Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Na de ha az ember kiad egy kariért 50 ezret akkor az működjön jól! Érdekes amióta az ATI-m behelyeztem a konfigba mégcsak egy képrezzenés sem volt! nVidiától óvakodom egy jó darabig az tény! De kívánom, hogy oldódjon meg ez a "hacacáré" mielőbb!
-
Werkly
őstag
Ja én elhiszem! Egy szintén 775-ös régebbi lapomban Abit AW9D-MAX-ban mindig ATI karik voltak: X800GTO, X1600PRO, HD 4850 sosem volt velük gond. Illetve lehet, hogy volt csak azt másnak tulajdonítottam semmint a VGA-nak. Persze szerintem is konfigfüggő elvégre egy régi 775-ös konfigban (esetemben) lehet nem úgy megy egy GTX 560 ahogy egy "új" frissebb kiadású konfigurációban! Tán szerencse kérdése is?!
-
-
Werkly
őstag
Na várom, hogy kinél mi lesz az új driverrel!?
-
Werkly
őstag
válasz
mariomahmoud #995 üzenetére
-
Werkly
őstag
válasz
ProciVettel #946 üzenetére
Na és ez segít a problémán?
-
Werkly
őstag
Nos egyik csontrafagyi után (rebootolt vagy 1 perc múlva magától) XP-n ez volt az eseménynaplóban:
System Error (102) 1003
Hibakód:
100000ea
889c3318
88c39a88
b84efcbc
00000001Nem tud csórikám TDR-ezni ezért ezt produkálja.
-
Werkly
őstag
Ott is random ahogy látom. Hát tényleg megfoghatatlan! Win 7 alatt nálam 285.62 nincs fagyás csak TDR de van, hogy böngészésnél 5 két perc alatt! XP-n egyik sem jó az utóbbi 4 driverből! Ott hang beakad és csontrafagy csak reboot segít! Ez a feszcsesztető dolog, hogy működik?
-
Werkly
őstag
Dehogynem szerintem az! Nálam egyik HDD-n XP másikon Win7. 7-es alatt TDR fagyás nélkül! XP alatt ronggyá fagy bármelyik meghajtóprogrammal! Játék alatt sosem volt gond egyik oprendszeren sem! WMP vagy netezés alatt azonban random! Azt hiszem vissza a pirosokhoz és NVidia megmarad egy "sötétebb" korszaknak a desktopos pályafutásomnál!
-
Werkly
őstag
-
Werkly
őstag
Semmi!
-
Werkly
őstag
Na aki akar kísérletezgetni! Bár lehet volt már!
Angol! -
Werkly
őstag
válasz
Trevize1987 #894 üzenetére
Hát megvárunk még egy hivatalosat aztán majd kiderül! Azért használni tudjuk! 285.62 nálam a nyerő. Kösz, hogy megosztottad!
-
-
Werkly
őstag
Új driverrel másik táppal is csontrafagy a gépem! Vissza a 286-os. Az legalább nem fagy! Majd a következő driver esélyesebb lesz talán! Az, hogy TDR van nem nagy gond számomra. De ez a csontrafagyás egy webes letöltéskor cumi! 99%-nál mondjuk egy film! Marad a régi driver! Szerintem idő kérdése és másnál is gondot okoz az új! Bár ne legyen igazam!
-
Werkly
őstag
Nálam ezelőtti driverrel TDR van jópárszor IE9 alatt de legalább nem fagy csontra! Ha meglesz az új tápom akkor majd fölteszem az újat mert hátha a mostani a lúdas a csontrafagyásban! De legalább addig ezzel nem kell sz@r@kodni a ki-be kapcsolgatással!
-
Werkly
őstag
Szerintem hiba van a driverben! Ma is volt 3 csontrafagyás! 2 WMP indításakor egy pedig net közben! Sajnos szerintem nincs orvosság továbbra sem!
-
Werkly
őstag
Csontrafagyi volt XP és W7 alatt is ugyan de eseménynaplóban semmi! Namármost, hogy ezt a VGA okozta vagy más nem tudom! Mindkét fagyi WMP indításkor jött a 2 oprendszeren! Youtube alatt semmi mert anno ott csinálgatta sűrűbben! Tehát reméljük jó lett a driver!
-
Werkly
őstag
A Video Memory Stress Test nevű program 100%-ban leteszteli a VRAM-ot? Milyen beállításokat érdemes a programon belül megadni indítás előtt? A Furmark-ot lefuttattam de az sem ér véget miután a sárga csíkon véget ér a skála vagy csak nem voltam türelmes? Amúgy 84 fok-on volt a GPU végig. De mi is ennek a tesztnek a lényege? A stabilítás volt bejelölve rajta. Ha lekapcsol akkor rossz a VGA vagy "mi"? Kösz!
-
Werkly
őstag
Akkor úgy kérdezném, hogy az álltalam leírt esemény az tuti TDR? Mert akkor "megnyugodtam"! Anno nálam is jött értesítés buborék formában és NVidia utalásos üzenet az eseménynaplóba! De most mindig Kernel Power 41 1038 eseménnyel. Ezért kérdezgetem az eseménynaplós bejegyzéseket W7 alatt!
-
Werkly
őstag
Nem nagyon írt senki konkrétat az eseménynaplójáról. Nálam érdekes, hogy nem értesít tálcán a hibáról. Egyszerűen elmegy a kép nagy feketeség majd látom a monitort készenléti üzemmódban a LED-je alapján. Magától nem jön vissza! Hosszan kikapcs gomb majd újraindítás. Az eseménynaplóban pedig Kernel Power 41. Ezért kérdeztem, hogy nálatok mit illetve miket dob és mi a jelenség lefolyása! XP-n érdekes mert ott nem megy el a kép. Bár totál fagyit tapasztaltam, hogy semmire nincs reakció hosszan power gomb leállít majd indítom. Hiba ilyenkor nincs. Nos lehet WIN8-nál sem lesz TDR? Várom a tapasztalataitokat! Kösz! Amúgy sem az új béta sem régi driver sem hozott áttörést nálam!
-
Werkly
őstag
Szar lehet a kártyám? FurMark programot elindítottam és sec perc alatt 84 fokra fölment a hőfok! Szinte az indítástól számítva másodperces ütemekkel emelkedett 1 fokokat. 84-nél leállítottam a programot! Mivel lehetne hűteni normálisan egy GTX 560-at? Normális ez a melegedés egyáltalán? Most egy VGA memtest megy, hogy nincs e hibája! Első indításnál a Fur rögtön TDR!
-
Werkly
őstag
Mivel vehető vissza az alapórajele a VGA-nak? Amúgy ez segítene valamit?
-
Werkly
őstag
Tényleg érdekes, hogy XP alatt eddig nem produkálta! Állítólag BF3 meg IE9 hozza elő. Szerintem hülyeség. Ma online kapcsoltam TV adásra és akkor csak egyszer reboot és monitoron csak sárga készenléti lámpa égett de nem is indult újra csak a ventik mentek. Kikapcs után böngésző megnyitás és rögtön ugyanez! Csak nem tápegység lesz? Amúgy az üzemmeleg állapotnak m számít? Mert játékból mikor kiugrok és gyorsan Aida64 EX. akkor 63 fok. Az sok szerintem nem? Valaki oktasson ki! Kösz!
-
Werkly
őstag
Valaki ossza meg velem, hogy TDR után mik kerülnek az eseménynaplóba piros bejegyzéssel!
-
Werkly
őstag
Kérdésem lenne, hogy TDR gondnál nálatok WIN 7 alatt mit jegyez be az eseménynaplóba?
Érdekes XP alatt nincs gondom. De WIN7 alatt ma 3X egymás után előjött. Sosem játéknál! És még csak terhelés sem volt a gépen! Tán vacak a WIN7-em? Kernel power 41 és más van nálam az eseménynaplóban! Várnám az észrevételeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch 2
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó! Asus Cerberus 1050t OC 4Gb (csavarmatricás)
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest