Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorincmate
tag
the elder scrolls skyrim nálam ez kitűnően működik TDR generálására.
Imádlak NV. -
csabsz13
aktív tag
válasz
Gilberto #1094 üzenetére
nekem pont tegnap jött elő először ez a jelenség(október óta van bent az új 560as kártya), és mindig frissítek drivert, most is a legújabb WHQL van fent.
elsőre teljes fagyás lett (youtube videót tettem ki teljes képernyőre), másodikra visszatért a kép a szokásos hibaüzenettel (youtube videónál ismét, de nem teljes képernyőn).
mielőtt feltettem volna a legújabb WHQL-t, addig is meg-megállt párszor a kártya, de vissza jött azonnal.
amióta fent van a legújabb WHQL, azóta nem tapasztaltam semmilyen hibát tegnapig.
remélem nem lesz rendszeres a dolog. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Gilberto #1094 üzenetére
Ugyan ez volt nálam is mondjuk csak egyszer idáig.
Kimeredt a kép és szia,csak a reset segített.
Mondjuk azonnal letiltottam a hardveres gyorsítást a böngészőben:
"mekex : Nem elég kikapcsolni a hardveres gyorsítást a Firefox-ban, a Flash-ben is ki kell kapcsolni, majd újra kell indítani a Firefoxot.
Elindítasz egy youtube video-t és jobb-klikkelsz rajta. Settings, kikapcsolod a flash hardveres gyorsítását. Újraindítod a Firefoxot és elindítasz egy youtube videót. Jobb-klikk, show video info, ezt kell látni: software video rendering, software video decoding."
Majd meglátom mit mutat. -
Gilberto
aktív tag
Hali! Ez a jelenseg is a driver hibaja? Vagy mi lehet a gond?
[link]
Kezdem magam egy kicsit felhergelni.... Altalaban tecsönel, vagy HD-s videoknal fordul elö. Ilyenkor gyakorlatilag semmit nem tudok csinalni. Lassan eröteljesen elgondolkozom azon, hogy visszaterek az AMD karikhoz, mert iszonyatosan idegesitö... -
bluyoo
nagyúr
válasz
Trevize1987 #1088 üzenetére
Chieftec 500W ott van az adatlapján.De amúgy sem hiszem hogy egy HDD akkora + streszt okozna.
Mellesleg nekem is előjött YouTube alatt minden kimeredt csúnya színek.Jöhetett a reset.
Még jó hogy Radeonról váltottam amit mindig szidtak hogy driver így meg úgy nem jó nálam semmi gond nem volt velük.
Erre a "gond nélküli" nVidia szivat.
(#1084) toldy
Nálam DVI-vga a monitor.A tévé pedig letiltva (csak filmnézéskor van engedélyezve hogy működjön a 2D mód) dvi-hdmi. -
Nauda
tag
Sziasztok!
Nekem megvan a csontrafagyás forrása nagy valószínűséggel (azért lekopogom).
Egész eddig árnyékra voltam vetődve ezzel a TDR hibával.... Nagyon úgy fest hogy nálam az utorrent okozza a fagyást. Még jó, hogy nem vesződtem a gariztatással
Mindenesetre mindenkinek kössz, aki próbált segíteni.
Üdv
-
Nauda
tag
Nekem DVI-DVI, de pár napja nincs gondom, bár még nem tudom mire vélni a dolgot...
Nálam mostanság a csontrafagyás efektust produkálta a gép. Minden létező tanácsot kipróbáltam ami itt elhangzott. Aztán most egy érdekes dologra lettem figyelmes. Csütörtök óta nem futtatom az utorrent progit, és azóta fagyásom se volt
Mai nap folyamán még nem fogom futtatom, de ha ma sincs fagyás akkor holnap újra elindítom. Ha holnap megint lesz fagyásom akkor elképzelhető, hogy nem is TDR-re vezethető vissza a hibám, hanem talán vinyó gondra? Vagy mit kavarhat be az utorrent? A HD sentinel mindent tökéletesnek ír.
Esetleg valakinek ötlet?
-
toldy
őstag
Srácok, felmerült bennem egy kérdés.
Van egy gtx 460nam. Még egyszer nem produkált tdr hibát, pdig a drivert is cserélgettem. Ma eljutottam oda hogy nem dvi-vga módon kötöttem a monitort rá hanem dvi-hdmi. És ma becsúszott egy tdr. Ez viletlen vagy lehet hozzá köze a kapcsolat módjának is. Nálatok mi a jelemző hogyan van a monitor rákötve a kártyára? -
mekex
tag
válasz
Trevize1987 #1082 üzenetére
Egy ideig én is az integrált HD3000-t használtam, de az én monitoromon a GTX560Ti jobb minőségű képet produkál.
-
Trevize1987
aktív tag
Sikerült megoldanom a TDR problémát.
Egy Intel i5-2500K-ba épített HD3000-es maggal,
1 hónapig Battlefield 3 hiánnyal és utána egy
AMD HD7850 kifizetésével.Atombiztos.
Na szóval nem követem tovább a TDR jelenség eseményeit,
mindenkinek tiszta szívemből kívánom, hogy sikeresen oldódjon
meg a problémája! -
mekex
tag
Írtam az NVidia-nak. Először egy indiai "customer care" -el leveleztem, aki azt sem tudta mi az a DXVA.
Most a 2. szintre továbbították a problémámat.
Legalább az NVidia válaszol, akár 1 órán belül is. Nem így az Asrock mely alapesetben két hét után válaszol, ha akar. -
Nauda
tag
Látom továbbra is ádáz küzdelem folyik a TDR ellen...(pár napja nem követtem az eseményeket)
Nekem semmi se segít a csontrafagyáson. Bár ma nem ment az utorrent és még nem is fagyott.....senki se vett észre ehhez hasonlót? bár szerintem ehhez aztán tényleg nem sok köze van a dolognak
Nincs valakinek itt pécsen egy elfekvő pci express kártáyja kölcsönbe míg gariztatok?
Pá
-
dethroner
veterán
válasz
agressiv #1072 üzenetére
Nem lenne újdonság, volt már cserélve és javítva is. Csak az a fura hogy eddig játék alatt, szóval 3D közben produkálta magát. Viszont pár hónapja internetezés közben, vagy épp boot után. Ezért gondoltam hogy esetleg ez a TDR hiba jelentkezik nálam is, mert ma is azt írta ki pl hogy a "képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt". Amúgy ezek a TDR hibák utáni újraindítás mindent orvosol?
-
dethroner
veterán
Nálam is szarakodik időnként a 8800GTS-em, de eddig csak 2D-ben, mivel egy ideje nem játszok. Viszont az is ehhez a hibajelenséghez tartozhat, hogy újraindítás után sem megy? Úgy értem mindenféle hülye pixelek és ábrák jelennek meg, nem tud betölteni normálisan sem a W7, sem az XP. Viszont a régi 6600GT minden gond nélkül megy ugyanabban a gépben.
-
agressiv
addikt
Ha a kártyára nem tudod visszaírni az eredeti BIOS-t akkor ők sem fogják tudni, hogy nem az van rajta és az életbe nem jönnek rá.
Amúgy nagyon döglöttnek kell lennie egy kártyának ahhoz, hogy ne lehessen írni a BIOS-t, nem egyszer csináltam már.
Ráadásul, ha lemented róla az eredetit és azt írod át, akkor főleg nem jönnek rá, mert minden stimmelni fog, kivéve persze a 2D órajelet, amire kb 0% esély van kideríteni egy döglött klártyánál.
-
mekex
tag
Úgy látom ebben a fórumban, hogy az egyik módszer a TDR ellen a 2D órajel növelés.
Most találtam egy AsusGPUTweak nevű progit mellyel az Asus videokártya BIOS újraírása nélkül lehet emelni a 2D órajelet. -
Szergei
tag
válasz
agressiv #1052 üzenetére
Még nem, de ha újra elkezd szórakozni a legfrissebb driverrel is, megnézem majd, csak várok még néhány visszajelzést a 296.10-esről, addig marad a 275.33* (*korábban elírtam a verziószámot, ez javítom, mielőtt valaki félreértené).
Egyébként az NVIDIA fórumán ez az egyik legfrissebb topic, ahol foglalkoznak a hibával, le is lehet írni nekik részletesen, nem tudom mennyi értelme van, de egy próbát megérhet annak, aki még mindig szív vele.
-
mekex
tag
válasz
agressiv #1061 üzenetére
Hát ja, de nekem fontosabb, hogy ne fagyjon le a gép.
Lenin is megmondta, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
A játékokban úgysem a DXVA van használva elsősorban.
I72600k procim van ami nincs kihasználva, ezért ráterhelem a dekodolást és leszedem ezt a feladatot a videokártyáról.
Majd, ha az NVidia kijavítja a DXVA implementációját a driverben, akkor vissza fogom kapcsolni.
Az a helyzet, hogy a PC-n tévézek műholdvevő kártyával, nem praktikus dolog ha folyton lefagy. -
mekex
tag
Nálam úgy tűnik a DXVA okozta a próblémákat. Kikapcsoltam minden általam használt codec-ben a DXVA hardveres gyorsítást:
Microsoft DTV-DVD Video Decoder (ezt registry-ben lehet),
Cyberlink Video Decoder (a codec konfigurációjában).Ahogy az előbbi hozzászólásomban leírtam a Flash-ben is letiltottam a hardveres gyorsítást.
Egyelőre stabil, majd meglátjuk egy hét után. -
mekex
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1057 üzenetére
Nem elég kikapcsolni a hardveres gyorsítást a Firefox-ban, a Flash-ben is ki kell kapcsolni, majd újra kell indítani a Firefoxot.
Elindítasz egy youtube video-t és jobb-klikkelsz rajta. Settings, kikapcsolod a flash hardveres gyorsítását. Újraindítod a Firefoxot és elindítasz egy youtube videót. Jobb-klikk, show video info, ezt kell látni: software video rendering, software video decoding.
Tehát mindkettő software-es kell legyen. -
agressiv
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1057 üzenetére
Emelj 2D órajelet.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Megint volt egy Lefagyás Youtube-os videónézés közben,hang megy tovább,de a kép lefagy.
És ki volt kapcsolva a firefoxnál a hardveres gyorsítás.Ha van más megoldás,akkor kérném rá a választ.
Köszi!
-
Werkly
őstag
Na de ha az ember kiad egy kariért 50 ezret akkor az működjön jól! Érdekes amióta az ATI-m behelyeztem a konfigba mégcsak egy képrezzenés sem volt! nVidiától óvakodom egy jó darabig az tény! De kívánom, hogy oldódjon meg ez a "hacacáré" mielőbb!
-
Size83
csendes tag
válasz
agressiv #1046 üzenetére
Én is utálom, de lassan a fanatikus rajongójuk leszek, ha az NV így folytatja. És most teljesen mindegy hogy a tehetelenségük miatt rágok be rájuk, vagy azért mert 50-ért vettem egy selejtes cuccot amit mellesleg nem lehet legariztatni, mer szarokodik a bolt vagy a kisker, vagy a nagyker, vagy akárki.
A driver ugyanaz. A szovtver környezet meg egyénenként különböző szvsz. Nem hiszem hogy sok olyan gép van amin tökéletesen azonos programok vannak azonos veziószámokkal. -
Size83
csendes tag
válasz
Trevize1987 #1043 üzenetére
Amennyiben valóban ilyen nagy százaléka hibás a kártyáknak és nem driver hiba, akkor az elég sok minden megmagyarázna az Nvidia lapításával/tehetelenségével bezárólag. Ha én videókártyákat forgalmaznék/gyártanék én sem szeretném minden tizedik kártyámat visszahívni és gyártani önköltségen nagyüzemben a cseredarabokat. Lehet egyszerűbb megoldás néhány "fingunknincsahibaokáról" megnyilvánulás. Vagy olcsóbb.
(Egyébként pedig erősen kétséges hogy egy ekkora cégnél nincs elég agy (és egyéb) kapacitás rájönni a hiba okára.) -
agressiv
addikt
válasz
Szergei #1051 üzenetére
Amit írsz az alacsony feszültségekről tulajdonképpen én is azt mondom, csak annyival egészíteném ki, hogy bármilyen zavar a tápban, vagy a gép bármely komponense is őrjíti meg a GPU-t ezek kiszámolhatatlan tényezők, de elvileg menniük kellene és valóban ezek "hibás" GPU-k.
Régebbi driverekkel azért lehet stabilabb, mert azok talán nem használják a GPU azon "tudását" amit már nem bír. Ezért is okozzák a böngésző hardveres gyorsítása, aero, stb. a Kártyák halálát, mert nem gészen arra lettek kitalálva, hogy nagyon alacsony órajelen dolgozzanak ami2D-ben nem gond, de bármilyen hardveres munkánál instabilitást okoz.
Próbáltál már 2D órajelet, vagy feszültséget emelni új driverrel?
-
Szergei
tag
válasz
agressiv #1050 üzenetére
Az egyetlen dolog, amit nem fogok fel és amiért továbbra is kötöm az ebet a karóhoz, hogy ez kizárólag az újabb drivereknél jön elő.
Én inkább arra gondolok, hogy mint a processzoroknál, úgy a gpu-knál is lehet eltérő az alapfeszültsége két teljesen azonos típusnak, így egyes daraboknál instabil működést eredményezhet a túlzott feszültség és/vagy órajelcsökkenés, amit adott esetben a másik még simán kibír, tehát ilyen értelemben lehet "hibás" a gpu-is.
(Ezzel nem vonom kétségbe az általad leírtakat a stabilitási gondokra / hardverhibá(k)ra vonatkozóan, de az én esetemben még mindig inkább a drivert hibáztatnám, éppen azért, mert a korábbi driverekkel betonstabil minden, és semmi gondom nincs / nem volt, pedig megvan már több, mint fél éve a kártya.)
Régebben volt HD 5870-em is, egy időben előjött néhány embernél az ú.n. szürkehalál, engem akkor szerencsére elkerült ez a probléma, nem tudom végül, mi lett arra a megoldás, de úgy rémlik, hogy ott is a 2D-energiagazdálkodás tehetett róla.
-
agressiv
addikt
válasz
Szergei #1049 üzenetére
Én is a driverre gondolok szoftver alatt. De nem lehet hibás az a szoftver ami sok ezer embernél jól működik. Neked, meg nekem a szoftverünk ugyanaz, nálam semmi gond nincs, nálad döglődik a kártya. A egyetlen ami különbözik az a hardver. És a GPU-k hibája eléggé valószínű, mert a régi kártyáknál, amik nem állítgatják összevissza az órejeleket, nincs ilyen gond, vagy nagyon ritka, de ott is általában már más gond van.
Annak, hogy másik gépben egy X kártya stabilabb, lehet a tisztább táp az oka, vagy akár a stabilabb pci-epressz és így tovább. A lényeg az, hogy mindben stabilan kellene üzemelniük, de ez nem jött össze.
Amikor megvettem az első 460-at nálam is volt TDR akár 10 percenként, ekkor megemeltem a 2D órajeleket és teljesen megszűnt. Majd kiderült, hogy a tápomban a 3.3V és az 5V kondenzátorai fel voltak már robbanva. Ekkor kicseréltem egy ugyancsak felrobbant 700W-os FSP-re (amit persze megcsináltam előtte és csak azért cseréltem tápot, mert készültem az SLI-re) majd visszaraktam az órajeleket és azóta sincs ilyen gond.
-
Szergei
tag
válasz
agressiv #1048 üzenetére
Elsősorban a drivert értem a "szoftveres oldalon", azért korábban hibajavításoknál voltak érdekes dolgok, amit még az NVIDIA is elismert, pl. "Fixes instances where the GeForce GTX 590 fan unnecessarily increased to 100%"
Meg ha jól tudom, amikor egy-két szélsőséges esetben elfüstölt a tápáramkor az 590-esen, azt is szoftveresen próbálták korrigálni ( az alap magfesz.-t csökkentették egy későbbi driverben).
Tehát én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy egy driver is képes lehet olyan abnormális működést okozni, ami akár hardverhibának is tűnhet. -
Szergei
tag
válasz
Nekem úgy tűnik, hogy a driver a fos, nálam is volt TDR, de viszonylag ritkán, a 280-as széria valamelyik bétájánál jelentkezett először, utána a 290-es bétáknál, tehát mindig inkább bétánál volt ilyen, de aztán a 295.73 WHQL is elkezdte.
Viszatettem a WHQL-es 277.33-at, és ugyanúgy sz@rozott, kitakarítottam a registryt, minden NVIDIA-tól származó mocskot eltávolítottam, újra telepítettem a 277-est, azóta semmi baj már hetek óta.Ezek után félve teszek fel új drivert
.
Erősen kétlem, hogy a kártya lenne hibás, megvan már egy ideje, és nem hinném, hogy lennének "kompatibilitási" hibák, vagy az "alaplap energiagazdálkodása" és egyéb baromság, amit ilyenkor mondanak, ráadásul majdnem teljesen referencia felépítésű, gyárilag nem OC-s és én se húztam soha.
Valószínű inkább a kártya energiagazdálkodásával lehet baj, a drivernek hála, kevesebb fesz-t kap 2D-ben a GPU, mint a gyári érték, a GPU-Z alapján jutottam erre a következtetésre (az ilyenkor szokásos 955-957 mV helyett láttam 947 mV-ot is a problémás drivereknél).
Persze ez csak az én tippem, lehet ezerféle ok, de én mindenképpen szoftveres oldalról lennék gyanakvóbb első körben. -
agressiv
addikt
Dehogy van szerződésem, utálom az AMD kártyáit. De mivel ugyanazt a szoftvert használják azok is akiknél nincs TDR a válasz egyértelmű.
Régen, ha ilyen volt egy kártya, konkrétan egy 9600-as radeon, azt visszavittük és kicserélték. Persze akkor csak a VPU recover bukkant elő.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Nemcsak Nvidia kártyákon jött/jön elő a TDR hiba, hanem ATI-nál is olvastam erről a hibáról. Elég érdekes hibajelenség, senki sem tud rá biztos megoldást.
Én arra tudok gondolni, hogy bizonyos hardverek nem működnek együtt megfelelően, pl. egy alaplap és egy VGA. Esetleg feszültségi értékekkel kapcsolatos is lehet ez a probléma.GTX570-em előtt volt egy Gainward GTX470-es kártyám. Eladtam, mert hasonló problémákat produkált, mint az itt leírtak. Windows betöltő képernyőnél kockásodott, lilás lett a képernyő. Olyan is előfordult néha, hogy néztem neten egy videót és egyszer csak kikapcsolt a monitor, aztán csak a RESET segített. Próbáltam én mindent, amit csak lehetett: kábelcsere (DVI, DisplayPort, D-SUB, tápkábel), win újratelepítés, drivercsere, stb., stb., de semmi sem segített.
Persze, amikor először előjött ez a hiba egyből azt gondoltam, hogy gyári hibás a kártya. Visszaküldöm, letesztelik, aztán helószia, kapok egy új grafikus kártyát. De nem így történt, kétszer visszaküldtem nekik, de ők azt írták vissza, hogy a kártyának semmi baja, több hét tesztelés után sem jött elő a leírt probléma. Átvittem haveromhoz, 2 napig volt nála, sűrűn volt használva a gép, és láss csodát ott sem volt semmi baja.Kb. fél évig küszködtem vele, mire azt mondtam, hogy köszönöm, ennyi elég. Eladtam, természetesen aki megvette a kártyát annak időben jeleztem, hogy fennáll vele ez a para.
Ami viszont még érdekes volt, hogy win újratelepítés után nem tettem fel a 470-emhez a DirectX frissítést, és úgy nem volt vele probléma. Persze így meg az volt csak a bökkenő, hogy nem tudtam vele játszani, mert a játékok többsége jelezte, hogy ez meg ez a fájl nem található a gépen, így nem indítható el az adott alkalmazás -
Sátán44
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1042 üzenetére
290-es driver felett ezt már orvosolták. Nálam egyszer sem jelentkezett, pedig giga gtx560ti oc-m vam.
-
Trevize1987
aktív tag
Nehéz megmondani hogy mi az igazság, nekem az is furcsa hogy minden 10. nVidia kártya szar lenne? Ugyanakkor az is felettébb érdekes lenne ha a drivert nem tudják kijavítani már 1 éve. Nem is tudom mi a félelmetesebb. Ha a driver akkor az nVidia egy tehetetlen fasz brigád, ha a kártyák akkor meg a gyártók, feltéve ha nem chipset szintű a dolog. Ez az egész ügy egy kurva nagy vicc. Én még mindig a driverre tippelek, de a másik érdekes dolog, hogy ha egyszer egy driver TDR-t okozott, onnantól kezdve a régi működő driverekkel is előjöhet, olyan mintha elbaszná a kártyát. Itt csak az nVidia tudja az igazságot, de annyira fogják nyilvánosságra hozni mint Magyarországon az ügynöklistát.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam is csinálja a TDR-t az új Driver-nél de csak akkor ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás a FireFox-ban.
Thanks Nvidia
-
agressiv
addikt
válasz
lorincmate #1039 üzenetére
Ez si bizonyítja, hogy a kártya szar, nem a driver.
-
lorincmate
tag
Nem hiszitek el de addig amíg a régi 290 alatti driver használtam alig volt TDR.
mikor felraktam 295 semmi TDR nem volt aztán jött a 296 elég sűrűn jött a TDR
visszaraktam a 295 már itt is jött Dögivel a TDR.
összegezve nálam a 290+ driver finoman szólva sz@r -
agressiv
addikt
Én annyit tudok jelenteni, hogy néha hibázik a legújabb driverrel a kártya(ák) és az SLI-sem stimmel.
-
*Ropi*
félisten
Nekem a két legutóbbi WHQL-lel nincs se TDR, se fagyás.
Viszont ezzel együtt a Firefox HW gyorsítása is mintha eltűnt volna.
-
Werkly
őstag
Ja én elhiszem! Egy szintén 775-ös régebbi lapomban Abit AW9D-MAX-ban mindig ATI karik voltak: X800GTO, X1600PRO, HD 4850 sosem volt velük gond. Illetve lehet, hogy volt csak azt másnak tulajdonítottam semmint a VGA-nak. Persze szerintem is konfigfüggő elvégre egy régi 775-ös konfigban (esetemben) lehet nem úgy megy egy GTX 560 ahogy egy "új" frissebb kiadású konfigurációban! Tán szerencse kérdése is?!
-
wicken
tag
nekem meg ATI-val volt inkább, nvidiaval meg sosem. a 4800Ti-től napjainkig.
azt meg ne hidd, hogy az ATI-val nincsenek gondok. legalább ennyi fórum topic van ATI problémákkal is, mint nvidiaval. az persze jó kérdés, hogy ez mekkora % a teljes felhasználói táborból. szerintem elenyésző.
én pl amíg itt nem találtam rá erre a TDR topicra, azt se tudtam, hogy létezik.
pedig én se ma kezdtem, a környezetemben is van vagy 30 sz.gép, amiben minden féle vga található. cégnél is vagy 450 gép van, ebből kb 200-ban van fejlettebb vga kártya.én most is azt mondom, hogy bizonyos konfigok nem működnek rendesen. ez a legfőbb baj.
-
-
Vigneau
félisten
Nos, nálam a két DVI valahogy nem okozott jó szájízt a HD 6870-nél. A 2.-ra kellett raknom a monitort, az 1.-re a TV-t, hogy egyáltalán menjen a kettő egy időben. Ráadásul a monitor képe kicsit elcsúszott jobb irányba és nem tudtam korrigálni sem...
Ettől függetlenül kívánom, Neked legyen vele szerencséd. Ahogy Téged a TDR sújtott, úgy engem meg a fent említett probléma hátráltatott. Nálam meg a TDR jelentkezett nagyon ritkán, most meg a két új driverrel eddig nem tapasztaltam semmi gondot.
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
lorincmate #1024 üzenetére
Én már meguntam
DDDDDDD
http://hardverapro.hu/apro/zotac_geforce_gtx480_1563mb_ddr5/
Amúgy megint vagy 2 hete nem volt TDRem. Lassan biztos vagyok benne, hogy ez egy távolról irányított dolog. Ott ülnek és küldik a jelet a gépednek, hogy szétfagyni
Biztos a gonosz AMD, hogy ne szeressék az nVidiát
-
Size83
csendes tag
Nálam is csontrafagyás meg 2 tdr az új driverrel.
-
lorincmate
tag
tegnap felraktam az új 296.10 NEM JÓ
fél órája olyan szép Tdr jelentkezett youtube nézegetés közben
vissza térek 295.73 ez tökéletes az én számomra
egyébként se kell az 296 hasra esni szinte semmi újat nem hozz. -
Werkly
őstag
Na várom, hogy kinél mi lesz az új driverrel!?
-
mekex
tag
Próbálta már valaki az új drivert? 296.10
-
Nauda
tag
Én már szenvedek ezzel a gonddal itt a fórumon már jó ideje. Nekem semmi se használt igazán
Már régebbivel sem stabil....
Eladni természetesen csak úgy, hogy ezzel tisztába rakom az embert, és tőlem aztán el is viheti nyúzni előtte. De ez csak végső opció, előtte elmegy gariztatni, ha sürgősen nem jön helyre magától
-
Nauda
tag
Nekem a 295.73-al is fagy a gép. De kizárólag csak win7 alatt. A játékok közben semmi baja. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy nagyrészt melóra használom, közben meg fagy rendszeresen :@
Én belefáradtam a próbálgatásba, hogy mi javít a dolgon....amint szerzek egy kölcsön karit küldöm gariztatásra, hátha kapok egy újat. Ha meg nem cserélik és gond lesz lesz vele, akkor megválok tőle. Viszont nem tudom mit vegyek helyette. Ati-t nem igen akarok, ezek után meg fosok az nV-től
Mikor várható a 6-os GTX széria?
-
Lacza_26
aktív tag
Rátettem a firefoxra de mindegy mert van beckupom mindenről.
Felnyomtam én is 0,8875-re a gpu minimum feszt de nem segített nálam se.
Most kipucoltam a gépet már csak a wint kell majd újrahúzni és akkor majd kiderül hogy marad-e a gond. De nagyon úgy néz ki, hogy ebből tovább lépés lesz valéamelyik következő generációra.
-
Normi™
őstag
Gyanús,hogy elkiabáltam,mert most meg vad sípolásba kezdett a kártyám,na ez megint mitől lehet mikor eddig tök normálisan működött csak a win7-et raktam újra...
-
Normi™
őstag
válasz
Lacza_26 #1009 üzenetére
Én angolt használok,szinte minden ugyanott van mint a firefox-ban így bárki tudhatja,hogy mit kell ki és bekapcsolnia,ha telepíted arra figyelj,hogy szedd le a firefoxot előtte,mert én úgy jártam,hogy waterfox fel és firefox maradt és pár hét múlva leszedtem a firefoxot minden beállításom elveszett a waterfoxban.
-
agressiv
addikt
Hagyjuk már ezt az eredeti vagy nem baromságot. A világon semmi köze hozzá, max annyi, hogy a törttel egy loader hiteti el, hogy aktiválva van. A win7 topik is tele van ezzel és végül mindíg kiderül, hogy baromságot beszélnek, mert megvan a hiba okozója.
Persze, ha a windows valami pistike edition, akkor lehetnek problémák, de nem hiszem, hogy ilyesmi gondot okozhatna a media player hiánya és így tovább.
-
Normi™
őstag
válasz
ProciVettel #1005 üzenetére
Nekem alapon nyomta a Tdr-t,nem értem már...
-
Size83
csendes tag
Tegnap engedtem frissíteni a vindózt, eddig tünetmentes vagyok.
(KOPPKOPPKOPP)
-
Normi™
őstag
válasz
ProciVettel #1003 üzenetére
Így van,egyről beszélünk,viszont mióta ezt műveli nincs tdr,kb 2hete újrahúztam a wint és azóta.Egyébként még azt akartam,hogy eredeti win7 és nem frissítek és volt tdr-m régebben szóval ez bukott elmélet szerintem.
-
Normi™
őstag
Talán kijelenthetem,hogy tünetmentes vagyok,leírom,hogy mi a pálya nálam,nem hiszem,hogy lenne benne új de azért mégis:
1.Az összes energiatakarékossági funkció kikapcsolva a biosban.
2.Windows energiagazdálkodás kiegyensúlyozott.
3.Hardveres gyorsítás Waterfox-ban kikapcsolva,lehet,hogy ez a megoldás mert így átvette a virtuval az igp a szerepet úgy látom.
4.Az új driver olyat csinál,hogy win bootolásakor egy pillanatra stand by-ba rakja a monitort majd minden megy tovább,Abu forumtárs szerint ilyenkor állítja be a feszültség új értékeit.
5.Nvidia kezelőpultban semmit sem bántottam,csak annyit,hogy a 3d-nél a 3d-s alkalmazás határozza meg.Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Vicces képek
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest