Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
szabonagyur #64096 üzenetére
Hello redőny, szúnyoghálóban ha érdekel tudok segiteni
-
Sanyi52
tag
válasz
szabonagyur #64096 üzenetére
Csak a redőny-szúnyoghálós kérdésedre:
Nálam jó, szakszerű munkát végeztek, azóta sincs bajom a redőnyökkel, igaz több mint tíz éve volt már:
Kérj ajánlatot, nem kerül pénzbe és sok időbe:
https://erzsokft.hu/ -
BabMester
senior tag
-
S.Feri
őstag
válasz
Drughi #64067 üzenetére
Azért ne hasonlítsunk már össze egy törzsi alapokon fekvő kultúrájú országot még lakásárak szempontjából sem egy demokratikus alapokon nyugvó országgal.
Ha már mindenképp hasonlítani kell akkor ajánlom a fejlett demokratikus elveket képviselő országokat... Dubaj, ahol leköpnek 40 milláért. lol -
szabonagyur
félisten
Ajánlott klímást illetve redőny+szúnyoghálóst tudtok?
-
Tamás9x
őstag
válasz
vadmajomka #64093 üzenetére
Az is cserelheto egy jo pakaval. Vagy marad a szurke epoxi ragaszto.
-
Tamás9x
őstag
válasz
vadmajomka #64084 üzenetére
A nyak nem enged egy kicsit tagitani? Szoktak rahagyni egy 1,5 akar 2mm-t is egy csavarhuzo fejevel tagithato es akkor mar jo a 3 as is abbol nagyon sok van nekem is. Vagy forrasztva van foglalat?
-
válasz
vadmajomka #64089 üzenetére
Érdekes. Pár hónapja tudtak adni.
-
vadmajomka
tag
válasz
Tothgera30 #64086 üzenetére
Sajnos nekik sincs ilyen kis méretben
-
Drughi
addikt
válasz
szabonagyur #64085 üzenetére
Nekünk a lakáseladásnál ~ 350e-400e Ft lett volna az ingatlanos díja.
Ennyiért kiszűröm én a hülyéket
-
vadmajomka
tag
válasz
Tothgera30 #64086 üzenetére
Ok köszönöm. Hívom őket.
-
válasz
vadmajomka #64084 üzenetére
Hydrexben lesz.
-
Tamás9x
őstag
válasz
vadmajomka #64081 üzenetére
Van egy doboz csavarom. Kepet teszel fel?
-
Janaboy
veterán
válasz
vadmajomka #64081 üzenetére
Akkor pápai?
-
Drughi
addikt
válasz
vadmajomka #64078 üzenetére
Het-Band(Kállói út) , M&W (Vasvári P.) , Hydrex ( Család u.)?
-
vadmajomka
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy Nyíregyen hol lehet M2x10 vagy M2x12 méretű csavarokat kapni? A csavarboltoknál M3-nál kezdődik a méretskála, illetve Pápai nem árul csavart.
-
v3g374
tag
Sziasztok,
Kiadó lakásokról mit tudtok mostanában? Mindenhol ingatlanosokkal találkozunk itt is.
-
Tamás9x
őstag
válasz
huliganboy #64072 üzenetére
Ez egy jó cucc, de esetleg valami olyan ami nem wifis, max egy 433Mhz-s start távirányítóval rendelkezik? Mikor hol fogjuk használni az eszközt, így barom biztosnak kellene lennie.
-
Tamás9x
őstag
válasz
huliganboy #64070 üzenetére
Egy relét kellene tudnia kapcsolni , vagy direktbe 240v 8A 10 ciklus bőven elég lenne
-
Tamás9x
őstag
Hátha valaki találkozott olyan időzítő relével, amivel ciklust tudok létrehozni,
azaz 5perc on 5 perc off, 0-10 ciklusig.Minél egyszerűbb verzió érdekelne.
Semmi MSP, meg PIC... meg nyáktervezés. -
Drughi
addikt
válasz
DonThomasino #64066 üzenetére
Vásárolni semmiképp nem éri meg.
Egy ismerősöm most vette igénybe a 10M-ós babavárót, szükségük nem volt rá, de ilyen kondíciókkal, kamat mentesen, úgy , hogy 3évig még fizetni sem kell, nem hagyta ott...
Beszélgettem vele róla, hogy mi lenne az optimális, arra jutottunk, hogy majd vesz belőle 3 garázst, amit kiad, de egyelőre még azt sem érdemes. 3 év hosszú idő, lehet hogy 2 év múlva lakást vesz ebből a pénzből, ha bezuhan a piac.
Mi a 2015-ös "ingatlan bumm" előtt vettük a lakást, így mi k.jól jártunk. Most is valami hasonlóra számítunk, csak fordítva.Az a vicces, hogy egy pesti átlagos lakás ára ~ 30-40M forint. Tesóm ugyanennyiért vett egy 45nm-es "apartmant" Dubaiban. Ott rohadtul leestek a lakásárak a vírus/válság miatt.... Szóval tényleg elég vicces ez a hazai ingatlanpiac
-
Drughi
addikt
válasz
konci79 #64060 üzenetére
Nem, horror a piac.
Inkább átalakítunk és megspórolunk egy valag pénzt.Vicces, hogy ingatlanosok jelentkeztek a legtöbben, akik csak akkor hoztak volna érdeklődőt, ha leszerződünk velük. Mocskos tróger egy banda...
A másik oldal meg a lakást kereső birkák, akik megbíznak az ingatlanosban, hogy majd felkutatja nekik álmaik otthonát. Ha tudnák mennyi lehetőségről maradnak le .. -
levi1108
aktív tag
-
szasanyi
félisten
ELADÓ újszerű, minőségi tápegység nagyon sok garival.
-
RAVEN59
tag
Hát ez durva de igaz.........
-
Drughi
addikt
Villanyszerelőt keresek, aki egy lakásfelújítás során kicserélné a konnektorokat, kapcsolókat, lámpákat bekötne ilyesmi.
Semmi komoly, de ne kókányoljon!!
Számla se kell.
Valaki?
-
greenface
aktív tag
válasz
DonThomasino #64051 üzenetére
Én anno Asztla-nál vágattam, és raktam össze otthonra több bútordarabot.
Járatosabb színeknél náluk nem kell fél/egész táblát megvenni (legalábbis legutóbb így volt).
A furatozást/csapozást megkérdezheted, de sztem nagyon drága lesz.
Pici gyakorlattal otthon meg lehet csinálni, persze ha egyszerűbb megoldásokról van szó. Pl. csapozás helyett csavarozol (kell hozzá csavartakaró, és akkor alig látszik). -
-
szasanyi
félisten
válasz
huliganboy #64053 üzenetére
Gyanítom nincs műhelyed és megfelelő gépeid, felszerelésed. Mert ha így van akkor kézzel, pisztolyfúróval lehetetlen olyan minkát végezni, amivel pontos illeszkedéseket és távolságokat valósíts meg. Nem tudom hogy gondoltad, milyen tapasztalatod és kézügyességed van tehát pici esélye lehet, hogy meg tudod csinálni jó (bár tapasztalataim alapján nagyon pici
).
Korábban vállaltak ilyet mind2 helyen (én komplett konyhabútort, gardróbot, és egyéb mást is így készítettem szintén az előző feltételek hiánya miatt) de kérdezz rá - ja, és persze pontos rajz kell mit, hova, hogyan és milyen méretben kérsz! Viszont azután csak össze kell raknod, minha lapraszerelt bútort vettél volna. Esetleg kérj ajánlatot mind2 általam említett helyen, mert vann eltérések árban (anyag és munkadíj terén is). -
huliganboy
addikt
(#64051) DonThomasino
Köszi! Nati Bázisnál voltam tavaly, de egy óra alatt nem tudtak hozzám szólni sem, annyian voltakMegnézem azért.
(#64052) szasanyi
Elég nagy a terjedelem, így szerintem ezzel nem lesz gond... [kép]
Méretszabás és élfóliázás lenne.
Nem tudom, vállalnak e és ha igen milyen felárral csavarhely vagy csap hely kialakítását..Ha nem nagy dolog lehet érdemes lenne... vagy nem tudom -
szasanyi
félisten
válasz
huliganboy #64049 üzenetére
Nati bázis és a Fa Familia ahol már megfordultam, szabattam. Nem volt gond, csak annyi: egész táblát számolnak fel, szóval nem gazdaságos sokkal kisebb anyagigénnyel bemenni.
Csak méretreszabás lenne és minden mást te csinálnál: Értem ez alatt a csapolásokat, pánthelyek fúrásátm élzárást, stb. -
DonThomasino
veterán
válasz
huliganboy #64049 üzenetére
Csak saját tapasztalat,nem értek hozzá
de szerintem érdemes előtte jól megnézni,
mert lap és lap között nagy különbségek vannak,
hogy szerkezetileg mennyire sűrű.Asztla Pacsirta utca
Fa Família Nyírszőlős
Nati Bázis Debreceni út -
szabonagyur
félisten
válasz
Drughi #64048 üzenetére
+1, szerintem kis értékű telefonok esetében nem éri meg kijelzőt sem cserélni már, még saját kézzel sem.
Azért Alis kijelzők nagy része unorítóan gagyi minőség, ami meg jó az árban is ott van.
Valamelyik éven A5 telefonban kijelző összetört, 30-ért vettem kijelző ami jófajta lett volna 23e...
-
huliganboy
addikt
Valakinek van tapasztalata nem asztalosként lapszabászattal?
Szeretnék egy gardrób szekrényt készíteni, de nem tudom hol érdemes szabatni...
Köszi
-
greenface
aktív tag
sziasztok, ha már mobil kijelző-javításról volt szó... A fiam Redmi 6 telójának kijelzője betört. Egy ideig működött (érzékelt is), de pont mikor már meg akartam rendelni Ali-ról az új kijelzőt, egyszer csak be sem kapcsol. Töltőre rakva a led világít, ennyi... feltételezem, nem csak a kijelző a baja, de nem értek hozzá. Szóval szerintetek érdemes kijelző-cserével bajlódni, reális esélye van, hogy csak annyi a baja, vagy valószínűsíthetően már más is?
-
Archttila
veterán
válasz
szasanyi #64040 üzenetére
Igen egyebkent olyan 20-25 korul megy... Nekem ez nem erte meg anno a Note 4-nel igy megcsinaltam magamnak. (Es ha mar szetkapatam raktam bele egy jobb kamerat )
Legjobb tudomasom szerint (a kozhiedelemmel ellentetben) a gorilla glass a karcalossagert felel nem pedig a toresert.
-
szasanyi
félisten
válasz
Archttila #64038 üzenetére
Megoldódott: mobilszervíben, új kijelző 6 hó garival, munkadíjjal együtt 25k (nyilván jóval több, de nem kétesélyes - sem amit veszek, sem a működés miután mekkszereltem
).
Megjegyzem, hogy nem nagy ütés érte, szóval a Gorilla Glass 5 meg a marketingje jól mutat papíron, de a valóságban törik mint a rosseb. -
szasanyi
félisten
Tudja vki, hogy kijelzőcserés (Xiaomi) mobilt hova érdemes vinni?
-
Freiherr
őstag
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat.
Egyelőre ugyanott vagyok, holnap újraépítem a vasat, aztán meglátjuk. -
vlevi
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #64032 üzenetére
Ha minden jól osszeall, akkor egy win10 nem pusztul meg az alapján csere miatt.
En ivy bridge -t cseréltem AMD B450-re es Ryzen-re. A Win10 gond nélkül becsült, csak a win serial numbert kérte ujra.En is azt javaslom, hogy huzz le minden adathordozot, es ugy próbáld elinditani. Akkor be kell toltodnie a BIOS-nak.
Az alaplapi csipogo is jo, ha van, anélkül nehéz kiderítése, hogy miért nincs kép. -
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
Freiherr #64027 üzenetére
Kezdjünk mindent a legelejéről mert itt úgy érzékelem nagy az esélye a user errornak!
Ha kicserélted az alaplapot, akkor hiába várod a windowst. Az nem fog jönni magától.
Hozd be a biost a megfelelő gombbal indításnál időben. Azt neked kell ráutaló magatartással pl. Del-t nyomni vagy valami mással amit kiir. A boot eszköznél itt válaszd az usbt de fontos hogy indítás előtt tedd be a win10 pendriveot! A windowst itt újból tudod telepíteni.
Ha odáig sem jutsz el, hogy a biost behozd, mert már előtte fekete-fehér a kép, akkor valamit rosszul kötöttél be vagy valami eleve hibás. -
Freiherr
őstag
Azt egyébként érdemes megpróbálni, hogy a diskről telepítem az alaplapot, a win majd úgyis frissíti, de legalább felállna a rendszer?
Debug az jól jönne, az nincs rajta. -
-
betyarr
veterán
válasz
Freiherr #64024 üzenetére
ha a biosba be tudsz lépni,akkor a boot sorrendet állítsd át.az első legyen a pendrive,amiről telepítesz.csak egy ssd legyen rádugva,amire a rendszert akarod húzni.
ha a biosba sem tudsz belépni,akkor már valami gyanús.
esetleg próbálj meg másik kimeneten csatlakozni a monitorra.apropó!a monitoron nincs valahogy elállítva a jel forrása? -
Freiherr
őstag
Egyébként le a kalappal mindenki előtt.
-
Freiherr
őstag
Janaboy: nincs bios screen , viszont rádugtam az SSD-ket, ez lehet, hiba volt
Skhiz0: elvileg frissített BIOS, viszi a 9. gent
DonThomasino: nincs kép, BIOS sem -
Freiherr
őstag
válasz
DonThomasino #64019 üzenetére
i5-9400F
GIGABYTE H370M DS3H
Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz HX430C15PB3K2/16 -
Freiherr
őstag
válasz
DonThomasino #64017 üzenetére
Van igen, integrált nincs.
-
Freiherr
őstag
válasz
betyarr #64015 üzenetére
Nem tudtam semmit csinálni, hiába dugtam be a telepítő USb-t, semmi reakció. Ezért gondolom, hogy az alaplapi driverek hiánya lehet a ludas, csatlakozók rendben vannak, szóval passz.
Illetve lehet hogy ott szabtam el, hogy az SSD- ket rádugtam, meg akartam úszni a reinstall-t. -
Freiherr
őstag
Tudom, van erre külön topik, de bedobom ide, itt jó a társaság.
Szóval alaplap+proci cserét hajtottam végre, el is indul a gép, de se kép, se hang, hibát nem jelez.
Az lehet a gond, hogy az alaplapi drivereket nem tudtam telepíteni optikai meghajtó hiányában? Win10 Home OS -
Foose
addikt
Nyilván bukás nélkül nem lehet eladni..... Milyen márka? Korábbi típusnak tűnik,mert nem tapered a fejcső. Szerintem azért a bringa gyártási ideje is dob-csökkent az eladási áron. Bár ugye nem feltétlenül. Meg aztán,szeptember végefelé járunk,nehezebb is ilyenkor bringát eladni.
-
wwhy
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #64004 üzenetére
Ha EZT levágják róla, akkor hadd vigyék
De 99%-ban szem előtt van. -
Janaboy
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #64004 üzenetére
Marmint honnan vinnék el?
Értelem szerűen olyan helyen érdemes tárolni, ahol tudod h biztonságos. -
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
szasanyi #63998 üzenetére
Ott is meghirdetheted lokálban. Nem postázod stb. Viszont én vevőként nem akarok lemaradni és kérdezgetni hogy megvan-e még. Különben is honnan tudjam mi eladó, ha nincs az aprón? Itt egy hszben vagy meglátom vagy nem. Kulcsszavas keresés meg hát nem mindig nyerő.
(#64005) wwhy
Vennék ilyen bringát, de hogy az első alkalommal egy órán belül fényes nappal is elvinnék az tuti. -
Foose
addikt
Lehet az enyém is így fog járni. Mert ettől olcsóbban nem fogom adni. Még ha nem is a típus jelenlegi árát nézem (ami közel 390000) hanem azt hogy nekem mennyibe került,és mennyit bukok,ettől többet nem akarok bukni. Ha nem kell senkinek,hát nem kell. Vegyen olyat,ami olcsóbb.
De nem is ilyen mint az enyém
-
wwhy
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de tapasztalataim szerint esélytelen minőségi bicót kis veszteséggel eladni. Jómagam egy ~200e Ft-os, szinte újat akartam eladni 130e-ért, és jöttek 50-60e-es ajánlatok .... Azóta a garázsban várja, hogy majd felnő valaki a rokonságban, és akkor megkapja....
-
szasanyi
félisten
válasz
szabonagyur #63999 üzenetére
Ha kötelező a HA majd azt linkelve hirdethető iit is akkor az miért nem ugyanaz, hogy csak itt nem hirdethetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest