- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
válasz DonThomasino #24798 üzenetére
Maradjunk annyiban , hogy 8 ért is jó árban van.
Itt van helyben.
Nincs kockázat..
De ahogy érzed.
Rám csak nem szárad. -
Garold
senior tag
válasz zsolti1902 #24740 üzenetére
20% kedvezmény van a Logitech termékekre - jaja, de csak arra ami Raktáron van, persze amit én kinéztem K400-as, na az nincs...
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Pepe78
őstag
válasz DonThomasino #24796 üzenetére
Na az ingyen van.
-
Pepe78
őstag
válasz DonThomasino #24794 üzenetére
Az a baj, hogy már 1 meg 2 Ft os nincs.
Amúgy lenne. -
Pepe78
őstag
válasz DonThomasino #24791 üzenetére
Az mindenre van.
Ezek párban szépen mennek.
I5-2500 mellett dolgoztak 1333 mhz en. -
Pepe78
őstag
Kingmax Nano 2x4GB 1600 MHZ CL9
OEM
8000FT
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Zalman venti szabályzó valakinek?
Karcmentes, minden tartozék.
4000Ft
-
FRENK1988
veterán
SSDről érkezett valakinek hír?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
XmoD
senior tag
Izmos agp kartyat keresek ati 3850/4650 vagy nvidia 7950GT szemelyeben. Nyiregyen szemelyes atvetel es probagar minimum... reszletek privatban
-
NEISSE
tag
Keresek tesztelésre egy E8400,E8200 processzort egy vagy max két napra. Írjatok pü-t
4870 x2 kártyát szeretnék letesztelni jelenlegi nagyon kicsi hozzá.[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Eladó egy razer imperator. Hibátlan állapotban 1 éves. Próbagart vállalok rá. 10k
-
embe
nagyúr
Aki az AIR PHuppert használja: a PH-n történt változás miatta régi nem működik, itt az új verzió: AIR PH Upper 0.8.7
-
szasanyi
félisten
válasz Garold #24776 üzenetére
Biztosan, de a kérdés: mihez képest? Az előző AMD generációhoz lehet, de egy SB vagy még inkább IB platformhoz képest egyértelműen nem. Igazán kézenfekvő alternatíva akkor lehet, ha nem lesz diszkrét VGA és játék csak lájtosan, amit még elbír az APU. De te tudod, én nem akarlak meggyőzni, csak felvettettem mint jobb alternatíván - persze sajna drágábban, de hát ilyen ez a filmszakma.
-
DonThomasino
veterán
Ha valaki tud eladó rottweiler kiskutyákat kérem jelezzen.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
masterm
csendes tag
Üdv!
Bírod a rengeteg munkát? Szeretsz csapatban játszani, ahol kő keményen meg kell dolgozz az eredményért? Ahol elismerik, ha jól dolgozol, ugyanakkor elvérzel, ha rosszul?
Ha a fentiekre igennel válaszolsz, akkor olvass tovább!
Értesz a számítógépek javításához? Hardver és szoftver egyaránt. De nem holmi tápcserére és Windows telepítésre kell számítani (az nem nagy kunszt), hanem akár notebookok atomjaira szedésére, és Windows Server konfigurálásra, hálózatok tervezésére és kiépítésére is.
Ha még mindig igennel válaszoltál, és szeretnéd megmérettetni magad, akkor jelentkezz hozzánk szerviz technikusi pozícióba!
Küldj pár szót magadról (nem fontos önéletrajz) a bagamery.peter@mastermind.hu címre!
PS: csak akkor jelentkezz, ha hajlandó vagy képzéseken is részt venni, hogy még jobb lehess!
-
DonThomasino
veterán
válasz CoolBoy323 #24770 üzenetére
Ha ésszerű keretek között maradunk, benne vagyok.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz DonThomasino #24769 üzenetére
Szivesen alkudoznek ra
-
DonThomasino
veterán
Egyenlőre csak igényfelmérés.
Érdekelne valakit egy Saphire 6850 1GB
hibátlan garanciás VGA minden tarozékával?
Árban kb 30e re gondoltam első körben...[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
válasz szasanyi #24764 üzenetére
Abszolut meg vagyok vele elégedve, sokkal gyorsabb lett a rendszerem még úgy is hogy az alaplapom csak SATA2-t tud.
Tesztprogival még nem néztem, de a win élményindex 7,3-at adott rá.A következő az alaplap, proci csere lesz, most ez a leggyengébb láncszem a gépben. 5,5 pontot kapott a procim.
-
GabN73
addikt
Vegyétek, vigyétek, vagy beszántom a földbe...
-
S.Feri
őstag
Üdv mindenkinek,
Eladó cuccaim, amelyek számomra feleslegessé váltak.Logitech DiNovo media desktop for notebooks Pár billentyűje meg van bolondulva, egy alapos takarítás talán segít rajta. - 8.000Huf
Gigabyte 8600GT 256mb passzív VGA tökéletes állapotban, minden tartozékával, dobozában, tartalékkariként teljesített nálam a mindennapokban, 1 hét próbagarit tudok vállalni. - 5.500Huf
Samsung PM810 256Gb SSD Sata 2.0 OEM, 100%-os állapot, 1 hó garit tudok adni rá. - 33.000Huf
Pirelli snowsport 195/65 R15-ös téli gumi kb 6000km-t futott 4db, 4x108-as lemezfelnin - 52.000Ft
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
FRENK1988
veterán
válasz CoolBoy323 #24757 üzenetére
igen ennyit kibirunk egy ilyen áru ssdért
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Garold
senior tag
válasz FRENK1988 #24753 üzenetére
A 99 ft-ot terhelték a számlámra, de nem jött róla sms (van beállítva sms értesítés), mondom sebaj, megnézem online. De nem volt ott sem....sebaj felhívtam az ügyfélszolgálatot, a kiscsaj tájékoztatott, hogy látja hogy már "le van foglalva" a 99 Ft, de ő sem látja a 4 jegyű kódot amivel az appot aktiválni tudnám, várjak 3-4 napot hogy "könyvelve" legyen az összeg.
-
Garold
senior tag
válasz FRENK1988 #24749 üzenetére
okt. 6-án (szombaton) reggel rendeltem
okt. 8-án már lehetett volna fizetni, ha nem kell 3 napot várni a kib.....t OTP-re
okt. 11-én este fizettem
okt. 13-án át tudtam venni Pick Pack Pontbanvlevi - Ha a weboldalon elindítottad a fizetést nem kötelező azonnal fizetni a telefonon.
Arra viszont vigyázz hogy szerintem wifivel nem fog menni a Mastercardos aktiválás, mert a Play áruházban sokan panaszkodtak erre...vagy ha szerencséd van akkor már javítottak az alkalmazásonszerk.: firefoxos jelszó: Eszközök / Beállítások / Mentett jelszavak / Jelszavak megjelenítése - és tadaaaa lőn világosság!
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Garold #24748 üzenetére
"ekkor tudod a weboldalról indítani a fizetést amit a telefonon folytatsz."
ŰŰŰŰŰŰ. Szóval eddig megadtam a kártyaadatokat, és amikor vásároltam, akkor levonták. Vagy a Paypal elintézte ugyanezt, és akkor nem volt megadva a kártyaszám az eladónak, így biztonságosabb.
Mostmeg egyszerre legyek ámítógéppel netközelben, és a telóval wifin is? Így tényleg sokkal egyszerűbb
Főleg, hogy a melóhelyen nincs egyik sem, mekiben, egyéb helyeken van wifi, de ott meg nincs ámítógép. Vagy vigyek táblagépet is magammal?Főleg azért szívás, mert a firefox valahonnan tudja az edigitalos jelszavamat, de én nem
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
válasz FRENK1988 #24746 üzenetére
Mint már korábban írtam, csak akkor tudsz/kell fizetni, ha már náluk van a cucc szállításra készen.
Erről külön e-mailben is tájékoztatnak aminek "Rendelése fizetésre vár" lesz a tárgya és ekkor tudod a weboldalról indítani a fizetést amit a telefonon folytatsz.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
vlevi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #24744 üzenetére
Még nem.
Az előbb írtam is, hogy én is ott tartok, hogy az elfogadásról szóló email megjött, de hiába nézem a droidos appot, még nem reagált.
Más kérdés, de ez már nem ide tartozik, hogy mi az, amit a kezemben lévő bankkártyával nem tudok megtenni, de ezzel igen? Webáruházas fizetés? Hát, pickpackos átvételkor lehet kártyával fizetni, szóval emiatt nem érdemes. T-s számlák befizetése? Nincs T-s számlám. Ez is kilőve. Egyenlegfeltöltés? Bármelyik banki terminálon meg lehet tenni. Mindegy, nem fikázom, mert arra talán jó lesz, hogy 7-8 ezerrel olcsóbban legyen SSD-m[ Szerkesztve ]
-
rudi77
tag
Samsung 58c6500 plazma tv eladó!
Kiváló panel!
Esetleg kisebb led tv be tudok számolni 32 col-ig.ár: 180eft
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz FRENK1988 #24741 üzenetére
Ja. Persze. Nem tudom, másnál mi volt, én most olvastam fél nyolc körül, hogy van még az edigitalnál mastercardos rendelési lehetőség. App letölt, telepít, kód megad, next-next-next finish, és 3/4 nyolckor már le is adtam a rendelést az edigitalnál egy 128G-s Samu 830 SSD-re
Még jó, hogy megint szóba került, hogy van ez a lehetőség!
"Sajnos nem akar összejönni. A kosárba nem jelenik meg a -10 000."
Pedig nekem igen. A fizetési módnál gondolom a mastercard mobile-t választottad.Mert nekem már a visszaigazoló levél is megjött. Mostmár csak a kérdés az, hogy fizetni mikor kell majd? Mert a droidos alkalmazásban van egy listaablak az akutális dolgokról, de még üres. Hiába frissítgetem. Mondjuk mindegy, mert ha nem vonják le, akkor így jártak
Habár, nagyon jó lenne 18 ezerért az az SSD, iponnál 25-ért adják.[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
válasz CoolBoy323 #24738 üzenetére
Köszi a segítséget. Sikerült!!
És még 20% kedvezmény van a Logitech termékekre, így egy DVD írót is sikerült beújítani!!My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti1902 #24737 üzenetére
Nyomj a veglegesitesre, nekem is csak ott latszodott!!
Meg mindig tokolnek, pedig azt hittem h sipsup fizetek es ma mar SSDzhetek XD
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
válasz mrbig25 #24731 üzenetére
Sajnos nem akar összejönni. A kosárba nem jelenik meg a -10 000.
A telefonszám az accountomba megegyezik azzal amire a -99 Ft sms jött.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
olta
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kerdesem lenne:
ha leadom a rendelest most eDigitalnal, de meg nem latom netbankon a -99 Ft-os levonast, ezzel egyutt nem tudom befejezni a mobilfizetes regisztraciojat, mivel ugye meg ott kapok egy 4 szamjegyu kodot, akkor is leadhatom a rendelest? Valoszinuleg mar csak reggel fogom latni...Szerk.:
en hulye, csak olvasnom kellett volna :fejbecsapossmiley:
"Rendelésedet leadhatod MasterCard Mobile fizetési móddal abban az esetben is, amennyiben az alkalmazás aktiválása még nem történt meg. Csupán arra kell figyelned, hogy amint rendelésed átvehető állapotba kerül az azt követő 3 napban egyenlítsd ki a számla értékét amennyiben szeretnél élni a kedvezményes vásárlás lehetőségével, máskülönben a rendelés törlésre kerül."
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
-
tag
Eladó netezős gép
Asrock 945GCM-S lap
Intel E2160 proci
2gb ram
integrált vga
80gb hdd sata
dvd-rw
normál állapotú ezüst ház talán 350-es táppal
ára: 24k -
Garold
senior tag
válasz CoolBoy323 #24722 üzenetére
Fizetni akkor kell ha már átvehető, vagy postára készen áll a cucc.
A személyes oldaladon lesz egy olyan gomb hogy 1 Mastercard fizetése esedékes, vagy valami hasonló.
Addigra nem árt ha már be van élesítve a mastercard alkalmazás. Ha rányomsz a fizetésre egyből villan a mobil, hogy jóváhagyos e a fizetést, megadod az mPint és készen is van.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
mrbig25
őstag
válasz zsolti1902 #24730 üzenetére
A rendelés véglegesítése előtt már benne kell lennie. Azután kerül a kosárba, hogy kiválasztod ezt a fizetési lehetőséget.
Tehát a kosaradba lennie kell egy olyan tételnek, hogy mastercard online fizetési kedvezmény, aminek az összege -10000Ft.[ Szerkesztve ]
...
-
zsolti1902
aktív tag
válasz mrbig25 #24729 üzenetére
Elvileg igen, de azért leellenőrzőm.
A 10 000 Ft jóváírást már itt kiírja amúgy vagy csak később? Mert most eljutottam oda, hogy jó a kíírt összeg és már csak a Rendelés véglegesítésre gombra kell nyomni.
[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
mrbig25
őstag
válasz zsolti1902 #24728 üzenetére
Egyezik az edigitalos account és a mastercard mobile-os telefonszám?
...
-
zsolti1902
aktív tag
Nálam valami nem kóser, amikor berakom a kosárba, akkor még jó árat ír:
De amikor a legvégére megy a rendelés érvényestéséhez, akkor már ezt az összeget írja:
A Mastercard mobile fizetési módot választottam pedig
Valaki találkozott már ezzel a problémával?[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
mrbig25
őstag
válasz CoolBoy323 #24712 üzenetére
Köszi, hogy jelezted.
Végre lesz SSD + olcsó tablet még olcsóbban...
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #24722 üzenetére
Nem fizettem, de ha jól értettem vmi üzenetet küldenek és csak azután kell. Ezt abban a tájékoztatóban olvastam, amit Te linkeltél nemrég. Még én sem kaptam semmit, és nem is találtam infót arról mikor várható.
DonThomasino: az lenne igazán szép! Dehogyis, az ára 27.9k amiből -10k MCM kedvezmény azaz 17.9k fizetendő. És persze házhoz hozzák, ha úgy kéred. A szépséghibája, hogy csak 1x lehet igénybe venni.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #24712 üzenetére
No, most sikerült megrendelnem egy Samsung 128GB SSD-t (házhoz szállítással, ami most díjmentes) 17k-ért! Remélem meg is fogom kapni, és végre én is ki tudom próbálni ezt az agyonhájpolt SSD-t.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó cuccok:- Thermalright True Spirit 120 univerzális CPU hűtő majd 3 év garanciával. - 7eFt.
Eladó egy "0" km.-es NOKIA C2-01 típusú mobiltelefon. Dobozában, minden tartozékával. Fekete színű, 2012.07. hótól ketyeg a 24 hónap garija. Telenor függő.
Ára: 13eFt.D-Link DIR-501-es garis router
Továbbá ELADÓ LEHET, attól függ összejön-e amit tervezek egy i3-2100 dobozos, "érintetlen" hűtős, 2012.02-től nyíregyházi Mastermind garis proci? Ára: 22eFt. Nagyobb i5 -ös procira ráfizetnék.
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Nem kell szó szerint érteni!
Pc boltban sem pénzért adnak.
Hegybe halomba vannak a régi házak pl a Mastermind-nál.
15-20 db ilyen csavart nem nehéz kiszedegetni.
Nekik meg csak szemét.Szal én felhívnám őket és megkérdezném tudnának-e segíteni vagy sem.
Így nem potyára mész oda.
Ennyi..
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz DonThomasino #24716 üzenetére
Nem ingyen gondoltam, és szerintem nem számít koldulásnak.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
CoolBoy323
nagyúr
valószínűleg tudok majd vinni/venni ENELOOP akksikat!
Ki kér, mennyit?
Priviben írjatok rám!
AA 4*3 dobozos 8500HUF
AAA 4*3 dobozos szintén 7500HUF ha jól tévedekkis műanyag dobozkában vannak... tudok darabra is vinni, de úgy drágább, és nem célom hogy átvágjalak tikteket drága tezsvíreim
-
DonThomasino
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24715 üzenetére
Miért itt nem azt csinálod?
Annyi különbséggel hogy ott azonnal kapnál.De tudod...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz DonThomasino #24714 üzenetére
Pont azért keresek itt, nem akarok kolduskodni a boltban
-
DonThomasino
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #24713 üzenetére
Bemész bármelyik számtech boltba szerintem
ingyen adnak ha szépen kéred..." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Keresek alaplap rögzítéshez távtartókat, csavar is jöhet. Akinek van, kérem jelezze.
Köszönöm"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
CoolBoy323
nagyúr
A nagy sikerre való tekintettel az Extreme Digital a MasterCard® Mobile fizetési módra meghirdetett promóciója újraindul! Most gyorsnak kell lenned, csak az első 500 vásárlónk számára tudjuk biztosítani a kedvezményt!
[ Szerkesztve ]
-
sliderzolo
csendes tag
eladó maxell dvd-k 69ft/db áron
-
Slystyle
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24703 üzenetére
Nem történt semmi.
Peti: Ez ténylegesen így van, én nem bontottam ennyire részletesre, de pl nekem is Giga van (100/30), a letöltésem 10MB felett még csak párszor járt, a feltöltésem pedig sose haladja túl a 3MB-ot.
A mérések pedig tűrhetőek, ez minden szolgáltatónál változik, hogy mennyit tud biztosítani fixre, plusz egy adott időben mennyire van leterhelve a hálózat egy bizonyos része. A mérés során futhatnak programok melyek ugyancsak lecsípnek maguknak egy kis részt a sávszélből, pl egy háttérben futó frissítés.
Lényeg a lényeg, a mérések sose lesznek pontosak és amíg megközelítőleg jók, addig nincs ok az aggodalomra. -
PeetR
aktív tag
-
PeetR
aktív tag
válasz DonThomasino #24706 üzenetére
Igen sajna neked a 15 gyakorlatban csak 10 mbit, nekem mikrós netem (Giganet) van, 10/2 -es és rendre 10 mbit felett mérek speedtest-en.
[ Szerkesztve ]
-
PeetR
aktív tag
válasz Slystyle #24700 üzenetére
Rosszul tudod 8 mbit-el pontosan 1 MB kell, hogy töltsön. Nekem a 10 mbit 1.2 MB szed max.
DonThomasino:15 mbit-el 1.875 MB-al kell hogy szedj.
Itt egy kis segítség[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Slystyle #24702 üzenetére
Ez így van, lehet én néztem félre. Bocsesz, nem kioktatás akart lenn. Ha eléred azt a határt, akkor az aktuális sebességet mutatja valós MB/sec ben, és nem az átváltogatós Mbit/sec ben. Mondjuk ezt mindig is jó ötletnek tartottam.
-
Slystyle
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #24701 üzenetére
Ha 1Mbyte alatt töltök, akkor természetesen nekem is kByte-ban mutatja, nem pedig átváltja, de nem is ezt próbáltam taglalni, hanem azt, hogy Mbit-ben nem fogja mutatni a kliens a letöltést (ha már elérte az 1Megát), hanem MB/s-ben.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent a StreamSharkról!
- Hyundai, Kia topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box