- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5934 üzenetére
Ilyen beállítások mellett azért ne várj brutál FPS-eket (pl. 200). Ha nagyon a szépségre mész, akkor jó így, mert bőven játszható értékeket kapsz így is, de ha kicsit frag-re is szeretnél menni, akkor olyan beállításokat keress, ahol megvan a fix 125 FPS.
Én egy E5200-at vettem volna, mert árban alig van különbség az E2200-hoz képest. Több cache van benne, magasabb órajeleket lehet elérni vele alacsonyabb feszültségen, és kevésbé melegszik. Persze ahonnan rendelted nem tudom mennyi volt árban a különbség a kettő között.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5927 üzenetére
esetleg be lehet kapcsolva valami sync every frame vagy ilyesmi...sajna nincs fent a cod4,hogy megnézzem,mi is a neve az opciónak...másra nem tudok gondolni,a cpu és a vga limit azért nem ennyire keményen fixálják az fps-t,hanem pl.fal felé nézve felmegy duplára-triplára is,amig engedve van.
-
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5899 üzenetére
Pubon javarészt parasztba dobálják a nade-ket, általában könnyen elkerülhetőek, bár megesik, hogy a random nade-t a leglehetetlenebb helyre is bedobják.
A pályákat úgy találják ki, hogy bármelyik útvonalra rá tudjanak nade-elni néhány másodperccel a kört kezdete után. Nyilván ha semmiképpen nem akarsz felrobbanni, akkor a kezdőn kell maradnod, akkor viszont elfoglalják a plantot, onnan pedig már vesztes helyzetben vagy. Meg kell próbálni elkerülni a nade-ket, meg ugyanúgy az ő rush helyeikre is nade-elni. Aztán majd lesz ahogy lesz.
-
-
-
Balinov
titán
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5881 üzenetére
jó multira is...csak inkább pubosabb.nagyobb mapok,több útvonal,nagyobb nyilt terek...inkább hentelésre az igazi,pubon mégjobban kéne az összmunka,mint a 4nél.viszont szerintem éppen ezért sokszor szórakoztató is tud lenni,nem egy kezdőnade-rohanás kombóval játszós,mint a 4,ahol már szinte mindenki tudja a pár kulcshelyet és kulcsnade-t,itt lehet sokat bújkálni,és nem szednek ki az első sarkon csipával sem.ennyi előnye mindenképp van.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5878 üzenetére
egyesek megengedtek maguknak olyan dolgokat,amiket másnak zavarónak vettek,szóvátettem,nem tetszett nekik,meg én sem,igy ennyi.lehet örülni.akinek hiányzom,annak sorry,akinek meg nem,az tehet amúgyis egy szivességet...egyelőre várom a cod5 linuxos szerveroldali megjelenését,mert már meg van rendelve a 26os cod5 szerver,oda szeretnék egy normális csapatot,ha összejön,ráuntam a cod4-re,mert a pub lósz...t sem ér,a cod5 zombija/coopja nagyon élvezetes,jobb,mint a cod4 hasonló modjai,+vettem egy left4deadet,ami szerintem minden codos zombisnak kötelező darab,és igy elvagyok.a war persze hiányzik,meg párótok társasága,de bizonyos emberek stilusa nagyon nem.ennyi.ha lesz cod5 szerver,remélem összefutunk majd még
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5801 üzenetére
Hogyne lennék. Néha írok is a topikba.
Az írországi látogatásomból úgy néz ki nem lesz semmi.
A múltkor kicsit felhúzott egy msn-es beszélgetés során haverom barátnőjére és elment a kedvem a kilátogatástól. Nincs kedvem arra a néhány napra a barátnőjéhez igazodni. Ráadásul a tesója és annak felesége is ott lakik.
-
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #5775 üzenetére
Köszöni szépen!! Sipinek nagyon remekül szuperál!
A Cod WoW-ot tolom SP-ben rendületlenül, amikor időm engedi. Gyönyörű a game, alig melegszik a 4830-as, meg vagyok abszolúte elégedve vele. De mint minden Atinál, ennél is jelentkezik a tócsák körüli fehér vonal, mint bug.
A Far Cry 2 szép, de egyenlőre még nem fogott meg maga a játék....Bali: Nem tisztem beleszólni, de a 4830-as harmada ha az árat nézzük és teljesítményben nem sokban marad el a GTX260-tól. X-be kötve még mindig 2/3 az ár és 20% jobb, mint a 260-as!
Pyros mutatta
Még odáig nem jutottam el, hogy 3DMarktot csináljak, de ha érdekel, megteszem. Engem különösebben nem vonzanak az ennyitmegannyitmutatottaháromdémarkt adatok!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5775 üzenetére
ááá Bali neee..ne csinálj hülyeséget...4870et ne..4850 szinte mindenre elég..és fél év mulva is elég lesz...jó nem 16XAA meg fasz tudja de élvezhető grafikát mindenből kilehet hozni és ha van egy kis hasonlóság az árak között itt és ott akkor a 50es és 70es kari között azért van deifferencia ami az árát illeti...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5763 üzenetére
8800GT-vel eddig nincs olyan game ami nem menne 1680*1050-be..csak beállitás kérdése..jah bocs..a GTA4et 1440*900ba tolom..de az a proci miatt..mondjuk ha 1680*1050re raknám akkor kb 3-5 FPS-t buknék szóval nem halnék bele..veszettül ne költs VGA-ra(kivéve ha sok a fölös léd) mert pilla alatt esik mindennek az ára...inkább most 2fokkal gyengébb aztán 3-5honap mulva tudod cserélni egy mostani csucsra ami még akkor is nagyon jó lesz..csak tanács...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #5735 üzenetére
Hát.... én 1évig játszottam CoD4et 1 celeron 2.9 es procival meghajtott Ati 1650-es videokártyával... azután ez a megváltás!
A héten nem vagyok game közelben, de "véletlenül" magammal hoztam Kapuvárra a gépet. Ha lesz szabadidőm, akkor CoD5 single és a Far Cry 2 single majd elszórakoztat!
Bár még komolyan nem teszteltem a HD 4830-at, de nagyon szimpatikus egyenlőre. Ahogy utánaolvastam, ha kijön az Ati következő driver-je, az még többet kihoz a kártyából!
Az a tervem, hogy fél - 1 év múlva ha leesik az ára, X-ben melléteszek még 1et! No... akkor a Crysis bekaphatja full HD felbontásban a tv-n!! -
Boci_83
őstag
válasz
Balinov #5697 üzenetére
Nekünk is volt 205 ös 1.1-es, Junior, ill 1,9D is ugyan ebből, mindkettővel elégedettek voltunk nagyon, mármint gyerekfejjel ahogy emlékszem. Édesanyám 150-160-al járt a dizellel haza minden nap Bp-ről. Csak tankolni kellett bele a kannás üzemanyagot.
306 kombim van, ezzel azért több baj van. Elektronika kicsit hisztis, érzékeny az akksira, valamint az üzemanyagra. Én a futóművel nem vagyok kibékülve, bár alufelnivel jobb az úttartása, viszont kényelmesnek találom. Oktáviák, Golfok szerintem jóval kényelmetlenebbek.
Nem verseny autó, ( főleg motorozás után tűnik kicsit langyosnak) de dinamikus, 4000 körül ebből is elfogy az erő, de eddig 1800-tól elég szépen tol, marhára nem kell forgatni.
Fogyasztásról mikor hozzám került akkor nézegettem 4 évesen 97 000 km volt az autóba, egy tankkal valamivel többet mentem el mint 1000 km, de 60 literes a tankja. Viszont mindennapos használatnál 7-8 litert eszik, főleg rövid távokon használom, de én nem szeretek lassan menni. -
Boci_83
őstag
válasz
Balinov #5695 üzenetére
Csak ne hidd el ami az oldalára van írva!!
Tény és való, hogy kevesebbet eszik mint az enyém, de nem ennyire!
5-5,5 liter kell annak is, ha használja az ember, tudom mert haveromnak pont ilyen van. Egyébként egész fürge kis autó, attól függetlenül hogy kis ccm.
Mod: Most nézem a cikkben hogy több mint 6 litert írtak vegyes használatnál... -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #5692 üzenetére
Éppen ezt akartam írni,hogy egy 2.4 JTD Alfa 156-os tulaj vagyok
.Szóval forever olajkályha
.
Amúgy meg ez csakis Alfa fejlesztés:
"Az autógyártók közül az Alfa Romeo alkalmazta elsőként a közös nyomócsövű, közvetlen befecskendezésű JTD turbódízelt, megalapozva a gyors, fejlett dízelautók új nemzedékét."Ui: Rosszul értelmeztem amit írtál.Igen a képen Twin Spark van,ilyen képet akartam csak nem találtam JTD-ben.
Az AK meg nagyon durva
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #5687 üzenetére
Hát mivel nekem ilyen a szívem ezért annyira nem dobogtatta meg
.De azért nem csúnya autó.
-
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #5586 üzenetére
Szerintem ilyen árak mellett VX 450
De ennek is mocskosul felment az ára! Én augusztusban vettem újonnan 11.000ft-ért és most akárhol is nézem 17-18k
Van elég sok külföldi teszt ezekről a VX szériákról és csak jót mondanak!
HA meg véletlenül nem VX-es széria lesz akkor csak a 80+ tápokat érdemes nézegeteni!Egy olyan konfog amit építesz szerintem bőven elég lesz a VX450..habár ha van zseton akkor 550VX
Proci és RAMok már kivannak nézve?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest