patron,
- USB csatlakozás,
- fontos hogy például akkor is lehessen fekete-fehéren nyomtatni, ha kifogyott a színes tintapatron, vica versa.Jelenleg egy Philips Crystal 650-esük van, de chipes, nem lehet után tölteni, és baromi drága a patron hozzá (feket: 8e, színes: 12e
).Lassan mind a kettőt cserélni kellene, így 10-20.000 Ft-os megoldást szeretnék. Nem sokat használják, max havi 100 oldal.
Szeretnék néhány javaslatot, milyen irányban nézelődjek. Ha valakinek van konkrét ötlete, írja meg legyen oly' szíves!
Köszönööööm!
-
nedudgi78
csendes tag
Sziasztok
Kaptam egy Epson Stylus Photo R300 típusú nyomtatót használtan, kipróbáltam de egy csepp tinta sem került a papírra, kicseréltem utángyártott patronokra mind a hatot, de utána sem csinált semmit. Semmiféle hibára utaló jel nincs.
Fejtisztítás többször is egymás után de így sem kerül semmi a papírra. Tud valaki valami megoldást?
Köszi -
TokLac
senior tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Epson SX415-ös multi nyomtatóm. Pár hónapos. Az első utángyártott patron szett van benne. Szépen nyomtat vele, de a feketét fújó fej kezd eldugulni. Egy sort félig nyomtat ki. A tinta noname ebay-ről rendelt olcsó cucc. Tegyek bele gyári szettet és imádkozzak hátha jó lesz?
-
harley
őstag
eddig semmi baja nem volt.
próbáltam volna fotópapírra nyomtatni, akkor kezdte.
nem húzza be a fotópapírt.
de ha megint sima A4-re nyomtatok, akkor megint jó, de a szín csapnivaló lett és nem értem miért!a fotópapírt is behúzza simán, csak ha nyomtatni akarok rá, akkor nem húzza be valamiért, csak kiírja, hogy elakadt a papír!
-
jeni
félisten
válasz
Stereopheis #4865 üzenetére
hello
próbáld meg rendszergazdaként futtatni a gépeden a programot.főoldal
a vista 32 bit vagy awin 7 32 biteset tedd fel,de rendszergazdaként futtasd le a programot
ha nem megy kérjél MSN alatt távsegítséget valakitől -
harley
őstag
valaki adjon egy ötletet, mert kivágom az egész nyomtatót a kukába!!
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Canon LBP5050 nyomtatót.Azt szeretném kérdezni, hogy tinta szintet hogyan tudom figyelemmel kísérni?
Köszi!
-
oliva5555
csendes tag
A segítséged szeretném kérni. Van egy Canon i560-as nyomtatóm, rég volt használva, szerintem beszáradt a tinta, után töltöttem nem működött, próbálkoztam a szoftver tisztításokkal stb. nem működött, csak a kék. Kiszedtem a fejet 70 %-os alkoholba áztattam, megpucoltam, visszatettem, lefuttattam egy intenzív tisztítást és egy fúvóka ellenőrzést, tökéletesen kinyomtatta az összes színt és a feketét is. De amikor bármi mást szeretnék nyomtatni egyes részein a fekete működik, de vannak sorok amikor abszolút nem nyomtat feketét.
Mi lehet a gond? A színeseket tökéletesen nyomtatja. Köszönöm előre is a segítséged.
-
AmunRa
senior tag
Hali!
Samsung ML-1640 nyomtató demo patronban töltöttem port. Pucoltam a trutyitartályt is.
Kinulláztam a számlálót a rövidre zárós módszerrel. A lapszámláló 0. Viszont a piros led villog, mintha kevés lenne a por. Olyan 50g-ot töltöttem bele.
Lehet, hogy a flag nem törlődik? Firmwaret nem sok kedvem van cserélni. -
Stereopheis
tag
Sziasztok!
Van egy Lexmark All In One X1290-es tintasugaras nyomtatóm, ami eddig XP alatt a hozzá adott lemenezen lévő magyar driverrel gond nélkül működött, USB kábelen keresztül.
Ma felraktam a Win 7 Ultimate 32 bites verzióját, szedtem le hozzá drivert, de nem akar működni, nem akarja nyomtani a tesztoldalt, mert állítólag nem érzékeli.
A nyomtatót látom az eszközök között, a tulajdonságait is látom, problémamentesnek írja.
De amikor nyomtatásra kerülne a sor, akkor bezzeg nem akarja felismerni.
Próbáltam az XP-s drivert feltenni, nem ment. Próbáltam a 64-bites Win 7 drivert feltenni, semmi.Ötletek? Fontos lenne a nyomtató a tanulmányaimhoz, ezért égető kérdés lett most ez idehaza
Köszönöm előre is!
-
harley
őstag
-
Flashrider86
tag
Srácok ! Segítsetek please
. van egy canon pixma ip 4600-om. Ma este bekapcsoltam,és sárgán villog az alsó lámpa. Amikor elakad a papír azt kell megnyomni. Msot este bekapcsoltam,és Ha nyomtatni akarok kiírja,hogy működési hiba,nyomjam meg a gombot,és kapcsoljam ki. Már megtettem,és semmi
Tipp?
-
Roxy27
tag
Sziasztok!
Epson SX420W
Adott a téma...azt hiszem kezd beletörni a bicskám...
Se manuálisan, se USB kábelen keresztül nem tudom beállítani neki a WiFi kapcsolatot.
Amiket próbáltam:
- driverek fenn, USB-n OK
- a nyomtató setupjából hibát ír W-51 (hibakód) -amikor menüből állítom be a wifi kapcsolatot
- a telepítőn levő NETsetup progival szintén. ha USB kábellel vannak összekötve akkor sem talál nyomtatót, mármint wifi kapcsolatot
- ha automata IP van akkor sem, ha megadok neki akkor sem...
Ami stimmel: (asszem)
- Létrehoztam egy Wireless Networ Connection-t...kapott SSID-t, jelszót.
- a nyomtató látja a beállított SSID-t! De nem tud csatlakozni!
Az alaprendszer WIN7 Ultimate
Segítsetek please, mert csak emiatt vettem nyomtatót...
Lehetséges, hogy rossz a nyomtató???
Köszi,
Zsolt -
f.szabo
tag
Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni, vettem egy Hp officejet J4535 multifunkciós nyomtatót használtan, sajnos az első patron csere óta nem működik, ezért vennem kel egy másikat egy hasonló kategóriás nyomtató kellene, sőt ha lehet olcsó patronnal működjön. Újonnan ezt néztem ki: Canon Mp-550 vagy Canon Mx-320, más is szóba jöhet csak Epsont nem szeretnék. Szerintetek melyiket érdemes megvenni.
Köszönöm szépen a segítséget és Kellemes Ünnepeket Kívánok minden kedves fórumozónak. -
Szőröstalpú
tag
válasz
pumatom #4858 üzenetére
Háát, jobb oldalát leszedve nem találtam elemet
Üres tonerre meg szerintem nem ilyen semmitmondó üzenetet mondana. Pont ez a bajom, hogy mindenfélére elég specifikus hibaüzenet van, erre nekem meg azt mondja, hogy "belső hiba", ami rettenetesen nem informatív
Egyébként én inkább arra tippelek, hogy a posta finom bánásmódja következtében mozdulhatott el valami, csak nem tudom, hogy ezt hogy lehetne kideríteni... -
pumatom
aktív tag
válasz
Szőröstalpú #4857 üzenetére
Nem lehet, hogy üres a szoftver szerint a toner?
Ha az újraindítás nem segített, és a toner ki-be rakás sem, kicsit szétszedve (elvileg a jobb oldalát) találsz egy a számítógépben is megtalálható elemet (CMOS) , azt több másodpercre kiszedve talán elfelejti a problémát, ha ilyen jellegű hibát ír. Ha ez sem segít akkor lehet kicsit rászedtek, és valami komolyabb baja van, de lehet h csak a toner hibás...
-
harley
őstag
üdv
olyan gondom van, hogy fotópapírra szerettem volna nyomtatni, összehúztam a lap szélessége csúszkát, állítgattam a nyomtató beállításokat, de nem nyomtatott semmit, állandóan azt írta ki, hogy beszorult a papír, még akkor is, ha már nem is volt benne, de egyébként sem szorult be!!
feladtam, nyomtatok A4-re, visszaállítok mindent, de még mindig azt írja, hogy beszorult a papír!!
most valahogy végre abbahagyta, de most meg a nyomtatott kép minősége vacak.
túl világos, fakó, pedig előtte nem volt ilyen..mi a túró van ilyenkor??
fotót már nem merek betenni, mert kezdődhet elölről megint ez a hercehurca....
tehát a gondom a fotónyomtatás, a papír beszorulás/közben nem is szorul be/, és hogy nagyon fakók lettek a képek ezek után.
Canon MP160
-
pumatom
aktív tag
válasz
Szőröstalpú #4854 üzenetére
Nem tudom, hogy új-e a nyomtató, de a tonerből a biztonsági szalag el lett távolítva?
-
Szőröstalpú
tag
Hello!
Vettem egy samsung clp300-as nyomtatót, de nem akar elindulni. Bekapcsoláskor a tonerekhez tartozó ledek villognak, a státusz led zöld, és normálisnak tűnő hangokat hallat. Majd kb fél perc után leáll a gép, és csak a piros státusz led világít. A smart panel szerint "belső hiba", amire a megoldás egy újraindítás, de az nyilván nem segít. Postán kaptam a nyomtatót, mikor feladták, elvileg működött. Valakinek nincs tippje, hogy mi lehet a baja?
Köszi előre is! -
pumatom
aktív tag
válasz
Norb3rto #4851 üzenetére
Nem igazán akkora értékű, hogy utángyártott kellene szerintem... Maximum töltesd újra!
-
Norb3rto
őstag
Cannon MP220 milyen utángyártott patron jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest