- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz DonThomasino #24698 üzenetére
Mbyte-ban kell mutatnia, még így is jobb a letöltési sebességed, mint amit írtál, mert eredetileg 10Mbit-nek kellene 1Mbyte-al töltenie.
Nekem MB/s-et mutat a kliensem, ha Mbitben mutatná, annak nem lenne semmi értelme, csak bekavarná a felhasználót a letöltési sebességet illetően. -
FRENK1988
veterán
válasz DonThomasino #24698 üzenetére
hát nekem kB/s vagyis kilpBÁJT/másodperc
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
-
PeetR
aktív tag
válasz DonThomasino #24695 üzenetére
Igen
-
FRENK1988
veterán
válasz DonThomasino #24693 üzenetére
Amit a szolgáltató ír az Mb tehát megabit és a kliensben lévő letöltési sebesség meg MB megabájt. De gondolom ezt te is tudod
-
DonThomasino
veterán
-
Garold
senior tag
válasz DonThomasino #24691 üzenetére
Bármennyi lehet, függ attól hogy milyen messze laksz a központtól, milyen a vonal minősége, stb...
Ja és adsl-en nincs "15M/7.5M" csomag, amit Te írsz az optika.
Ha viszont optikai lefedettséged van akkor 99%-ban a max sebesség megy (vagy még 1 kicsivel több)Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
DonThomasino
veterán
Egy 15M/7.5M ADSL nek mennyi a valós sebessége?
Ha lehet T home ra lennék kíváncsi.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
GabN73
addikt
-
szoki007
aktív tag
Keresek eladó Nokia Lumia 710 telefont ! Telenor/független érdekel .
-
Tothgera30
Ármester
válasz Pepe78 #24686 üzenetére
Bocsi, ebben nem vagyok otthon, az öcsém játszik nagyon sokat, tőle halom mikor találkozunk hogy sok a csalás a játékokban. Bár játszani nem olyan lesz konzolon mint PC-n, arra emlékszem hogy valamelyik tag kicserélte az asztali pc-t konzolra, azután látta hogy ez úgy nem jó, és lett belőle egy gamer lapos. Talán D1rect vagy jer1cho, őket érdemes kérdezni hogy mik a tapasztalatok.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
szasanyi
félisten
válasz DonThomasino #24683 üzenetére
Anyagi okokból sokan nem váltanak, mert bár költenek hw-re, de nem hajlandóak 8-12k áron játékokat vásárolni! Másrészt van akinek a hw rész hobbi is, így fontos tényező és érv lehet a PC mellett, nemhogy ellenérv. Úgyhogy ez részben igaz, részben amolyan urban legeng.
Pepe78: egyrészt az az oka, hogy kevés ember van aki egyszerre olyan gyors és pontos kontrollerrel mint a másik bill+egér kombóval.
De sokkal fontosabb, hogy a PS3 esetében nem működik a bill+egér kombó! Valami spéci, drága van ami jó 1-2 (!) játékhoz, de azért normális ember nem vesz. A Fragfx is drága, azzal is vannak gondok (persze sokkal kevesebb) de az sem pont egér+bill. így azt is meg kell szokni.
A léptetőmotort egyes játékoknál nem tudod kikerülni, mert a PS3 nem X360, ahol HDD-re telepíted a játékot azt csókolom. Másolásvédelem kiváló lett ez esetben, és a BD lemezről nem másolhatók a játékok a merevlemezre. A játék az, amitől függ a HDD-re telepített adatok mennyisége:
- van, ahol opcionális tehát eldöntheted telepítesz-e vagy sem
- van ahol kötelezően telepít a PC-hez hasonlóan (játéktól függően néhány száz MB és több GB is lehet)Tothgera30: a komolyabb "gamer" laptop egy paradoxon. Minek olyan ha nem létszükséglet a mobilitás, csak azért hogy többe kerüljön ugyanaz a teljesítmény? Akkor már desktop PC, arról nem beszélve: a konzolon a játékélmény más: fotelban hátradőlve, nagy képernyőn és nem monitor előtt ülve, közelről. És a konzol egy célgép, minden egyszerűbb és jobb, ezért találták ki. Az egyetlen ami igaz, hogy a PC felbontása és részletessége jobb, de azért javaslom nézz meg 1-2 húzócímet (Uncharted pölö) hogy fest, és hogy fut, és milyen játékélményt ad!
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
válasz Tothgera30 #24685 üzenetére
A csalókkal van a gond!
MW3 utolsó pár este : - aimbot, wall hack , !láthatatlan az ellenfél! , stb stb...
Így hogy lehet játszani?Én a COD2 óta neten vagyok esténként. Van egy csapatom amivel aránylag jól mozgunk a pályán.
Oda jutottunk, hogy a mocskos kis csíterek tönkreteszik a szórakozásunkat.
PC-n nagyon könnyen megy ez a csalás dolog. Konzolon is van , de közel sem ilyen % ban.
Tehát a PC-m egyenlőre lehet maradna is mondjuk Integrált vga val.
Valami csaló mentes/ebb megoldás a cél.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Pepe78 #24681 üzenetére
Esetleg egy komolyabb "gamer" laptopon nem gondolkodtál? 1366-os felbontásban a mi játékokat általában high/ultra beállítások mellett viszik, és az Xbxo360 vagy PS3 már eltörpül mellettük. Bár én már nem igazán jászom, talán csak néha-néha Dirt3/BC2/BF3 és mostanában a Sleeping Dogs, de ezeket az "üzleti" szériás laptopom (ProBook HD5470-el szerelve) is szépen viszi.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Pepe78
őstag
válasz szasanyi #24682 üzenetére
A PS3 fórumban említett Bill + Egér téma tényleg ilyen szinten van, hogy már már valaki csalásnak , inkorrektnek tartja?
Ez KB olyan, hogy aki egért + billt szokott meg annak azzal megy , aki meg kontrolleren nyomja annak meg az egér + bill nem menne.Meg ugye azt se feledjük, hogy mindenkinek adott a lehetősége kiválasztani kontroller vagy egér.
A léptetőmotor kérdése:
Ha van HDD benne (320GB-os a kiszemelt) akkor HDD ről gondolom ez a jelenség nem tapasztalható?.?.
-
DonThomasino
veterán
-
szasanyi
félisten
válasz Pepe78 #24681 üzenetére
2007 óta használok PS3 konzolt (is). Van ~30 db játékom hozzá, de CoD-ból csak a MW4 (nálam az az etalon, meg a többi nagyon nyírja a léptetőmotort), BF3 pedig PC-n van a brutál grafika miatt.
Viszont egy dolgot kiemelnék: minden elképzelés, infó, marketing ellenére, a PS3 nem váltja ki a PC-t, így az - elvileg - így is úgy is kell. A különbség annyi, hogy egy sokkal olcsóbb irodai gép is megteszi játékok nélkül. -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Konzolon, XBOX360-on vagy PS3-on játszik valaki COD-t , BF3-t multiplayer?
PC ről váltanék konzolra.
Érdekelne van itt köztünk olyan aki már megtette ezt a lépést... -
dr600
tag
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
FRENK1988
veterán
Itt is kiteszem Új MicroSIM-et keresek. Lehetőleg bontatlan és aktiválatlan legyen.
-
-
tag
Eladó holmik:
Sharkoon Rebel 9 Value ház ára: 5k
Core 2 Duo E8400 proci ára: 13k -
dAnky
aktív tag
válasz ng0ofy #24675 üzenetére
Azt nem mondtam hogy az izom nem tűnik el ha az ember abbahagyja az edzést. Mivel az izom terhelés hatására nő, ha folyton nagy súlyokat mozgatsz a tested elkezdi növelni az izomzatod mivel azt érzi hogy szükség van rájuk a súlyok mozgatásához. Ha az edzés abbamarad a tested feleslegesnek találja a felszedett izomzatod és szépen lassan elkezdi lebontani.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Anatómia: Az izomrostok rövidebbek vagy hosszabbak, a rövid rostok gyengébbek, gyorsabban alakulnak ki, ám gyorsabbak el is tűnnek. Jártam edzőterembe, kezdtem szépen kinézni, "nőni", abbahagytam, most Calisthenics megy meg fizikai munka és a szél majd elfúj, de nem mernék magam elé állni egy sötét sikátorban
-
dAnky
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24644 üzenetére
Mi az hogy felfújt izom? Olyan nincs is. Azért gondolhatod annak mert az illetőn van felesleg illetve víz. Esetleg neten vannak speckós cuccal felfújt emberek de az se izom hanem olaj. Az izom az izom nincs felfújt leengedett semmilyen
-
pityeszka
őstag
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Eladó FSP 450-60EP 80 Plus Bronze tápegység eladó!
Kecskeméti barátomé szintén.
Nálam átvehető 6000FT -ért.
-
polaar
tag
Eladnám a gépem végül-akár darabonként is
Intel Core i5 2500
8,00 GB DDR3 @ 665MHz
Gigabyte PH67-DS3-B3
asus gtx 580 direct cu ii
FSP 700W Aurum PPA7001600
1 tb SAMSUNG HD103SI (SATA)
Cooler Master Storm Enforcer fekete ház,+k piros 12 cm venti fent,előlapi szabályzó
gari a gtx 580-ra 2014.10.05-ig van(Aqua)
a tápra 2013.10.05-ig(Aqua)
a többire már nincs,mind tavaly lett 10.05-ig voltak garisak.3 nap próbagarit adok mindenre,a gép még egybe van,hétfőn-kedden meg lehet nézni ha valakit érdekel.
Annyi kérésem volna mivel nem értek a szereléshez hogy akit érdekelne valami segítsen szétkapni a gépet. -
Antimatrix
senior tag
Eladó komplett konfig:
AMD X2 5000 - 2x2,6GHz
/MSI alaplap: MSI K9N6SGM-V
/2GB - 2x1GB DDR2 KINGMAX 800MHz
/WD 250GB SATA - tipuisa: WD2500AAJS
/Gigabyte 8600GT - Zalman hűtős - VF700 a gyári zalman venti cserélve másik ventire!!!
DVD író fekete SATA samsung
EVER-POWER táp 375W 8cm
Fekete ház 3 helyesára:42500ft
[ Szerkesztve ]
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
taklasz
tag
-
taklasz
tag
Eladó alaplapok:
Asus s775 P5KPL-AM EPU - GBLAN
IntelG31+ICH7, 2x800/4GB, 1xPCI-Ex16, 1xPCI-Ex1, 4xSATA2, INTEL X3100/256MB HDAUDIO, 1xGBLANAsus s775 P5KPL-AM IN/ROEM/SI
IntelG31+ICH7, 2x800/4GB, 1xPCI-Ex16, 2xPCI, 2xSATA2, INTEL X3100 / 256MB, HDAUDIO, 1x10/100Asus s775 P5KPL-AM SE
IntelG31+ICH7, 2x800/4GB, 1xPCI-Ex16, 1xPCI-Ex1, 2xSATA2, INTEL X3100 / 256MB, HDAUDIO, 1x10/1007k/db
-
rudi77
tag
Samsung 58c6500 hatalmas148 cm-es plazma tv eladó!
Igazi mozis kép.ár:175eft
-
Caldera
aktív tag
Keresek Nokia E51-hez jó állapotú oldalsó gumigombokat, esetleg komplett gyári középrészt. Akinek van kérem privátban keressen.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Hardverkernél valaki intézett már garanciát?
Van tapasztalat?Sajnos nekem most összejött .....
-
wwhy
veterán
Keresek hibátlan töltőt Siemens C45-ös telóhoz.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Nyíregyházán melyik az árban legkedvezőbb számtech. bolt?
4 GB Kingmax memóriát szeretnék venni, 1600 MHz-eset. -
polaar
tag
Sziasztok!
Ha több cucc van egy garipapíron akkor mit kell tennem hogy külön-külön tudjam eladni őket? -
Madn!ght
addikt
2x512MB DDR1 memóriát keresek helyben, Nyíregyen.
-
S.Feri
őstag
Ami kimaradt.
Csere miatt eladó.
Pirelli snowsport (P190) 195/65 R15 91T téligumik acélfelnin,
4x108-as,
13.000Ft/db.
A gumik kb. 6000km-ert ha futottak
90-95%-os gumikDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Üdv mindenkinek,
Pár eladó nagyon profi cucc, ami számomra feleslegessé vált.Logitech DiNovo media desktop for notebooks Pár billentyűje meg van bolondulva, egy alapos takarítás talán segít rajta. - 8.000Huf
Gigabyte 8600GT 256mb passzív VGA tökéletes állapotban, minden tartozékával, dobozában, tartalékkariként teljesített nálam a mindennapokban, 1 hét próbagarit tudok vállalni. - 5.500Huf
Samsung PM810 256Gb SSD Sata 2.0 OEM, 100%-os állapot, 1 hó garit tudok adni rá. - 33.000Huf
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
kicsitrash
aktív tag
2x2 giga ddr2 laptop memóriát keresek. irányár: 8k
-
goyo206
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24648 üzenetére
Azt is lehet Bujtoson... A tóban. ...ha meg jeges, legjobb, megvan oldva a jégkocka a vodkába, csak hozzá kell szűrni a fogad között.
Komolyabban:
- van esélyem helyben (vagy közelben) 2x2Gb DDR2 ramra? (esetleg 20k körüli VGA-ra?)Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
GabN73
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #24646 üzenetére
Így van, belőlem ki se néznéd hogy zsákoltam/kesztyűztem. Mi ilyen fegyencedzés (ugyebár ez is egy calisthenic stílusú-féle edzés) félén vittük amikor még jártam edzésre, de ha minden jól megy, és fogszabályzóval is tudok majd menni, akkor újrakezdem én is. Mármint a boxolást, az edzés marad.
Ha pedig boxolni nem járhatok, megyek úszni.Ja, sose gyúrtam.
Ł-IceRocK-Ł: Onnan, hogy lehet hogy pénteken találkozunk?
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz DonThomasino #24645 üzenetére
Egy volt boxoló haverommal toljuk itthon. Van zsák, kesztyűzni is tudunk, a bujtoson akár futni is lehet. Majd azt is.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
DonThomasino
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24644 üzenetére
Hova jársz Box ra...?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz DonThomasino #24641 üzenetére
3 szor sérült a bal vállam. De érdekes hogy a konditermi mozgást nem bírta, ezzel nincs baja. Ez természetes mozgás. Elolvastam könyveket, cikkeket hogy miért is jó ez. Én hiszek benne, érzem is magamon hogy egyre erősebb vagyok. És nem felfújt izmok, bár nem is lesznek akkorák.
Más: a boxhoz amit nemsokára újra elkezdek, nem is kell felfújt izé. Nem mész vele semmire.
Albert8:
vannak olyan gyakorlatok amikhez még nagyon kezdő vagyok, de majd idővel jobb lesz."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
embe
nagyúr
Hali!
Valkainek esetleg eladó i5-2400 v. i5-2500-ös procija? Ajánlat részletes adatokkal ( gari hová meddig, stb. priviben )Eladó:
Eladó egy "0" km.-es NOKIA C2-01 típusú mobiltelefon. Dobozában, minden tartozékával. Fekete színű, 2012.07. hótól ketyeg a 24 hónap garija. Pannon függő.
Ára: 13eFt.D-Link DIR-501-es router. A wifi tudja az N szabványt. Olyan mintha most hoztad volna ki a boltból.
2011.10.05-ei vásárlás. Innen ketyeg a 24 hó gari. Dobozában, tartozékaival. Ára: 5eFt.[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24640 üzenetére
Én ismerem, de nem igy. Am nagyon jó szerintem, Tiszteletre méltó aki ilyenek tud csinálni.szerintem.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
DonThomasino
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24640 üzenetére
Hát..., ha bírod ízülettel nekem jó.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz DonThomasino #24639 üzenetére
Calisthenic.
Tessék. Jobb?
és most mehet a góglizás
-
DonThomasino
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24638 üzenetére
Azért tegyünk egy próbát hátha....
-
goyo206
senior tag
Szép napot mindenkinek!
2x2Gb DDR2 800-as rampárt keresek jövő heti átvétellel, ill. garis VGA-t, kb. GTX460 alap, v. butított verzsön, 768-as, v. HD5770SOC, kb. ilyesmikben gondolkodom.
Köszönöm a felajánlásokat előre is, lehetőség szerint PÜ-ben, de itt is meg fogom nézni, max. később reagálok![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
mrbig25
őstag
Eladó:
■ MyAudio Series 808DCC tablet.
Dobozában, minden tartozékával, augusztusban lett véve az MM-ben 1+1év garanciával. Legfrissebb 4.0.4-es rommal, ajándék Case-mate tokkal.
Irányár: 38000Ft...
-
dAnky
aktív tag
válasz albert8 #24626 üzenetére
Eves elott az aerob vagy kardio edzest lehet elvegezni de az is ugy hogy ebredest kovetoen ures gyomorral. Edzesek elott 1 oraval a magas szenhidrattartalom bevitele a lenyeg. Egyebkent a kesoi edzes kire hogy hat, illetve kinek mikor van ra ideje. En pl esti aerob edzes utan beesek az agyba.
-
DonThomasino
veterán
Eladnám HP Photosmart D7100 nyomtatómat.
Kétszer használtam, gyári patronokkal többségük már be van száradva.
Évek óta a szekrényben pihen, becsomagolva.
Állapota újszerű karcmentes minden tartozékával.Ár megegyezés alapján, illetve értelmes csere ajánlatot meghallgatok.
-
PeetR
aktív tag
Valakinek lenne egy fölös tápkábele olcsón ?
-
Pepe78
őstag
Stét kívánok!
Vegyetek nagyon erős VGA-t.
Csendmániások figyelmébe külön ajánlom! -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz szasanyi #24625 üzenetére
Attól azért kicsit keményebb
FizikailagAlbert 8: ez baromság.
közvetlen evés után nem jó, mert olyankor egy csomó vér a hasba megy a táplálék lebontására, szállítására. ezért az izmomrostok nem kapnak elég oxigént...
Éhesen megint nem jó, mert már eddzés közbe az izmokat bontod hogy energiát nyerjél vele.Evés után 1-2 órával a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Én úgy tudom evés előtt/után legjobb. Azt olvastam, hogy alvásproblémákat okozhat a késői fizikai mozgás.
IceRocK Hát akkor? titok?
Kűzdősport?[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
szasanyi
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #24623 üzenetére
Sakk?
-
albert8
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24621 üzenetére
Csak nem gyúrunk vazze? am ilyen későn már nem olyan jó edzeni.
-
GabN73
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #24618 üzenetére
Mi van, lelőtték a galambot? Nem jött üzenet
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Valakinek egy 4 hónapos FULL extrás VGA cooler?
2013.06 ig Ipon garis.
Minden kieg megvan.
Ramsünikre venni kell ragacsos matricát. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
GabN73
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #24613 üzenetére
Azt most is tudok, ha kell. De psszt, gyünnek a modik!
Lényeg az hogy a mi kocsink a cég nevén van. Haveromét meg nem kérhetem el 2 napra...
Tudtommal arra valamilyen más kölcsönadási kell, nem elég csak aláfirkantani.
Ezt akarom tisztázni. -
levi1108
aktív tag
-
albert8
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24613 üzenetére
Mekkora gondolatolvasó vagy bakker.
-
GabN73
addikt
Céges kocsival hogy tudok olyan országba kijutni, amelyik nem EU tagállam? Milyen papírok kellenek hozzá?
albert8: Csodálatos Ukrajna. Elsődleges dolgom viszont csak látogatás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dr600
tag
még mindig eladó a gépem
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
vlevi
nagyúr
Vegyétek, vigyétek, cserélném a gépem
-
feketea
csendes tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24606 üzenetére
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Egy kedves barátom megválna kihasználatlanság miatt Gigabyte HD6850OC kártyájától.
Ipon garis, nagyon keveset ment. -> kihasználatlanság miatt eladóKecskeméten lakik, de nálam is átvehető ha kell személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4