Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Gilberto #1094 üzenetére
nekem pont tegnap jött elő először ez a jelenség(október óta van bent az új 560as kártya), és mindig frissítek drivert, most is a legújabb WHQL van fent.
elsőre teljes fagyás lett (youtube videót tettem ki teljes képernyőre), másodikra visszatért a kép a szokásos hibaüzenettel (youtube videónál ismét, de nem teljes képernyőn).
mielőtt feltettem volna a legújabb WHQL-t, addig is meg-megállt párszor a kártya, de vissza jött azonnal.
amióta fent van a legújabb WHQL, azóta nem tapasztaltam semmilyen hibát tegnapig.
remélem nem lesz rendszeres a dolog. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Gilberto #1094 üzenetére
Ugyan ez volt nálam is mondjuk csak egyszer idáig.
Kimeredt a kép és szia,csak a reset segített.
Mondjuk azonnal letiltottam a hardveres gyorsítást a böngészőben:
"mekex : Nem elég kikapcsolni a hardveres gyorsítást a Firefox-ban, a Flash-ben is ki kell kapcsolni, majd újra kell indítani a Firefoxot.
Elindítasz egy youtube video-t és jobb-klikkelsz rajta. Settings, kikapcsolod a flash hardveres gyorsítását. Újraindítod a Firefoxot és elindítasz egy youtube videót. Jobb-klikk, show video info, ezt kell látni: software video rendering, software video decoding."
Majd meglátom mit mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest