- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- E-book olvasók
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz E1even #24098 üzenetére
Akkor eddig 2+ vlemény van, lehet tényleg nem rosszak.
SSD-ről mik a tapasztalatok? Itt akinek volt sata 3-nál érezhető a különbség?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
S.Feri
őstag
Samsung 470 (PM810) Sata II SSD 256GB eladó
PH teszt róla
Árgép áraÁr:37.000Ft
Gari: 1 hót tudok rá vállalni
Állapot: 100% hibamentesDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz CoolBoy323 #24077 üzenetére
mind a két érv megáll a lábán szerintem
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
E1even
senior tag
válasz E1even #23916 üzenetére
Hangkari elkelt. És úgy néz ki, hogy a WiFi kártyát is viszik.
Viszont a proci hűtő még mindig ELADÓ:
Prolimatech Panther univerzális CPU hűtő 22 hónap garanciával.Az ára 7500 Ft.
Nézd meg és vidd el!
Köszi szépen!"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
levi1108
aktív tag
Gigabyte 8500GT 512mb eladó (GV-NX85T512HP Rev 1.2) 3k
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24086 üzenetére
számból vetted ki a szót...
@Madn!ght: nekem nem tudnál okoskodni?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Keresem megvételre Ajtonyi István: Digitális rendszerek c. könyvét! Ha valakinek van egy eladó példánya, az priviben keressen!
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
embe
nagyúr
válasz Madn!ght #24088 üzenetére
Akkor az jó vétel volt. Én 25-ért vettem a 128-ast postával. Hivatalos magyar garival.
-
Nomad-85
csendes tag
Sziasztok helybéliek
Ma regeltem erre az oldalra, de nem bántam meg, nagyon sok hasznos infot, dolgot lehet itt találni, kérdezni, megtudni
Éppen most találtam rá erre a nyíregyházi fórumra, el is olvasgattam pár hozzászólást...és hát sajnos látom megy itt is az átverés, lehúzás stb...sajnos... na de ettől eltekintve remélem sok új hardvert fogok tudni itt adni/venni/cserélni a megbízható eladókkal/vevőkkel(#24046) Pepe78
UPP a 6870-es gépállatnak, lehet hogy megkereslek vele, mert épp időleges lenne egy videókártya csere a gépemben[ Szerkesztve ]
|| Intel Core i5-2500k || AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 || ASUS R9 270x DCII TOP 2GB || 2x4GB Corsair Vengeance 1866MHz || Thermaltake Contac C30 || Gigabyte Superb 620W ||
-
umek7
őstag
64gbos ssd-t keresek sürgősen, samsung 830 desktop előnyben
-
anonymus89
addikt
Valakinek van eladó ddr2 2x1gb memória? (ha lehet akkor párban)
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
p34c3
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek kell egy profi gamer rágcsa.
Újszerű, hibátlan, nagyon keveset használt, gari nincs már.
Nyíregyházán személyesen 8 000 HUF.
-
szasanyi
félisten
Eladó egy príma WLAN kártya - dobozában, nagyon sok garival, 3.5k áron. Ezen kívül van új, Spire 60x60x15 venti is ha érdekel vkit - 0.5k ellenében vihető.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
GabN73
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Louies #24074 üzenetére
a sentinel !szervizesek szerint! nem jó program!
pl. ha beviszel egy vinyót, h sentinel szerint rossz, akkor elhajtanak
na jó, nem, hanem letesztelik az adott gyártó saját szoftverével!de persze lehet, h a saját szoftver nem mutatja a hibát, h ne kelljen cserélni... vagy ez már nagyon összeesküvés-elméletes?
de a mai világban csoda, ha nem bízik senki senkiben?!
-
egaa
csendes tag
Sziasztok!
Használt, 2 GB DDR II 800 Mhz modult keresek. Csak hibátlan memória érdekel. PÜ-ben elérhető vagyok. -
Louies
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24073 üzenetére
100/89 Sentinel szerint. Remélem felmegy rá az op.rendszer.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24071 üzenetére
Már meg oldódott a dolog, találtam egy 60-ast a pincében
[ Szerkesztve ]
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24059 üzenetére
azért egy rendszert jó lenne ha elbirna, nem baj ha nem 100/100as
-
anonymus89
addikt
válasz CoolBoy323 #24067 üzenetére
Mindig kitalálnak valamit, amit el kell végezni. (de ha mégsem akkor ok)
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
E1even
senior tag
válasz szasanyi #24037 üzenetére
Köszönöm!
embe: Neked is köszi szépen!
Azért kettőtöknél sem rosszak a masinák.
Főleg, hogy Sanyinál az alaplaphoz és a memóhoz is volt egy kis közöm..."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24066 üzenetére
továbbképzés?? hova tovább? XDD
10 évente 1x kell menni pöstre, akkor is hivatali ótóval... de lehet 20 évente
-
anonymus89
addikt
válasz NEISSE #24064 üzenetére
Leginkább a hígítási arányra kell odafigyelni nem ajánlatos állandóan se a felénél többet engedni mert akkor szépen elkezd mindent marni. Leghamarabb ugye a mű alkatrészeket eszi meg, mint azt tudjuk.
Egyik ismerősöm odaadta a fiának, hogy tankoljon és telenyomta etanollal szegény autó alig tudott beindulni.#24065 CoolBoy323: Jó persze gondoltam, hogy Szombathelyre jártok csak tényleg abban hitben voltam, hogy fater esetleg továbbképzés miatt nem-e járkál Pöstre.
Egyébként most már csak 80,- fillér különbség van szóval hangyapicsányit lehet spórolni.[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24063 üzenetére
hát nem győrbe de nem is pécsre
én valahol azt olvastam ezzel a kevergetéssel, h több kárt okoz, mint hasznot hoz!!
mennyit lehet vele spórolni? 20ft/100km?[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
válasz anonymus89 #24061 üzenetére
Fele-fele alapon nincs semmi gond csak ha töményen megy.
Az egyik volt csoporttársamnak a Hondája mint utólag kiderült hogy régi tulaj csak etanolt tankolt és hamarosan benzin pumpesz csere lett a vége. Elég drága mulatság volt ez a beavatkozás persze az üzemanyagcsöveket is cserélni kellett. Végül javítás költsége súrolt egy komolyabb felszereltségű robogó árával. Hát van ez így -
anonymus89
addikt
válasz CoolBoy323 #24062 üzenetére
Tudod a szokásos piripócsra zabot hegyezni. Mittomén hova, merre jártok vásárolni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24061 üzenetére
hova járnánk, járnának?
amikor nagy ritkán hazadugom a képem, akkor ugye azért nem megyünk, mert h azért mentem haza, h otthon legyek
-
anonymus89
addikt
válasz NEISSE #24057 üzenetére
Valami ilyesmit hallottam én is, hogy eléggé kénes csak azt sem nagyon veszi észre mert egyszer 50-50%-ban tankoltunk benzin/etanol-t és akkor sem jelentkezett efféle hiba.
#24060: persze ezen meg sem lepődöm...
CoolBoy323:Azt hittem többet jártok hosszabb utakra is na mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Németbe már E10 benya van beszará.s
[link][ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24056 üzenetére
a miénk nem fog meghalni, az tuti... már többször csinálta... de a stiftem is csinálta már 1x de lehet 2x is!
minden nap melóba járnak csak vele ősök jellemzően
-
NEISSE
tag
válasz anonymus89 #24056 üzenetére
Egyébként 95 helyett kap 92 benyát még azt annyira nem veszi észre az autó de egy 88 oktánszámú lónyált azt már igen Itthoni üzemanyaghoz ha jól emlékszem adnak etanolt 3%-ot ez mind amiatt hogy kénes a benzin mint szomszéd barátunknál Ivánéknál
Szerintem azért lehet észrevenni hogy vmi miatt szarabbul megy az autó mert picivel több etanol került a keverési arányba nem hiszem hogy benya lenne rossz.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz CoolBoy323 #24052 üzenetére
No igen ilyet már hallottam, hogy valszeg nem annyi az oktánszáma és amiatt lehet ilyen jelenség. De hogy meghaljon az kétlem sok mindent kibírnak ezek a jószágok. Csaknem lesz semmi baja sem, valószínűleg akkor az üzemanyag.
Faterod azért többet jár, mint mi szerintem.
-
Ivanh
senior tag
Ha valakinek van használt notija eladóba, ne tartsa magában, keret 50K-ig, egy mag, két mag lényegtelen, megbízható legyen.
priviben keress, ha van ajánlatod!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
NEISSE
tag
Nincs rossz üzemanyag csak kényes és nyávogós mai autók Ezek az autók alig tudnak elmenni hibátlanul 150.000km-t.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24050 üzenetére
nekünk majdnem minden hosszabb út után kigyullad a CO2 visszajelző kis lámpa... az a narancssárga marhaság (katalizátor hiba v vmi ilyesmi)
azt mondták a szervizes srácok, h a szar benzin miatt elsősorban, másodsorban a nem sok hosszú út végett. De BP-Nyh 3 éve, semmi akció, újfehértó, szintén tiszta, fater múlt héten mátészalkára ment v 3x, akkor dobta be a képet az ótó
-
Louies
aktív tag
válasz anonymus89 #24050 üzenetére
nekem régebben volt 4-5 éve. Azóta nem foglalkozok vele.
-
Louies
aktív tag
válasz anonymus89 #24048 üzenetére
rosszat
-
Louies
aktív tag
keresek 40gb hdd-t.
-
Pepe78
őstag
Jövő héten lesz ilyenem eladó soron:
Dobozos.
A garancia levele nem került elő de tőlem megbeszélés szerint lesz rá.Akit esetleg érdekel pü-ben beszéljünk róla.
-
Louies
aktív tag
válasz anonymus89 #24043 üzenetére
maxxmotion mível a Super az ugyan olyan mint a MOL
-
Louies
aktív tag
válasz anonymus89 #24038 üzenetére
Én ott tankolok egy ideje. Teljesen megvagyok elégedve vele. Mondjuk az OMVtól nem jobb.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24040 üzenetére
én tankoltam már ott jó párszor a Stiftembe... semmi gondom nem volt vele!
(nem úgy, mint a zóplusszminusz... uncsim feleségének a yarisa a Kökény utcán alig bírt felmenni attól a finom üzemanyagtól amit ott ivott XD)
-
anonymus89
addikt
válasz CoolBoy323 #24039 üzenetére
Jaja tényleg (my fault)
Még a picsán is túl a felüljáró után.Erre voltam kíváncsi, mert mi nagyon régen tankoltunk ott de akkor a minőség nem változott.
Fater egyszer olyat fogott ki, hogy mikor beindítottam mondom mi ez a zörgő hang 3 henger mehetett.
Azért az sem csúnya....
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #24038 üzenetére
annál szerintem senki
LukOil-nál már lehet h páran
amúgy az hol van? a debreceni úton ott kint a p.csában?
-
anonymus89
addikt
Srácok a Luke Oil-nál szokott valaki tankolni?
-
szasanyi
félisten
válasz Madn!ght #24033 üzenetére
Én kimondottan díjazom Csabában, hogy jó pár más emberrel szemben nem kérkedik vele és/vagy közben nem sír, nyavalyog mellé az anyagiakon - sokan vannak, akik ugyanezt megengedik maguknak miközben egyik, vagy másik is elhangzik mellé.
embe: Ne, mi?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ne ebbe beszállok én is.: De jó gépetek van! Mindhármótoknak!
-
-
FRENK1988
veterán
Ment mindenkinek PÜ
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz CoolBoy323 #24026 üzenetére
Ajándék csak annak jár aki egybe viszi
Amugy megy PM mindenkinekNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
szasanyi
félisten
-
FRENK1988
veterán
Megválnék hőn szeretett PCmtől természetesen normális áron:
Intel 3570K Corsair H60-al Doboz+gari van
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 Doboz+gari
4*2GB Hynix DDR3-1333 CL7 (1600 CL9) Gari
Sapphire HD6950 2GB GDDR5 Doboz+kis gari
Coller Master Real Power M520 Doboz+gari
Samsung F3 EcoGreen 2TB doboz+gari
igény esetén egy 80%-os (nem tudom miért ) hibátlan SV100-as SSD doboz van gari nem tudom...
Bitfenix Shinubi Window Black gépház (alsótáp, kábel managment stb) doboz+gari
Microsoft Wireless 800 bill+egér doboz+gari tán van
és a legbecsesebb: Dell UltraSharp U2312HM Gari+doboz
Ajándék:
Logitech X-210 2.1
3M DVi dual link kábelNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
wwhy
veterán
Spéci hardvert keresek: Helmeczy Tamas 8. osztalyos törikönyv, 2010 utani kiadas. Mai atvetel, akar!
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
tag
Eladó lomjaim:
Radimax Eclipse ház ára: 7k
Gigabyte Superb 550p 550w táp ára: 9k
Intel Q9300 proci ára: 27k
WD 500gb Sata 100/98 ára: 8k
Sharkoon Rebel 9 Value ház ára: 6k
Msi P43 Neo3 lap ára: 6k -
embe
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #24015 üzenetére
... meg bicaj alkatrészre. Csak vicceltem. :
szerk:
... mint írtam csak viccnek szántam. Bocs![ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Nem vagyunk nyeretlen kétévesek, és sok rosszindulat sem kell ahhoz, hogy erre mondja az ember: aki így költekezi, az nem munkával keresi a pénzt! De mivel nem akarom rosszindulatú ember benyomását kelteni, így nem mondom.
-
mrbig25
őstag
válasz albert8 #24009 üzenetére
Az előző LL volt, azelőtt volt Silverstone
Az akkori Silverstone át volt alakítva, ami a mostani tervhez nem lenne jó.
Nagyon örülnék ha összejönne, de elég kicsi rá az esély, hogy találok egy tápegység nélküli, használt Silverstone SG05/06-ot...
-
rudi77
tag
Keresek HTPC-hez imon vfd-t! (vfd nélküli verzió is megteszi)
-
mrbig25
őstag
válasz albert8 #24005 üzenetére
Melyiket?
Ha a Prodigy-re gondolsz, akkor az még megvan. Csak rám tört a miniatürizálási mánia és a jelenlegi vízhűtéses gépet egy olyan kis Silverstone kuckóba zsúfolnám, külső hőleadóval.
De mindez csak akkor valósul meg, ha találok egy használt SG05/06 házat, mert újonnan 35k és csak táppal együtt kapható, ami nekem felesleges....
-
mrbig25
őstag
Keresek:
■ Silverstone SG05 / 06 házat. Tápegység, ventilátor, doboz nem szükséges, a szín mindegy.
Esetleg CoolerMaster elite 120 is érdekelhet....
-
Madn!ght
addikt
A cybertrone-ügy után már semmin sem kell meglepődni... (előzményei)
-
embe
nagyúr
Na ez a srác vagy nagyon optimista, vagy .... Gondolja, hogy valaki odaad neki előre 230eFt.-ot?
-
zsolti1902
aktív tag
válasz lopiko #24000 üzenetére
Most adtam el egy VGA hibás alaplapot egy nyíregyházi vevőnek, elvileg ő laptop javítással foglakozik. Nem 100% az infó, hogy maszekol vagy bármilyen hibát javít. Egy nevet és számot tudok adni, egy hívást megérhet, még ha nem is biztos hogy tud segíteni.
Ha érdekel, szólj.[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- E-book olvasók
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest