- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Üdv újra...
Canon MG2450 még mindig. Korábban írtam, dobálta fel az 1700-es kódot, majd végleg bedobta a 5b00 hibakódot. Korábban írtunk róla, hogy service tool, és hasonlók. Sikerül is belépni, és a service tool-ban elsőre mindig 006 error hibaüzenet volt, majd sikerült annyit elérni, hogy tesztoldalt, tisztítást, ilyeneket sikerül a service tool-ban csinálni, viszont a fő gondot, a tintagyűjtő megtelt hibakódot nem lehet törölni. Clear Ink Counter, Absorber, stb... akármi ilyenre kattintok mindig a 002-es hibakód ugrik fel. Utánanéztem, youtube-on is 2-3 videó van erről max, de azok nem működnek.
Szétszedtem a nyomtatót, és brutál dzsuva volt benne. Kitakarítottam, sikerült is szépen összerakni, viszont ez a rohadt még mindig ugyanazt a 5b00 kódot tolja, mintha ugyanúgy tele lenne.
Hogy lehet rábírni ezt a service tool progit, hogy ne ezt a 002-es hibakódot dobja fel, hanem tegye a dolgát? Sajnos ami a videókon van, hogy húzzam ki a kábelt, dugjam vissza és akkor felugrik az ablak, hogy új hardver nálam nem müxik, mert ahogy rádugom, rögtön telepíti is, szinte pillanatok alatt.
Valaki találkozott már ezzel a service tool hibával?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Óra topik
- Apple Watch
- Vicces képek
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest