Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Nekem évekig volt MP160 és produkált érdekes dolgokat.
Nézd meg, hogy nem e tintásak véletlen a patron érintkezői. Próbáld meg megtisztítani valami gyenge alkohollal vagy hasonlóval, és töröld szárazra. Én objektív tisztítót és szemüvegtörlőt használok.Ha ez sem működik akkor service menüből próbáld resetelni a patronokat:
1. Áram alatt van a nyomtató, de nincs bekapcsolva, nyomd meg a Power gombot miközben lenyomva tartod a stop/restet gombot
2. Ha a power led világít, kétszer nyomd meg a Stop/restet gombot közben nyomva tartva a power gombot
3. Elengeded először a power majd a másik gombot, így a nyomtató elvileg belép service mod-ba: (0-t ír folyamatosan a kijelző)
4 Ha megvagy, annyiszor nyomd meg a Stop/reset gombot, amilyen resetet szeretnél végezni :
1 time Service pattern print
2 times EEPROM print
3 times EEPROM reset
4 times Waste ink counter reset See waste ink counter reset
procedures below.
5 times Destination setting See Destination setting
procedures below.
6 times Print head deep cleaning
11 times Button / LCD checking
12 or more times Returns to a menu selection5. Ezután rögtön nyomd meg a POWER gombot ami elvileg megvillan egyet.
6. Nyomd meg még egyszer, és a nyomtató kikapcsol.
7. Kapcsold vissza és nézd meg, működik-e a reset.Nekem egyszer sikerült az, hogy telinek látta a patronokat. Ha már ezt sikerült elérned az is jó, mert utána ha egy patronnyit elnyomtatsz és jelzi, hogy kifogyott akkor fel fogja ajánlani a resetet ami kikapcsolja a tintafigyelést.
De volt olyan is, hogy random írt hibát és nyomkodtam EEPROM resetet meg mindent és jó lett.
Ha ezek sem jönnek be, nem tudok jobbat...lehet meghalt valamelyik patronod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest